Sunday, June 26

uusvuos, vappu ja sitten tulee JUHANNUS!

Meijän Djn aka. radion soitetuimmat tällä reissulla:
Bruno Mars - Lazy Song Jare&VilleGalle - Häissä

Mun & Veeruskan jussi meni siis mökkitunnelmissa noin 17 muun ihmisen seurassa, ja takana mm seuraavaa; lava batteria, pikkutunneille valvottuja tunteja kiitos energiajuoman, kokonrakennus ja sytytys (sieltä löytyy mm sänky), uuden pelin keksimistä, auringon ottoa, saunaa & sieltä uimaan juoksemista 19 asteiseen veteen, juhannusruuhkassa jonottelua, grilliruokaa, vähän hyttysenpistoja omalla kohdalla, musiikinkuuntelua, riehumista ja hassuttelua kamerankanssa (ne ei niin pahat kuvat löytyvät tästäkin postauksesta), paljon hyvää ruokaa, coocpops patukoita, samoihin biiseihin kyllästymistä VARSINKIN toi häissä biisi ärsyttää mua suuresti... vähän sitä alkomahoolipitoistakin.. Paljon naurua, itsetehtyjä hampurilaisia, valokuvaamista, sadetta, tekstaamista, lisää nauramista, kansiossa liki 400 kuvaa, elämästä irti ottamista, kinaamista, istumista ja pepun puutumista, munkinpaistoa omilla pienillä suojatoimilla ja itsetehtyjä lihapiirakoita, batteria, siikakosken keskustan säälimistä, nukkumista, hyttysmyrkkyä, UNOa ALIASta & MÖLKKYä, soutelua, juoruamista, pikkulapsia, lisää valokuvaamista, yliväsymystä, makuupusseja, texmex ruokaa ja paljonpaljon muuta kivaa :)

Pitkästä aikaa mulla on onnellinen ja huoleton olo, mistään ei tarvitse murehtia ja hittovie MÄ OON ONNELLINEN! Huomenna käymään vähän aleissa ja sitte mennää veeruskankans moikkaamaan muruja espooseen piiiiitkästä aikaa :) Aijettä rakastan kesälomaa, mutta nyt nukkumaan!

P.S oon veera pahoillani :-D tiiän että kaikki kuvat ei sua miellytä... mutta ne pahimmat sentään jätin kansioiden syövereihin. Niiden näkemisen jälkeen ei nimittäin ees kolmenvuoden terapia teitä auta :---D

5 comments:

 1. aws ihania nää kuvat :DDDD

  ReplyDelete
 2. HAHAHAHAHA ihanaaa ootte söpöjä :D:DD

  ReplyDelete
 3. ketä sä meet moikkaamaan :)

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia! Varsinkin toi kokko kuva! :)

  ReplyDelete
 5. Ano - hahah kiva jos pidät :D

  maikki - hahah kiitos maiksuuu :)

  Ano - kavereita :) joonasta ja oskua nähtiin enimmäkseen

  Erika - kiitos :)!

  ReplyDelete