Tuesday, February 21

Minä suojelen sinua kaikelta, mitä ikinä keksitkin pelätä


Tosiaan joo, mun on pitäny väsäillä tää postaus tässä koko viikon ajan ja nyt vasta saan sen aikaseksi... Elikkä ystävänpäivä oli ja meni, ja joku olikin kysellyt että esittelisin mun ystäviä. No, tässä olisi muutama hassu murunen teille (nimeä painamalla saatatte päästä blogeihin, jos semmosia olemassa on)


NATALIA "kaksoisolentoni" onse mun positiivisuus pläjäys, avoin, rehellinen, aito, omalaatuinen / persoonallinen, maailmaa pelastava, hetkessä elävä, naurava&hymyilevä jne ihanuus tyty. Asutaan todella lähekkäin tän naikkosen kanssa, mutta silti nähdään noin kerrasta kahteen kertaan kuukaudessa vain, koska menot menee ristiin.. Ajatusmaailmalta ollaan aika samanlaisia, tykätään samoista asioista ja mielipiteet osuvat todella usein yhteen. Riehuminen, huutaminen, disnileffat, valokuvaus, epäonnistuneet kokkausyritykset jne kuuluu meijän vakioharrastuksiin :--) Ollaan tunnettu tän rakkauspakkauksen kanssa nyt kaksi vuotta ja tutustuttiin Veeran kautta ( joka on siis natalian pikkuserkku? ) . Vasta n. vuosi sitten alettiin pitämään enemmän yhteyttä toisiimme, ja siitä se sitten lähti!


OONA "rehaajapuoliskoni ja soulmate" kaunis, kivatylinomaava, omanmielipiteensäpitävä, rehellinen, naurava, "piripäinen"rehaaja yms on näistä lapsosista se, kenen kanssa vietän eniten aikaa. Vaikka tyttönen asuu toisiksi kauimpaisena mun ystävistä. Pyritään näkemään ainakin kerran viikossa ja tosiaan pidetään yhteistä blogia johon pääset oonan nimeä klikkaamalla! Tosiaan hulluimmat ideat syntyy kyllä tän likatsunkanssa, ja ne kanssa on yleensäkkin pyritty toteuttamaan. Oon tuntenu oonan nyt vuoden ja jo heti ensiviikkojen jälkeen se on tuntunu siltä kun oltas tunnettu vuosia. Meillä natsaa melkein kaikki muu yhteen paitti leffat ( terveisin vaa sille onnettomalle harrypotterfanille sinne katajanokkaa) ja miesmaku ja meijät tosiaan sekotetaaan nimiltä hyvin usein. Ollaan kun paita ja peppu, niinku osa meijän kavereista sanookin.


ALEXSANDRA eli axsi "aivotnarikkaan tai niitä ei ole ollenkaan, eikä niitä tarvitakkaan" asuu kanssa tossa n. kilometrin matkanpäässä musta, ettei kovin kaukana. Kuuluu myös mun viikon vakiovarastoon, eli pyrin näkemään ainakin kerran viikossa tätä kaunotarta. Axsin oon tuntenu vasta puolisenvuotta ja mun elämä on hänen tulonsa jälkeen muuttunu aikalailla (oon saanu kokea jos jonkinmoista seikkailua positiivisessa mielessä!). Tää likatsu on joissain asioissa tosi ujo, mutta sen ideat on välillä sitäluokkaa että tääkin hurjapää pelästyy. Mulla myös yleisimmin on vatsalihakset seuraavana päivänä hyvinkin kipeet kun oon tätä tyttöstä nähnyt, sillä naurun tuloa ei voi estäää.. joo. Kumminkin axsi on aukassu uusia ovia mun elämään hyvinkin paljon ja pysyny mun rinnalla tässä viimeaikoina kun on ollu vähän vaikeaaa, kiitos siitä pupu siis YOU ARE THE FUCKIN BEST


VEERA " mun pikkupikku poppana aka sisko " monipuolinen, naurava, ailahteleva, kaunis, kikattava, taitavakätinen jne on se kenet olen tuntenut näistä muruista pisimpään, noin viisi vai kuusi vuotta. Me ollaan oltu erottamattomat kaverukset ja oltiin varmaan puoltoistavuotta kokoajan yhdessä sillonkun alettiin hengaamaan enemmän. Nytse tosin on jäänyt vähäiseksi, nähdään varmaan korkeintaan kerran kuukaudessa joka harmittaa suuresti. Meidän rakkaustarina alkoi Jpään keskustan leikkipuistosta, rakastuttiin toisiimme ensisilmäyksillä.. taino.. veera kunnollisesti vasta n. vuosi sen jälkeen (elin mun pissiskautta, joten en ollut kauhean hurmaava näky). Mä voin rehellisesti sanoa, että ei ole varmaan mitään asiaa mitä en olis tän naisen kanssa kokenut. Me ollaan hyvinkin samanlaisia, mut silti niin kovin erinlaisia. Ja siks ollaan varmaan viihdyttykkin toistemme seurassa näin pitkään. Eise tie tietenkää ruusuinen oo ollut, mutta tässä me ollaan yhä. Ehkä hieman repaleisina ja erillään, mutta aikahan muuttaa. Kylläme tullaan silti olemaan aina siskokset, äitikin hokee sitä mulle jatkuvasti, että Veera tulee olemaan yksi mun koko elämän pitusista ystävistä ja aina tervetullut meille (se on meijän mamman ottolapsi).


NIKO " för real bestis " jonka halusin mainita monien mun mies ystävien joukosta. Koska niko on auttanu mua sellasissa hätätilanteissa, missä kukaan muu ei oo voinut tehdä mitään. Se on ollut viimiset kaks vai kolmevuotta aina valmiina kuuntelemaan, sen kanssa on helppo puhua mistävaan (yleisimmin henkevistä esim avaruudesta, joka on yks nikon lempiaiheista) ja muutenkin voisin sanoa että oon tolle miehelle koko elämäni velkaa, vaikka se ei oo vieny siitä kun vaan pari hassua...


Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä JOONAS " prstvri " jonkakanssa meillä tuli yhteistä taivalta tänään 22.2 täyteen neljävuotta. Joonas on sitäkaikkea mitä hyvän ystävän pitääkin olla, se kuuntelee, lohduttaa, kertoo mielipiteensä, kehuu, toruu, naurattaa jne. Joonas on ns. kultainen sydän, en oo tavannut samanlaista ihmistä koskaan. Mä tunnen oloni sen lähellä turvalliseks, enkä pelkää sanoa mitään vaan ilmasen kyllä mielipiteeni ja vahvasti. Me nähään Jounastin kanssa yleisimmin parikertaa kuussa tai välillä ei ollenkaan ( kyseinen herrahan siis asustelee espoossa ). Ja Joonas onkin ainoo mun miespuolinen ystävä ketä voin sanoa rakastavani, se on ansainnut ne sanat jo parivuotta sitten. Ja rehellisesti, oisin valmis kuolemaan tän herranpuolesta, taidan olla sille jopa enemmän, kun elämäni velkaa.


Tässä on siis ne ihmiset, ketkä koen mulle kaikistakaikista läheisimmiks, ja keidenkanssa pidän/pyrin pitämään jatkuvasti yhteyttä. Jos mä olisin ruvennut listaamaan tähän kaikki mun ystävät ni tekisin tätä varmaan vielä paripäivää lisää joten päätin tyssätä nyt tähän. Te kaikki murut kuitenkin tiiätte, keitä mä tarkotan kun sanon ystävä joten se on tärkeintä.

-

Kello lähenee kolmea, mä oon tehnyt tätä postausta kohta neljä tuntia.
Mulla on sekava olo, mun maailma kellahti taas kuperkeikan,
enkä tiedä lähtiköse parempaan vai huonompaan suuntaan.
Nyt pitää vaan odottaa, ja alotan sen menemällä nukkumaan.
Öitä maailma!

9 comments: