Sunday, August 21


Nenä vuotaa ku niegaran putous & kurkkuun sattuu niin maan perkeleesti mut silti, mulla on kivat fiilikset tästä viikonlopusta. Varmaan just sen takia että oon pitäny hauskaa, mut myös osannu ottaa itelleni sitä omaa aikaa ja kelailla maailmanmenoa ihan rauhassa ja niitä omia fiiliksiä joita onnistuin taas sekottamaan vähän lisää monimutkasella ajatusmaailmallani *syvähuokaus*

10 comments:

 1. ihania kuvia ja paranemisiin. >: oliko muuten hyvä leffa ihan näin btw?

  ReplyDelete
 2. bella - lueppas aiempi postaus ni siellä on pienimuotonen arvostelu :)

  ReplyDelete
 3. hehee vanhemmat on aina ihania kun ne jättää tollasia kivoja viestejä! :D <3 (varsinki jos siinä on parikymppiä kyljessä xd)

  ReplyDelete
 4. toi omien fiiliksien sekoitus on niin tuttua mulle. se fiilis ku välillä tekis mieli tanssia ja laulaa onnesta ja kohta taas itkeä, eikä välil ees tiedä miks.
  sulla on ihana blogi, kuvat vois ehkä olla pikkasen isompia nii pääsis oikeuksiinsa, mut tykkään! (:

  ps. ihana toi teksti tossa ekas kuvas ♥

  ReplyDelete
 5. Lilja - haha niihän se on :):)!!
  netta - noniinhän se on :( ja oon kyllä kelaillu että voisi noita kuvia suurentaa, mut sitä se aikaansaamattomuus teettää. :/ ja kiitos olet ihana itse ♥

  ReplyDelete
 6. aww toi viesti ekassa kuvassa :)

  ReplyDelete
 7. oi ku sul on ihana blogi, tosi kivoi kuvii ja oot mielettömän kaunis! pakko viel kehaista et toi medusa sopii sulle ihan törkeen hyvin :-) !

  ReplyDelete
 8. onks toi kaakaoo?:)

  ReplyDelete
 9. Paula - sitten kehut varmaan väärää ihmistä :-D sillä tämä tyttönen joka meduusan omistaa on paraskaverini, mutta voisin veikata että veera on ihan mielissään kehuistasi :)
  A - eei :) smoothiee!!!1 namnam oon suurkuluttaja xd

  ReplyDelete
 10. Laura - hups. unohin siut välistä anteeksi :( hihi mami ja dädi on ihanii <3 :)

  ReplyDelete