Monday, May 28

haastetta jälleen kera kukkasten

-Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog.
-Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
-Create 11 new questions for the people you tag to answer.
-Don't tag back to the person who has already tagged you.

Kiitos siis haasteen antajalle, eli ihanalle Sannille !
& valitettavasti en oo niin luovalla päällä, että keksisin itse uudet kysymykset )-:
joten turhapa tässä lähteä ketään haastamaankaan...

1. lempielokuvat  Mulla ei oo mitään vakkarilemppari elokuvia, mutta semmoset mitkä tässä lähiaikoina on iskeny muhun ja saanu sanattomaks on ehdottomasti ainakin Vuosaari & Project X kiehto mua jollaintapaa, ei ehkä niinkää elokuvana mut kui siistii ois olla osallisena tommosissa pippaloissa?! Sit on niitä ihan ikusia ykkösiä, kuten esimerkiksi Tummienperhosten koti & agnus thongs and perfect snogging (miten kirjotetaankaan), dear john ja monet monet muut! Eniten iskee kyllä komedia elokuvissa ja tietynlainen draama lässynlässynlääki on välillä kivaa kateltavaa (-:
2. lempijäätelö on ehdottomasti kautta aikain ollut jäätelökiskalta saatu mango-meloni pallojätski. Hyvänä kakkosena tulee B&J cookie dough ja strawberry cheesecake !
3. tykkäätkö jääkahveista KYLLÄ! meidän coffee housesta saa ehkä maailman parasta jääkahvia!
4. missä maissa olet käynyt ja haluaisit käydä Oon käynyt Lontoossa, Ruotsissa, Virossa, Kyproksella, Turkissa & lähdetään lauantaina Kroatiaan! Haluisin käydä mm. damissa, nykissa, ausseissa KAIKKIALLA OIKEESTAAN ! haluaisin nähdä ihan kaiken tästä pallosta. Kulttuurit, nähtävyydet, maisemat, ihmisset ja kaiken muun.

5. muoti-ilmiö, jota et ymmärrä no ei mulla niinkään oo mitään mitä en ymmärtäisi, en vaan vois kuvitella itteäni maxi-mekossa ne-ver ! ja eipä tuo muoti mua kauheesti kiinnostakkaan :-D
6. käytkö paljon kirppiksillä joka viikko ainakin kerran käyn! Siitä on tullut yleensä sunnuntain tapa. Mahdollisimman useasti, ja varsinkin silloin, kun tarviin omaa aikaa enkä olla yhteydessä kehenkään.
7. kierrätätkö pulloja kyllä ! muuten oon aika huono ihminen kierrättämisen suhteen )-: ehkämä vielä joskus opin!

8. maailman paras herkku oon hurahtanu smoothieisiin uudestaan! ne on sitä namia ja terveeellistäkin. okeiokei, ehkä kekseissäkin on sitä jotain :d
 9.  urheiletko mielestäsi tarpeeksi en urheile ollenkaan, kävelen n 4 kilometrii päivässä mutten kyllä laske sitä urheilemiseksii.
10. minkä hintainen t-paita on mielestäsi kallis 30e korkeintaan suostuisin t-paidasta maksamaan, jos se ois ihan tosimakeee ja kiintyisin siihen ja nii. Vaadittaisiin paljon !
11. minkä merkkinen puhelin sulla on Nokia C3-00 (:

Kuvien ideanahan oli kertoa, että meijän pihalla on nättejä kukkia puussa!

5 comments:

 1. http://cutthenpaste.blogspot.com/2012/05/i-have-never.html haastetta haasteen perää!

  ReplyDelete
 2. Aivan ihania kuvia ! :) Ja hei, miten tuommosen formspringin kysymysboksin saa blogiin ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. sieltä formista niitä tagi juttuja ja sitte blogii pitää toho sivupalkkii ottaa se gatget semmoi html jutskeelii :D en osaa selittäää, itelläki meni sen formin koodin ettimiseee oikeesti valehtelematta jokusen puoltuntii

   Delete