Sunday, September 25

mitä mä laitan hiuksiini?

Parit lukijat olivat toivoneet postausta, jossa kerron mitä tuotteita käytän hiuksiini. Tässä vaiheessa voin jo sanoa, ettei nämä mitään hääppösiä ole, mutta näillä tuotteilla saan pidettyä hiukseni hyvässä kunnossa (tällä hetkellä se on tärkeintä, koska punapäisyyden ansiosta jatkuva värjäys kuluttaa hiuksia paljon). Sitten koska joku saattaa kysyä mun väriä, mitä näihin hiuksiini käytän. Niin käytän swatskofin (en jaksa edes miettiä mitense kirjoitetaan) XXL colour väriä, ja paketista en nyt osaa kertoa mitään muuta, kuin että siinä on se tosikiharatukkainen nainen :--D. Ja hiukset pesen aina kylmällä vedellä, koska punainen värihän karkaa todella nopeasti päästä, niin kylmävesi ei vie mukanaan sitä väriä niin paljon kuin kuuma vesi veisi.
En oo ihan sataprossasen varma, että mihin tätä ensimmäistä kaveria käytetään, mutta mä sillontallöin suihkautan sitä kosteisiin hiuksiin kun ne ovat silleen miten niiden haluan olevan kun aamulla herään. Tää toinen on taas sitten lämpösuoja, eli pistän sitä hiuksiin ennen hiusten suoristusta.
1 kuva. Lakkana toimii tälläe iso tuubi joka kestää mulla valehtelematta melkein vuoden :-D Shampoo vaihtuu melkein aina, koska äippä haluaa kokeilla aina jotain uutta, ja tällähetkellä meillä on tälänen wellan iso tötterö ja ihan hyväähän toi on. 2 kuva. Ostin tän just tässä kuluneella viikolla, hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja oon todellatodella tyytyväinen kun löysin tämän (kampaaja oli muutenkin suositellut, että kannattaa ostaa). Ja sitte tää punanen putkilo on sellasta kevyt vahaa, jota laitan kanssa suoristuksen yhteydessä, niin hiukset pysyy vähän paremmin suorina eikä oo sellaset ihan yli sileät ettei niitä saa mitenkään laitettua. (Löytyy multa muitakin sellasia vahvoja purkkivahoja, mutta kun en tällähetkellä käytä niitä koskaan, niin en nähnyt järkeä laittaa niitä tähänkään.)
Sitten hiusharjoina toimii tollanen iso punanen, jolla suihkunjälkeen harjaan suuret takut pois & tää pyöree harja on sellanen joka kulkee aina laukussa mukana ja sillä harjailen pitkin päivää hiuksia (tulee muuten sileetä ja pehmeetä jälkeä). Haluaisin kyllä kaikista mieluiten luonnonharjan, se olis niin hiusystävällinen!

Mun kokoelmasta puuttuu vielä colour maski näille hiuksille, mutta senkin käyn ostamassa tässä lähipäivinä kun nää mun hiukset alkaa taas haalistua viikon jälkeen. Ja oon kanssa kelaillu ostaa hiusmaskin tai semmosen, että jos jollain on kokemusta, niin kannattaako? jaja sitte hiuspuuteria metsästän kanssa, ni vinkkailkaas mulle mitä merkkiä kannattaa ostaa ja onko hyviä ja näin :--)

Mitä mieltä ootte nyt isommista kuvista, parempi?

8 comments:

 1. toi hiuspuuteri toimii jos on blondit ku siit tulee päänahka ihan valkoseks mut siis esim ruskeis hiuksis se näyttää iha hirveeltä ku päänahka on iha valkone :D jaja mä ostin tollasen Aussien 3 minute miraclen siis se on hiusnaamio ja tosii hyvä mut aika kallis...

  ReplyDelete
 2. maikki - aijjaa :o ku veerall on ainaki jotai got 2 ben sellast halppis hiuspuuteri, ni eisil mitää päänahka oo värjääntyny, ei ainakaa näytä siltä :-D ja jeesjees, paljo suuripiirtei maksoit siit naamiost? o---:

  nataliaa - hihi, nii mustki se on aika jees :--)

  ReplyDelete
 3. aijjaa no mul on tota proffssin hiuspuuterii nii siit tulee iha valkone päänahka :-D jajaa ostin anttilast ku se oli tarjoukses kybäl mut se maksaa oikeesti jtn 12-13e ja noit on erillaisii.. :)

  ReplyDelete
 4. Punanen colormask= rakkaus <3 toimii kun unelma ja hoitaa hiukset kuntoon tosi hyvin. Ite käytin sitä kun olin tossa pari vuotta punapää, toimii todellakin suosittelen. Hintansa arvoinen.

  ReplyDelete
 5. Mulla on TreSemmen jotain sky high-hiuspuuteria, toimii ainakin hemmetin hyvin!

  ReplyDelete
 6. Mulla on brunet hiukset ja toi got 2 ben hiuspuuteri ja mun hiuksiin ainaki toimii hienosti eikä tuu mitään valkeeta päänahkaa :)

  ReplyDelete
 7. nää kuvat on just hyvän kokosia :) ei liian isoja ! ah rakastan bedheadeja. :D

  cloudbusted.blogspot.com

  ReplyDelete