Monday, May 23

There's only 1 thing 2 do 3 words 4 you : I love you

Scandinavian Music Group - Hölmö Rakkaus

Aiheenahan on ensirakkaus.. Rakkaus on mulle todellatodella suuri sana, ja sen merkitys on mulle sanoinkuvaamattoman suuri, eisitä huudella tuolla kadulla ihan kelle vaan, ja mun mielipide on, että rakkaus sanan merkitys on raiskattu totaallisesti, ainakin nykynuorisolla.. Se on jokaisen henkilökohtainen asia tietenkin, milloin on valmis luikauttamaan ne kuuluisat kolmesanaa ulos suustaan, mutta jos niitä ei tarkoita, ei tällä lauseella ole enään mitään merkitystä. Itse voin rehellisesti kertoa rakastavani useaa henkilöä & perhettä tottakai. Mutta koska tehtävän antona oli for real ensirakkaus niin..

Asiahan on näin, että olen itse tuntenut näin vain kerran, mä tunnen edelleen, ja tiedän että tulen tuntemaan aina häntä kohtaan näin (taino, eiköhän se aina mene ensirakkauden kohdalla näin..). Ja itse tunne rakkaus on jotain niin jännää, sitä ei edes osaa selittää miltä se tuntuu. Mutta en kyllä vaihtais tätä fiilistä mihinkään! Ihan aikuisten oikeasti, mä olisin valmis vaikka kuolemaan tän herran puolesta. Se ei todellakaan ole mulle vaan pelkkä poikaystävä, ei todellakaan!


(hyi ompa hirveetä kirjottaa tällästä tekstiä...)

8 comments:

 1. Oottekste viel yhessä? Tai siis sain jostai postauksesta semmosen kuvan et oisitte eronnu tai jotain?:O

  ReplyDelete
 2. Ano - kaikilla on joskus vähän kuoppia matkassa :/ yhdessä ollaan

  ReplyDelete
 3. Mun mielestä toi on totta, et nykysin ei kukaa älyy kuinka suuri sana tää "rakkaus" on! Mä en ikinä haluis sanoo "mä rakastan sua" tarkottamatta sitä, koska mulle tulis niiiiin huono omatunto ettei mitään rajaa!

  ReplyDelete
 4. Oot tosi taitava kirjoittamaan, tykkään sun teksteistä :)

  http://larakoo.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. mä niin samaistun tähän tekstiin! nykynuoriso ei osaa käyttää sanaa raukkaus enää ollenkaan. sitä vaan huudellaan kaikille ympäri kaupunkii ja jeejee...huoh.

  ja voih ensirakkaus ja tunne rakkaus itestään. ehkä parasta ikinä.

  ReplyDelete
 6. Jasu - nii äläpä! :-D kaikista naurettavinta on ku kattelee noita irc-galleriassa olevien pikkuteinien ihkupokseja. Ne on seurustellu sen jätkän kanssa tyyliin päivän (eikä oo ees ikinä varmaan nähnyt koko jätkää) ja siellä lukee "RAKASTAN SUA TÄST IKUISUUTEEE, ÄLÄ JÄTÄ MUA KOSKAA..." okei mitä helvettiä jos saan kysyä? :D:D ja mulla on toi sama, en pysty ees sanomaan sitä kellekkään, ellen tarkottais sitä ni voi helvetti :D:D

  laura - hui :o kiitos :)!

  HENNOAA - hihi kiitos :-)

  meri - tossa ylempänä on tää mun mielipide :D: muttamutta nii rakkaus tunteena on oikeesti ihana, mut eise kyllä sille ihastumiselle vedä vertoja :D AIJETTÄ SE VASTA ON IHANA TUNNE :) mutta on rakastuminenki aijetta :---)

  ReplyDelete
 7. Joanna oot ihana ! ♥ Multa tuli itku kun luin tätä... :DD aaa voi luoja, oon niin samaa mieltä sun kanssa ettei niitä kolmea sanaa voi sanoa tarkoittamatta ! Tui oot ihana, onnea teille muru ♥

  ReplyDelete