Monday, February 6

Linkkaamianne blogeja part 1 !

Tässähän tää vierähtääkin hetki hyvin kun näitä nakkailen tänne aina sillointällöin, tässä ois nyt ekat viis. Ja voin kertoa, että niitä on tulossa vielä paljonpaljon! Kuitenkaan mitkään näistä ei oo järjestyksessä NIINJA blogeihin pääsee kuvia klikkaamalla! Elikkä ensimmäinen satsi blogeja olkaapa hyvät ja pahoittelut viivästymisistä, tuli tässä viikonlopun aikana pari muuttujaa...

Te jotka ootte multa kyselleet Be My Escape kaisan paluusta, niin tässä voisin nyt esitellä. Elikkäs ihana Kaisa on tehnyt comebakin blogimaailmaan, tälläkertaa hänellä on myös ystävä mukana bloginpidossa, nimittäin ihana Iida! Tyttöjen blogi pursuaa meininkiä ja ihania asuja, ette voi olla rakastumatta! Ainakin mun ehdottomia uusimpia lemppariblogeja. Tyttöjen tiuha postaustahti on myös hyvää plussaa!
Seuraavana voitaisiin lisätä mun positiivisuuspläjäys Natalia, tää tyttö osaa nauttia elämästä ja fiilikset välittyy kyllä kuvista ja tekstistä loistavasti, jos joku on täydellisyyttä niin mun natsku ♥ Ja tiedän että moni tulee sitä muuten kysymään, niin voin kertoa ettei se vaikuta tähän valintaan mitenkään, että natsku on mun parhaimpia ystäviä. Koska rakastaisin tätä blogia siltikin yhtä paljon, ja nataliaa tottakai!
Miljan blogissa tykkään erityisesti simppelistä ulkoasusta ja tarkoista kuvista :--) Milja omistaa myös kauniin ulkonäön, ja omalaatusen kirjotustyylin josta pidän!
Ihana Arttukin on tänne pakko eksyttää, jota luenkin jo entuudestaan, mutta jaanpas tämän ihanuuden teidänkin kanssa, kannattaa käydä vilkasemassa!
Ei tarvitse sanoja, jo selaillessa ekaa sivua taisin kiintyä tähän blogiin. Kuvat ja kaikki, ah ihanuutta! :---)

8 comments:

 1. ai mitä pari muuttujaa ? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. se onki tarina eriksee, jota en oikeee tiiä haluunko teille ulkopuolisille kertoo...

   Delete
 2. JOANNA,OOT IHANA KIITOS IIIIHAAN HIRMUSESTI ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. OLEHYVÄ WILD HEART OOT ANSAINNU SEN BEIBIII!

   Delete
 3. voi kiitos ihan kauheesti! oon saanu tän ansiosta monta uutta lukijaa :--)

  ReplyDelete