Wednesday, April 20

Mitä sisältää täydellinen viikonloppu?

Jare&VilleGalle - Nelisilmä
Haloo Helsinki - Maailman Toisella Puolen


 Pitkälle aamuun valvottuja tunteja, hiustenvärjäystä, valokuvaamista, paljon herkkuja, picnik kera herkkujen ja 5 litraa jäätelöä seuranamme, kolmepäivää kestäneet letun synttärit, tivoli + pari laitetta = paha olo, yökyläilyä, pöydillä tanssimista, saunomista, parasta seuraa, parkkouria, punaista kynsilakkaa, vähän draamaa, hassuja kännisiä ihmisiä, maailman täydellisin sää, (siis jumantsuikka ei edes tarttennu takkia!!!!) skeittausta, härö tsombileffa, karvaperseenkanssa oloa, paljon kilometrejä kävellen että myös skootterilla mennen, naurua, itkua, jäätelöä, hyvää ja ei_nin_hyvää musiikkia, oona tuhisemassa viekussa, kissanmetsästystä yheksältä illalla ulkona, vähän lisää valokuvausta, suuttumisia, lävistämistä, (nyt on smiley :)  ikävöintiä, pitkiä puheluita, vihasia vanhempia & paljon paljon muuta.

Kuvia tulossa vielä paaaljon lisää!! (---:

10 comments:

 1. sun blogis on niin ihanaaaaa :-)

  ReplyDelete
 2. kivoi kuvii ja söpö tucca :-)

  ReplyDelete
 3. en oo tajunnu et oot jäkestä! :D

  ReplyDelete
 4. kuulostaa kivalta :)

  ReplyDelete
 5. Nelli - hii kiitos (:

  Ella - kiitus (::

  meri - kiitos ja kiitos <3

  Ano - hahaha :D:D en kyllä tajua miten näin äänekästä persoonaa ei oo voinut esim keskustassa huomata XD

  Ano - se oli mukava :)

  ReplyDelete
 6. kiva luuska :D:D en tykkää yhtää sun nykysist hiuksist, mut siis tosiaan "äänekästä persoonaa" ???! oon ollu samas koulus ku sä, oon nähny sua kymmenii kertoi ja __aina__ sä piipität tai oot hiljaa? et ihmettelen nyt vähä, ei siin mitää väärää oo jos on ujo mut hei cmoon älä turhaan anna porukalle toist kuvaa itestäs ku mitä oikeesti oot.

  ReplyDelete
 7. Ano - ööö ? D::DD: oot varmaa vaa sit sellane ihmine kelle ei huvita puhua.. tai ei vaan muutenkiinnosta olla tekemisissä :DDd ja toiseks oon äänekäs niie seuras keitä tunnen kunnolla ja osaan olla oma hemaisevan ihku itteni... sorinytvaan mut sinuna en tulis tänne aukomaan päätäs, jos et ees tunne mua vaan oot vaan seuraillu vierestä ::D

  ReplyDelete
 8. sun blgis on niin ihana ja oot muutenki ihan hypes nätti ;:);) ---> http://millan-life.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. sulle ei sovi smiley sen voi jo oikeesti kuvitella. oot muutenki ihan tekopyhä pelle.

  ReplyDelete