Thursday, November 24

Ajattelen mun mielessäni, keitä mulla on mun vieressäni

Matinpoika - Ajattelen

Tää biisi tosiaan pistää miettimään pitkään ja hartaasti missä mennään ja mihin pitäis mennä. Kuka mä oon, missä oon ollu ja mihin oon menossa. Mä elän aina tässä hetkessä enkä oo koskaan katunu sitä. On silti asia josta en oo päässy yli yli puoleen vuoteen, ja nyt musta tuntuu, että se kivi pyörähti just mun sydämeltä pois. Sen on nimittäin tainnut korvata joku toinen, sen aukon jota oon pelänny jonkin aikaa, ettei sitä tuu täyttämään kukaan. ikinä.
Mulla oli elämässäni ihminen, jolle pystyin purkamaan ihan kaiken, eikä edes mun parhaimmat ystävät tiedä vieläkään niitä salaisuuksia, se oli huono päätös. Mutta nyt sen tyhjän aukon on tainnut paikata eräs, johon pystyn luottamaan, ja vielä enemmän. Sanon vaan, että oon maailman onnellisin, koska oon saanut tutustua johonkuhun noin upeaan ihmiseen. Vaan yks sana, ja se saa mulle hymyn pyllyyn. Tunnen itteni oikeesti tärkeeks jollekulle tällähetkellä, enkä osaa kuvailla sitä, kuinka hyvältä se tuntuu. Mun maailmaan on astunut eräs, joka jaksaa muistuttaa siitä kuinka upea ihminen olen. Teille se saattaa olla jokapäiväistä, mutta mulle noin ei koskaan aikaisemmin ole tehty. Se on mahtavaa jakaa omaa ajatusmaailmaansa jonkun kanssa, joka ymmärtää ja jaksaa kuunnella sekä kertoa omia kantojaan asioista. On mahtavaa puhua kyseisen henkilön kanssa pikkutunneille ja vaan hymyillä jokaiselle kommentille, en ees osaa kuvailla sitä ilonmäärää mikä musta hehkuu, kun saan puhua tämän kanssa. Oon oikeesti vaan niin sanaton, koska se ihminen on vain uskomaton, huhhuh oot muru loistava!
Halusin vain purkaa vähän taas itseäni ja näitä ajatuksia tänne. Näin tiivistettynä, mä oon vaan tutustunut yhteen mun elämäni upeimpiin ihmisiin, ja luulen ja etenkin toivon, ettei se ole pettymys kun ihkutan häntä. Vieläkerran, sinä olet mahtava!

Ylin kuva on eiliseltä, loput otokset on jotain yli kuukauden takaisia, yritän muistaa liittää näitä kuvia tänne kirjotusten ohessa. Pitäisi kai jatkaa tota 30 päivää tehtävää. Lupaan yrittää (----:

4 comments:

  1. sulla on tosi upee blogi ja kirjotat tosi hienosti :)

    ReplyDelete
  2. Sulla on ihan älyttömän ihanat hiukset !:)

    ReplyDelete
  3. mmöökö - ruudun toisellapuolella oleva tyttönen kiittää :))!

    ReplyDelete