Tuesday, January 3

2012 miksi uusi vuosinumero on aina yhtä vaikea kirjoittaa?Ihana, mutta niin rankka vuos on nyt takanapäin. Mulla tulee elämäni parastakesää ikävä, niitä kevään ensimmäisiä säteitä jotka sain jakaa rakkaan kanssa, ruskaa ja kaikkia niitä kokemuksia ja fiiliksiä. Vuoteen mahtu niin paljon surua ja kyyneleitä, kuin nauramista ja ja korviin asti olevaa hymyilyäkin. Mahtava vuosi. Ja sitä ikävöin jo nyt. Haikeana. Mutta mä lupaaan, että tästä vuodesta tulee mahtavampi. Koska nyt on asennekkin oikea tätä elämää kohtaan! Sitte parit kuvat!
Vuodenvaihdos tapahtui mukavassa seurassa, mutta fiilis oli lopahtanut sinne nollalukemiin kun kello löi sen 12! Joten voidaan sanoa, ettei niin mahtavasti, mitä tämä vuosi tosin tulee olemaan! Sovitaan vaikka että korvaan sen sillä, että vietän elämäni vuoden :--) eikös?

Ja tulihan niitä lupauksiakin lupailtua & vielä sellaisia mitkä voin rehellisesti sanottuna pitääkkin:

- Kävin tänään ostamassa sen salikortin, ja huomenna siis ensimmäistä kertaaa salille & kohti kesäkuntoa 2012!


- Mun viimeaikaiset mielenailahtelut on vanginnu mua nyt tässä jo suht pitkään. Päätin että vältän sitä turhaa mököttämistä. Ei tästä elämästä saa kuitenkaan mitään irti jos ajattelee kaiken negatiivisesti ja näyttää :( < tollasta naamaa maailmalle. Siispä positiivinen asenne elämää ja kaikkea kohtaan on myös yksi mun lupauksista. Aijon nauttia täysin siemauksin nyt.


- Aijon kirjoittaa koko vuoden päiväkirjaani, ja koristella sen värikkäillä kuvilla. Jep, kävin sellaisenkin ostamasssa tänään :--) ja oon innoissani!


- Viettää enemmän aikaa perheen kanssa. Nyt sitä ei ole kerennyt hirveästi nimittäin harrastaa.. en edes tiedä miksi :C


- Viettää elämäni kesän part2! Siitä tulee uskomaton <3 (esimerkiksi tämän tytön nokka suuntaa tamperetta kohti loppu lomasta, kyllä RHCP:n pojat varokaa!)


Siinä nyt muutamat, oli varmasti vielä jotain muita. NIIN töihinkin sitä pitäisi päästä, musta tulee pian aikuinen, ja se pelottaa :--( ps. pahoittelen kuvien huonoa laatua, tällähetkellä en voi kuvia pienentää kuin paintilla...

13 comments:

 1. päiväkirjan kirjottaminen on tosi hyvä idea! oon kirjottanu 4 vuotta ja niitä on aika hauska lukea :--------D

  ReplyDelete
 2. Upeita noi ilotulituskuvat! Millä kameralla ja objektiivilla ne on otettu? :)

  ReplyDelete
 3. Noi ilotulitteet on kuvattu ihan sika hyvin :)!

  ReplyDelete
 4. siks koska sä oot cp vammanen

  ReplyDelete
 5. noora - haha voin uskoo :) ootan innolla kun saan lukee sitä sit vuodenpäästä!

  Ano - kiitos, noi vaan painti takii meni tollaseks puuroks ;s nää on otettu nikon d3000 ja ihan sillä peruskitillä mikä siinä tulee mukana :D

  nyriPULLA - haha, kiitos :)

  fuck you bitch - <3

  ReplyDelete
 6. amazing fireworks! looks fantastic!

  xoxo

  http://www.flirting-with-fashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. tittidiii oma päiväkirjani tuottaa mulle vaan suurta häpeää aina kun luen sitä. "miten oonkaan joskus ollut tommonen ja ajatellut noin?" mut silti sitä on kivaa pitää ja mä toivon että edes sit kun oon joku vanha mummonen pystyn nauraa mun nuoruudelleni :--)

  ReplyDelete
 8. FlirtingwithFashion - thanks :) !

  hennaaa - hihahoo joo sitä mäki venailen :--DDD mut onhan se sitte kiva muistella kaikkee inside juttuja jaja kaikkea :) hihi mutta varmasti mullekki tulee sitte vuodepäästä toi häpeäefekti et miten oon voinu olla tommoi :DD

  ReplyDelete
 9. ihana postaus :)

  ReplyDelete
 10. ihania noi raketit :3

  ReplyDelete
 11. Ano - hii, kiitos :)

  Ano - :):3

  ReplyDelete
 12. mä meen myös RHCP-keikalle! JEE!

  ReplyDelete
 13. hitto et on makeita kuvia :OOOOOOOO

  ReplyDelete