Friday, May 18

OISKO TARVETTA KAMERALLE? ENTÄPÄ NIKONIN LISÄVARUSTUKSELLE? SIINÄ TAPAUKSESSA TSEKKAA TÄMÄ !

Elikkäs homman nimihän menee niin että mä kotiutin viimeviikolla uuden kameran. & nytten sitte pitäs päästä vanhasta kamerasta, ja sen antimista eroon. & pidän parempana vaihtoehtona myydä ja mainostaa tätä blogissa, kuin esimerkiks huuto.net:ssä. Joten Nikonistit tai uutta kameraa tarvitsevat, korvat kuulolle nyt!

ENSIMMÄISENÄ OLENNAISIN, ELI ITSE KAMERA NIKON D3000
Hyvin n. 2,5 vuotta palvellut nikonini siis myyntiin nyt! Erittäin hyvä kamera, laatu on loistava ja kamera itessään on pienen pohdiskelun jälkeen hyvinkin helppo käyttää. Mulla vaan tulee aina se vaihe, että pakko saada jotain muutosta. Ja kohteeks joutui tälläkertaa kamera. Pitäisin sen muuten, mutta turhaan mä sitä pölytän kotona. Mutta ostakaa te se ihmeessä pois ja sijoittakaa hyvään kotiin ja pitäkää hyvää huolta mun vauvasta (-:

Kamerahan lähtee alotushintaan 300e ylöspäin. Kamera lähtee sille joka tekee siitä parhaimman tarjouksen facebookissa tai sähköpostissa (pistän sen tohon ihan alas sitte lopuksi, ettei sitä tarvii tunkee joka kohtaan :-) Rahatkin menevät hyvään käyttöön & ajatelkaa että saatte mukaan vielä tämän alla olevan just sopivan ison kameralaukun, jonne mahtuu pari objektiiviakin kameran lisäksi !

SEURAAVAKSI LÄHTIS MYYNTIIN MUN KAUKOLAUKASIN
Kaukolaukasinta en oo hirveesti käyttänyt, mutta erittäin kätevä jos ei jaksa esimerkiks itselaukasinta, vaan nappasta heti kuvan. Sen saa säädettyy myös parin sekunnin viiveelle. IHAN MAHTAVA KEKSINTÖ !
Kaukolaukasin lähtee 14e hintaan suoraan ensimmäiselle huutajalle :--) (huudon voit tehdä sähköpostissa tai naamakirjassa minulle)

SEURAAVAKS OIS VUOROSSA VÄHÄN TSUUMIPUTKEA
Nimittäin mun kestosuosikki objektiivi 55-200mm! Tällä murulla tulee tarkkaa jälkeä, se on todettu! Ja tosiaan tsuumaa loistavasti, ja objektiivissa on kuvanvakaaja, joten sekin on plussaa jo paljonpaljon!
Objektiivi lähtee hintaan 130e elikkäs puoleen hintaan normaalihintasesta ! ja kiinnostuneet ottakaa taas yhteyttä sähköpostiin, tai sitte naamakirjaan :-) ensimmäinen tarjouksen tehnyt kotiuttaaa kyseisen objektiivin siis. Mukana objektiivin kanssa tulee pussi obejktiiville!

SITTE OIS VIELÄ SALAMAA !

Ylemmässä kuvassa näätte miten tätä SB-400 voi säätää. Toimii paristoilla. Ei oo ollu paljoo käytössä jostain syystä, mutta erittäin hyvä on. Kulkeee taskussaki pienen kokonsa ansiosta loistavasti! Oon käyttäny sitä kyllä enimmäkseen studiokuvissa ja mainostuotteiden kuvauksessa just. Mutta tälle on ollu kysyntää ni tässä nyt ois!

Salama lähtee hintaan 75e ensimmäiselle sen huutaneelle (-: Ja jälleen kerran huuto tapahtuu sähköpostissa tai naamakirjan kautta!


Elikkäs siinä sitä nyt sitte ois! & eikun vaan huutamaan (-:
Sähköpostiin: joanna.suomalainen@gmail.com
& no naamakirja löytyyki samalla nimellä

15 comments:

 1. kaukolaukaisimia saa 3,95e tilattua netistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. netist katoin sen hintaa ni 16 e oli toi yksilö ja parhaimmillaan 32 e siitä pyydettiin

   Delete
  2. nii, anonyymi, saahan niitä tilattua mutta mites laatu ;)))

   Delete
 2. Onko tota kameraa vielä ostettu? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei ole !! osta pois ole ihana :-( voidaan sopia vaikka kokopaketista kelpohinta yhteisunmmana !

   Delete
  2. Mulla kiinnostais tuo ite kamera ja sitten siihen objektiivi! Mikä ois niitten yhteishinta? Toki hintaa saa pudottaa vielä;)

   Delete
  3. siis peruskitti ja kameralaukku tulee hinnassa mukana :-) mutta jos tota jytkyputkea havittelet niin sekin on mahdollista :) jos otat jytkyn mukaan pakettiin niin pyytäisin 350e mutta jos haluut perus setin niin voidaan sopia hinta sieltä 200-300 e väliltä jostain joka kumpaistakin miellyttäis? ;) miltä kuulostaa?

   Delete
  4. tai kyllämä sen jytkyputkisetinkin varmastikkin vois myydä 280-300e väliltä

   Delete
  5. mietin tässä pelkkää kameraa sittenkin, ja se kamera laukku siis mukana? :) niiiiin jos sulla on ollu kamera 2.5 vuotta, niin onko se edelleen hyvä kuntonen? :) ja mikä ois sun hintapyyntö? :)

   Delete
  6. Kamera on loistavassa kunnossa. ainoastaan vhän naarmuja näytössä, mutta eihän se nyt voisikaan noin monenvuodenjälkeen olla täydellisessä "koskemattomassa " kuosissa. Kaikki asetukset ja tsuumi ja manuaali KAIKKI toimii oikeen loistavasti. itse oisin ihan mielelllään pitäny ton kameran. mutta halusin siirtyy canoniin :-)

   Delete
  7. okeeei:) Käviskö 240 euroa?:)

   Delete
 3. Onko toi kamera hyvä kuntonen siis ihan oikeesti? :D ja voiko sillä ottaa videota? ja onko se muuten silleen hyvä, että saa hyviä kuvia ja zuumi toimii hyvin automaatilla ja manuaalilla? :) anteeksi nyt näin paljon kysymyksiä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kamera on loistavassa kunnossa ! ei voi ottaa videota, senhän takia mä sen vaihdoin parempaan kameraan :D ja kaikki kuvat ennnen tätä postausta on otettu kyseisellä kameralla, joten voit itse kattella minkälaista jälkeä sillä tulee :-) ja manu ja automaatti molemmat toimii, kuten myös salama :-) ja kysymyksiä saa tottakai laittaa ! kunhan ostatte mokoman pois :D

   Delete
 4. HINNASTA VOIDAAN SOPIA, saatte itse ehdottaa mitä olisitte valmis kamerasta maksamaan ! mutta mielellään sieltä 230-300 euron väliltä jos haluatte vaan kameran ja laukun. lopusta varustosta voidaan sopia erikseen pakettihinta !

  ReplyDelete