Sunday, May 15

pyydän jokaista vastaamaan tähän!

Musta tuntuu, että mitä enemmän oon nyt taas innostunut postaamaan, niin sitä vähemmän saan palautetta teiltä. Joten nyt saatte antaa palautetta, eli risut ja ruusut kehiin! Tämän lisäksi olisi kiva saada teiltä postaus ideoita, nytkun tähän postaamiseen on taas aekkaa. Eli mitä haluatte nähdä bloginpuolella, vain mielikuvitus on rajana! (----:

Iso kiitos ja kumarrus teille, jotka jaksatte hukata pari minuuttia vastaamiseen!

18 comments:

 1. hmm plussaa sun blogissa on isot ja tarkat kuvat, jotka on tosi hienoja! Ja kirjotat tosi kivasti ja kiinnostavasti. Kuvat ja teksti on monipuolista, ulkoasu on kiva! :-) ainoo mitä vois parantaa on se et postailisit viiielä enemmän ja postausideoita hmm..päivä kuvina, hiuspostaus, kaveripostaus, kuvapostaus hmmhmm en keksi enää :-D

  ReplyDelete
 2. Sun blogi on kertakaikkiaan ihana ♥ kuvat on upeita ja inspiroivia ja sun blogi on jotenkin omalaatuinen ettei voi olla lukematta kaikkia postauksia ♥ en kyllä keksi mitää risuja :< ps. yli kiva kun postaat enemmän (:

  ReplyDelete
 3. tykkään sun kuvista iha sikana, ja kirjotat kivasti :-) lisää asukuvii ehkä?

  ReplyDelete
 4. Moi! Sellasta mä ainaki sanoisin, että älä muokkaa kuvias liikaa! Mä oon tainnu nähä sut livenä ja oot aika erinäkönen ku kuvissa, oot kaunis älä muokkaa itteäs muuks! :)

  Sit en tiiä ootko joskus tehny, mut voisit tehdä postauksen huoneestas/talostas ja vaikkapa lempivaatteistas! :--)

  ReplyDelete
 5. mun mielestä sun blogis on ihana :-) rakastan sun ottamia kuvia, ne on hyvä laatusia ja niistä aina välittyy jonku laine fiilis. sit tykkään hirveesti sun teksteistäs. et kirjottele aina vaan et moi tänään tein sitä ja tätä, vaan uskallat niiku puhuu henkilökohtasista ja tärkeistä asioista. plussat myös hyvästä musa mausta! haluisin jonku näkösen vaate postauksen, minkä laisii vaatteit sun kaapista löytyy. me likes.

  ReplyDelete
 6. Moi murunen! Tää sun blogis on ihan mahtava, jes saan kerranki kehuu oikee kunnolla! Tykkään sun kuvista niinniinniiiiiin paljon, ja tää on hyvä ihan tämmösenä! Kuitenkin kaipaat jotain postausideoita, ni olis kiva jos tulis semmoneen vaikka 10 lempparitavaraa postaus? Tai sitten jonkinlainen meikkipostaus! Oot söpöliini ♥

  ReplyDelete
 7. kaikki on ihanaaaaa !! ja tota videopostausta tai jonkulaist kaveripostausta tai semmonen miten oot muuttunu vuosien varrel :--)jee hihih

  ReplyDelete
 8. tykkään sun kuvista (paitsi joskus ne on jotenki rakeisii?)! (: sulla on myö kiva kirjoitus tyyli. mut luulen et jos tavattais in real life nii ei tultais toimeen :D

  ReplyDelete
 9. sun blogissa on ihania ja hyvälaatusia kuvia. niitä ois vaan kiva nähdä hieman enemmänkin. postaukset tuppaa olemaan useimmiten aika lyhyitä, niin pituutta vois toisinaan olla ehkä vähän enemmän?:)

  postausideoita nyt ei sen kummempia, kun mitä yleensäkin heitetään niitä perusjuttuja. videopostaus oli viimeks kiva, joten miten ois sellanen? voisit esitellä sun lempiblogeja. jos sulla on sellasia kavereita jotka suostuis tähän, niin sellaset on aina kivoja, missä kavereilta saa kysyä jotain suhun liittyvää.:)

  ReplyDelete
 10. No voisit tehä VIDEOPOSTAUKSEN ;);;) se ois oikein mukavaa !

  ReplyDelete
 11. hmmhmmhmm.. postausideoita, no ensinnäkin useemmin. tuntuu että aina lupailet postata mutta et sitten kuitenkaan niin usein. Ja postaus ideoita, paljon kuvia vaan kehiin, tylsistä päivistä myös, otat niin kivoja kuvia =). ja kavereista, unelmista, vapaa-ajasta, teijän kämpästä, yms postauksia. mitä ikinä keksitkää.

  ReplyDelete
 12. paska blogi yksinkertaisesti. kiitos ja kumarrus ;-) ps. oot ruma<3

  ReplyDelete
 13. ihania kuvia ainakin :-)

  http://heidineiti.blogspot.com/

  ReplyDelete
 14. +
  hienoi kuvii oot sika hyvä valokuvaamaa !
  sul on semmone kiva oma kirjotustyyli sellane jännä, mut tosi kiva lukee sitä

  -
  noo vois olla postaukset pidempii, mut on ne nytki iha ok

  ja sit niit ideoit:
  - kaveripostaus
  - videopostaus
  - sun huoneest jotai jännää ::)
  - tyylii kaikki sun kengät, tai printtipaidat
  tai jotai tämmöst

  mahti blogi ! 8))

  ReplyDelete
 15. Heyy oon 18 vuotias tyttö Helsingistä ja tein tos pari kk sitten oman lifestyle/ fashion blogin, ja ois tosi jees saada muilta bloggaajilta joitten blogii seuraan palautetta siitä ja tietenkin uusia lukijoita ;D tuu ihmees lukemaan !

  leave-world.blogspot.com

  -Derya

  ReplyDelete
 16. tee postaus meijjän näyttelyst ;) ja sit täst vuodest ylipäätänsä tai sillee ei mitää romaanii mut sillai vähä :)) ja sit sun synttäreistä vaik sunnuntain jos jaksat raahaa kameraa sillo lauantain mukana ;) mä voin tulla myös kuvaa ku tuun kumminki aika varmasti rantsuu illal..

  ReplyDelete
 17. tee postaus missä esittelet muiden blogeja, et lukijat sais linkata omansa:)

  ReplyDelete