Sunday, April 1

HAASTE. Siellä on kaikki sulle

1. Kerro linkin kera blogissasi kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen. Eli kiitos ihana Nipa ♥
2. Kirjoita 7 random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä tunnustus 5:lle blogille/bloggaajalle.


 1. Oon todella perillä siitä mitä mä oon ja mitä mä haluan tulevaisuudessa olla. Aika on muovannu musta tämmöstä kuka mä oon. Vahva ihminen joka koittaa kääntää asiat mielessää positiivisuuteen. Uskon aina siihen että joskus on vielä parempi ja että tää menee pian ohi. Mulla on viimeaikoina mennyt todella hyvin, ja jos ei. Niin oon ajatellut vain että mulla on rakastava perhe, paljon ihania ystäviä ja kourallinen uskoa ja toivoa aina mukana joiden avulla oon selvinnyt kaikista vaikeuksista. Niin myös aijon selvitä tästäkin.


 2. Mä oon sairas. Tai tunnen oloni sairaaks tällähetkellä syystä koska: Oon puhunut teille tästä ongelmasta käyttämällä sanaa "pikkupirut" koska oon hävennyt tätä asiaa tän pari kuukautta... Mutta kävin perjantaina Hyvinkään sairaalassa kuulemassa tuomioni, ja pääsen leikkauspöydälle kuukaudenpäästä. Syynä siis leikkaukseen ovat sappikivet ( jos haluutte titä niistä lisää ni googlesta löytyy paljon tietoa ) joiden auheuttamat kohtaukset alkoivat noin 2 kuukautta sitten. Ja voin sanoo et oon toivonu kuolevani siitä lähtien ku noi oireet alko. Se vaikuttaa kaikkeen. mun jaksavuuteen, mielialaan, syömiseen i-han kaikkeen.


 3. Mä oon muuttunu myös ulkonäöltäni paljon viime syksystä. Ennen oli että ihansama miltä näytän, mutta loppusyksystä jotenkin aloin muuttumaan kokoajan vaan naisellisemmaks, ja välittämään ulkonäöstäni. Samoin ennen mulle oli ihansama nää näppylät mun naamassa, mutta nyt oon alkanu huolehtimaa ihosta ja kaikin mahollisin konstein saada niitä pois. Ja oon onnistunu siinä todella hyvin, hyvä minä!


 4. Siitä huolimatta, mä en välitä vittuukaan muiden mielipiteistä mua kohtaan. Oon sellanen kun oon, ja se riittää mulla. Musta ei tosiaan ole pakko tykätä, enkä usko että ihan kaikki tykkäävätkään. Silti mä yritän olla mukava kaikille, mutten kauaa kyllä pysty siihen jos vastakkainen osapuoli näyttää ettei pidä musta. Sillon en jaksa vaan välittää. Silti monet toteavat että oon kaikkien kaveri ja tunnen paljon ihmisiä ja tulen kaikkien kanssa toimeen. Oon monipuolinen persoona, villi ja vapaa sielu.


 5. Mä haaveilen paljon mun tulevaisuudesta, kaikesta siihen liittyvästä. Työstä, huomisesta päivästä, asunnosta, miehestä, suunnitelmista ja miten niidenkanssa käy, mahdottomasta ai-van kaikesta mihin mielikuvitus riittää, ja voin kertoa. Se on rajaton. Mä haaveilen joka hetki, mitämä ikinä teenkin mulla on aina mielessä jotain liikkeellä. Siksi mä rakastan kävellä pitkiä matkoja, laittaa kuulokkeet korville ja tanssia musiikin mukana samanaikaisesti kun tallustelen talvisia pimeitä katuja. Siitä syntyy mun elämän ilo ja tavotteet, mun haaveista.


6. Mun veressä virtaa taiteellinen veri, mun pikkuserkku näyttelee uusimmassa ristoräppääjässä sitä itteään, mun molemmat mummit väsäilee tauluja ja myyvät niitä etieppäin näyttelyissä, meijän suvussa on muutama ei_kyllä_niin_korkeelle_päässyt laulaja, yksi kirjailija ainakin ja jokainen meistä omistaa siis jotain taiteellisia ominaisuuksia. Mä rakastan kirjoittaa, puran kaiken sen päiväkirjaani, ja fiiliksen mukaan myös tänne. Valokuvata, en ehkä ole siinä nin mahtava, mutta pidän siitä silti. Maalata, mä halusin aina pikkusena isona taiteilijaks = maalata tauluja. Piirtää, mun ensimmäinen teos joka on ollut taidenäyttelyssä oli silloin kun mä olin 3 vuotias ja olin piirtänyt lepakon. Rakastan myös laulaa, en väitä ettäkö mulla olis mikään mahtipontinen ääni, taikka että pysyisin soinnussa. Mutta mä rakastan siltikin laulaa, ihan omaksi ilokseni vaan, oon myös laulanu kuoroissa ja kaikenmaailman koulun esityksissä. Mä en osaa kertoa välttämättä suullisesti mun mielentilaa/oloa tai ylipäätään fiilistä, mutta nää on tavat miten sen saan ulos musta. Meijän talo on täynnä mun tuottamia teoksia, niin valokuvia kuin maalauksiakin. Mun runot ja kirjotukset pidän pois vanhempien näköpiiristä syystä jos toisesta. Mutta kylläse äidinkielen opettaja tykkäs aina lukea mun tuotoksia koko luokalle, ja tekin taidatte pitää niistä ainakin kommenttien perusteella. Ja uskokaa tai älkää, mä olen enemmän kuin otettu !


7. Mä opiselen lähihoitajaksi, oon siis alalla joka ei kiinnosta mua yhtään sinäänsä. Mä olin lopettamassa sen jo tänä vuonna, mutta sitten päätin et fakit, tää käydään kunnialla loppuun saakka & haen sitte kolmen vuoden päästä jonnekkin muualle. Koska kyllähän tää ala tulee menestymään tulevaisuudessa, ja se on hyvä olla pohjalla. Mä aijon päästä pitkälle vielä, ja suunnata ulkomaille jonain päivänä työni kanssa !

- En haasta ketään yksittäistä, tehkää vaan jos haluatte !

16 comments:

 1. Ihanan pitkästi kirjoitit! Näitä oli tosi mielenkiintosta lukea :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. koitan nyt saada useammin inspiksiä, niin pääsette jatkossakin kurkkailemaan tuotoksia (-:

   Delete
 2. rakastan sun tapaa kirjottaa :)

  ReplyDelete
 3. Kuules nyt neito susta tulee lähäri ja me muutetaa maailmaa yhdessä lähäreinä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. nojaa :DDD tää vaan ei oo se mun juttu :/ mä tuen sua silti bebe !

   Delete
 4. Mitä tuotteita käytät/miten hoidat ihoos, et oot saanu sen parempaan kuntoon? :)) Ite tappelen kans näide näppyjen kans

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käytän apteekin rasvoja, kasvonpuhdistus aineita, juon paljon vettä ja välillä teen naamioita yms tommosia. Enkä puhko yhtäkään finniä, vaan annan niiden lähteä ajallaan. koska haluun säästyä niiltä arvilta :)

   Delete
 5. herraisää joanna oot ihana !! mä en varmaa ikin osais antaa ittestäni noi paljoo ulos ja tollee selkeesti, kadehdin sinuaa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. suotta kadehdit, se vaatii paljon harjottelua että osaa kertoo ittestään selkeesti. Usko tai älä , harjottelin tätä enemmän ku tarpeeks viimevuonna :---) ja ite oot ihana !!

   Delete
 6. tota tekstiä oli ihana lukea ♥

  ReplyDelete
 7. wau sul on ihana blogi ja siistei kuvii!!!!:o

  http://styleofmyheart-marika.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. Aivan ihania kuvia, ja olet hyvä kirjoittamaan ! Ikävä kuulla niistä "pikkupiruista" mutta onneksi ne on nyt leikattu, right? :--( P.S: onko toi viimeinen kuva otettu kiasmasta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyllä ne on nyt poissa (-: onneksi ! ja on vika kuva kiasmasta (-: ihan mahtava toi huone

   Delete