Saturday, December 3

Vuosi 2011: Itsensä selvittämisen/löytämisen vuosi

Ammattistartin aikana mä opin todella paljon itestäni, koska "minä" oli vuoden teemana. Ja käytiin paljon läpi omaa iteämme. Sieltä myös opin, että jokaisen vuoden voi nimetä jollain lailla. Siksi tämä vuosi 2011 kantaa nimeä "Itsensä selvittämisen/löytämisen vuosi 2011" Ai miksikö? Koska mä oon löytänyt itseni, ja tiedät itsessäni jokaisen virheen, oon kokenut maailman hämmentävimpiä muutoksia elämässä, musta on tullut todella vahva & muutenkin tunnen itseäni, kehoani ja tuntemuksiani paljon paremmin, oikeastaan melkein täydellisesti. Mutta jotta tästä ei tule kilometrin pituista postausta, niin aloitetaan.

Eldis - Unelmii   Lykke Li - I Follow Rivers
Olin vähän hukassa tuolloin ihan kaiken kanssa, enkä oikein osannu päättää mitä pitäis tehdä juttujen eteen. Koulu meni normaalisti ja oikeesti meijän luokkahenki vaan parani paranemistaan. Vapaa-aika kului V:n kanssa tai sitten nuorisotalolla ollessa (koska ulkona oli niin kylmä, etten suostunut olemaan siellä 15 minuuttia pidempään). Vietin myös yhen mukavan viikonlopun selman kanssa kuvaillen meillä ja niitä otoksia löytyy täältä! Parin kaverin avustuksella kuitenkin selvisin tästä mun murjotus vaiheesta, ja sitten oliki taas hetken hyvä olla.

Lost without you Colbie Caillat - I Never Told You
Jepjep, vuoden toisiks vaikein kuukausi tää oli kyllä mulle. Ensin kaikki oli hyvin, hiihtoloma ja vironreissua, yönuorkkaa, keravan jotain ihme kyrpänäyttelyy sun muuta kivaa. Sitte yhtäkkiä kelkkakäänty, ja lopputuloksena ero. Kaikkea draama sisälsi sekin kuukausi, useita keskusteluita, ikkunan alle tulemista ja itkemistä lähes päivittäin. Samalla tutustuin yhteen parhaistaystävistäni, oonaan. Joka autto mua todella paljon pääsemään eroon. Vaan se toinen osapuoli ei sitten jättänytkään rauhaan, ja asiasta oli vaan vaikeampi ja vaikeampi päästä eroon. En voi vieläkään tajuta, miten oon kestäny tätä kaikkea mitä sillon mulle tungettiin joka reiästä sisään. Se oli oikeesti henkisesti kuin fyysisestikkin mulle niin raskasta. En voinu muutakun itkee.
Pyhimys - Salainen Maailma Jenifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull
Kuvistakin sen näkee, mulla oli tosi kaveritäyteinen kuukausi. En osannut olla yksin, enkä olis halunnutkaan just tapahtuneen eron jälkeen. Ch tuli visiitille meille ja yöpyi meillä nikonkanssa, ja vieläkin naurattaa se yö kun sitä muistelee. Halusin tuolloin olla ja esitinkin jotain, mitä mä en oikeasti ollut, ja se hävettää mua suuresti. Onneks kaikki sit kuitenki loksahti takasin normaaliin, ja elämä jatkui suurinpiirtein just näiden trirbuloiden kanssa ollessa. Meillä alkoi TOP-jakso jonka suoritin ekan kuukauden ajan äipän työpaikalla. Draamaltakaan ei kuitenkaan säästytty ikävä kyllä...

Happoradio - Ahmat tulevat
Jepjoo elämäni suurin virhe, mutta silti yks parhaista viikonlopuista ikinä tuli vietettyä silloin. Tosin lopputuloksena oli se että mun ja V:n välit syveni taas, ja alettiin seurustelemaan uudestaan.. Alotin TOP-harjottelun toisen osion Siwassa täällä, ja iltapäivät ja illat menikin sitt taas perusporukalla, lumetkin oli sulannu ja pysty hengailemaan jopa t-paidassa. En voi kuvailla sitä kuinka samaa aikaa häpesin itteeni, olin epävarma ja kuitenki onnellisempi kuin koskaan ennen. Otin tosiaan värinpoiston ja alotin mun blondaus urakan loputuloksella = persikan värinen tucca.

Haloo Helsinki - Maailman toisella puolen
No täytin 17 vuotta, ja oli oikeesti tosi positiivinen kuukausi, koska tuli lämmin ja nii. Oltiin jokapäivä pelailemassa jalkapalloo rantsussa ja sitte ku tuli kuuma niin hypättiin vaan järveen virkistymään ja sitte jatkettiin. Meillä oli luokankanssa näyttely ja kaikenmaailman retkiä. Oltiin myös haikeina, koska tiedettiin että vuos oli lopuillaan, mä niin ikävöin noita muruja oikeesti, ne on ihan parhaita! Muistan toukokuult et olin tosi itteeniottava, ailahteleva ja oudosti käyttäytyvä. Syyhän nyt on mulle nykysin selvä, mutten sitä täällä halua ees kertoa.

Tosiaan päätin, että julkasen tän aiheen kolmessa osassa. Seuraavaks tulee sitten kesästä, koska se kesä ansaitsee kyllä ihan ikioman postauksen. Ei mulla muuta, sain tän vihdoin valmiiksi joten nyt voin mennä hyvinmielin nukkumaan!

9 comments:

 1. ihanaa, kiva, kun teit tämmösen postauksen! :-) tää on jollain tavalla tosi kannustava ja silleen, kiva, että oot päässy huonoista hetkistä yli ja sitä rataa! toivottavasti sulla menee jatkossa taas hyvin ♥

  ReplyDelete
 2. linda - oot linda ihana, kiitos ♥ Jep tä vuosi on kokonaisuudessaan ollu tosi rankka mulle, mutta tästä on hyvä jatkaa paljon viisaampana :--)

  Ano - kiva että pidät c:

  ReplyDelete
 3. siis tosi hieno idea ! sun postaukset on aina hyviä ja kiinostavia !! i lov u and your hair :>>

  ReplyDelete
 4. jeeeees tätä oli kiva lukee :)! venaillen sitä kesäpostausta! mulla on niin ikävä kesää :(

  ReplyDelete
 5. Ano - kiitoskiitos

  maikki - :) joo älä vaan kesätännehetikiitosmoi!

  ReplyDelete
 6. MEIKÄLÄINEN!11 ja jonskuraksu mulla on edelleenkin kova ikävä sua ja mä lupaan kautta puhteitten varpaitteni että tuun käymään teillä kahvilla ennenkuin uusivuosikoittaa lähihoitajaystäväni ♥

  ReplyDelete
 7. Coba - TEIKÄLÄINEN!11 eihän tohon sitten kai muuta lisättävää kun tervetuloa pupunen ♥

  ReplyDelete
 8. vooi oot ihan :)) muttas etkai vaan raskaana ollut..:0

  ReplyDelete