Monday, March 7

Jonskin ihkut naamakuvat part 2984739461! Mä oon todellatodella pahoillani siitä, etten oo kirjotellu teille mitään yli viikkoon, mulla on nyt todella vaikea vaihe meneillään mun elämässä, ja kaikki vyöryy päälle. Yhteishaku, ihmisuhteet, TOP-harjoittelu... jossainvaiheessa pitäis olla aikaa itelleenkin, pitäis pysähtyä hetkeks, ja miettiä asioita, laittaa ne tärkeysjärjestykseen yms.. Tällähetkellä siis stressi iskee joka suunnasta ja jokasesta pienestäkin asiasta. Joten siinä syy, miksei musta ehkä kuulu vähään aikaan. Ajattelin siltikin tulla kirjoittelemaan mun fiiliksistä jossain vaiheessa, tätä en nimittäin oo kokenu koskaa ennen, muttajuu siitä sitten myöhemmin. Nyt voisin koittaa ehkä jopa rentoutua, tai sitte miettiä mihin sitä hakis huomenna yhteishaussa, sillä mulla ei ole harmainta hajuakaan siitä!!!

7 comments:

 1. pohdippas ny kunnolla tyttö. aiheeseen liittymättömänä, kuolaan noita sun hiuksia. okei, kuolaus on väärä verbi, joten antaa olla.

  :---]]

  ReplyDelete
 2. pipsa - ihana! (: kohta alkaa hiusten blondaus operaatio, jos vaikka hermot riittäis tälläkertaa :--D ja kiitos!

  ja kyllä, pitää kelailla asioita ääripäästätoiseen =(

  ReplyDelete
 3. nätti! minne haet yhteishaussa? :)

  ReplyDelete
 4. Ano - voikiitos, mutten kuitenkaan! öäm audiovisuaaliselle kait, muut paikat on nyt vähän auki... siks stressi :(

  ReplyDelete
 5. Mulla ois sulta vähän kysyttävää kamera-asioista. Juupajuu, tiedän jo tähän alkuun, että et ole mikään kamera-asiantuntija, muttakun sulta löytyy itseltäsi Nikonin kamera. ELikkä mitä mieltä olet itse Nikon kamerasta, vaihtaisitko esim. Canoniin? Ja osaisitko suositella kannattaako ostaa D3100 tai D90 tai jopa D7000?

  ReplyDelete
 6. Ano - nii oon (:

  Ano - HAHA hassua että multa kysytään :-Dd mä tykkään nikonista, mutta tosiaan sitä pitää myös osata käyttää, sen takia canon on varmaan niille jotka haluu päästä vähemmällä opettelulla niin parempi. Ite en osaa vieläkään käyttää tota munkameraa täydellisesti, koska en saanut mitään ohjekirjaa silloin siinä mukana. :< Noista vaihtoehdoista haluisin ite ainaki d90 tai sitte tota seittemää tonnia :--D emmätiiä, en osaa oikein auttaa tälläsissä : ( muttaparhaani yritän

  ReplyDelete