Monday, August 1

lemppariblogeja!

Ihan tälleen yleisesti voin kertoa, että muhun iskee blogit joissa on hyvälaatuisia, kivasti muokattuja ja fiilistä pursuavia kuvia. Enimmäkseen luen lifestyle tai valokuvausblogeja, mutta joukkoon on eksynyt myös pari muotiblogiakin. Kuitenkin teidän pyynnöstänne, tässä olis pari lempparia!

Idan & Tuulin blogi on ihan mieletön! Näiden tyttöjen blogissa on sitä rentoa fiilistä & se välittyy niin tyylin, mahtavien kuvien kuin tekstinkin avulla. Ehdottomasti yks mun ykköslemppareista :--)

What Clowns are we Inkan blogi tottakai myös rennon meiningin, ihanien vaatteiden, kauniin tyttösen, kivastimuokattujen & kuvattujen kuvien & kivan kirjoitustavan perusteella on pakko päästä mukaan mun listaan!

Ei varmaan tarvitse kauheasti kertoilla että miksi TÄMÄ blogi kuuluu mun feivöritteihin? :--) UPEAA & inspiroivaa, muuta en voi sanoa koska tää blogi on niin jotain rakkautta!

tämä tyttö omistaa ihanan tyylin ja maailma ihanimmat hiukset ja kauniin ulkonäön ja kfhjkjfhs loput voitte itse tulkata, kuitenkin pelkkää rakkautta! :)

Enya inspiroi mua sen ihanilla kuvilla! muutenkin tää nainen omistaa kauniin ulkonäön ja aah!

Ihanakaunis kaisa on kuulunut niin kauan kun sitä olen lukenut (eli melkein koko tyttösen kirjoittelemisen ajan) niin feivörittinä! Tsekatkaa älkääkä kysykö että miksi, kyllähänsen huomaa. Ihan paras!!!

Toinen osa tulossa joskus :--)!

5 comments:

 1. Aaaa just nämä on parhautta! Jokaikinen ollu mun lemppari jo piitkän aikaa :----) Sulla on hyvä maku hoho

  ReplyDelete
 2. great pictures.
  Follow me:)

  ReplyDelete
 3. koska laitat lisää blogejaa?:)

  ReplyDelete
 4. A - sitten kun siihen on aikaa :--) näin tylsästi ja kylmästi vastattuna :(

  ReplyDelete
 5. Apua. Punastuttaa. Vähän kiva kuulla, että oot jaksanut lukea mun hömpötyksiä niin kauan. :-)

  Kiitos!

  ReplyDelete