Monday, July 23

Sä ehkä mökötät mut mökötänkö mä?!

Kiitos mahtavasta illasta kiki rakkaudentemppelissäää (nimensäveronen), kiitos kivoista yöajeluista ja leivänheittelyistä pojat, kiitos kivasta iltapäivästä juoruillen selma, kiitos kivoista aamuista muru, tuhiseva kiki on ihanin♥, mulle tarjottiin töissäollessa ikkunanpesu töitä ja lahjaksi antoi radion sama kyseinen herra toivotellen hyvät nimipäivät, kiitos. Kiitos t-junan kansa jotka soittelitte kitaraaa ja lauloitte mm maamme laulua, kiitos The B and The Band mahtavasta livemusiikista toisena yönä t-junassa, kiitos niille kolmelle miehelle, jotka piditte mulle seuraa asemalla ja saitte hymyilemään ällöttävillä jutuillanne, kiitos junan siivooja joka herätit mut 15 minuuttia senjälkeen kun juna oli saapunut pääpysäkille, kiitos äitiaurinko lämpimistä päivistä joille ei voi kun hymyillä, kiitos kahveista kosola ja kiitos maikille ihanan pitkistä puheluista! Mun elämä on yllättävän mukavaa, vaikka tuntuu että se työpaikka olisikin nyt mun koti. Onneksi pääsen torstaina siitä viideksipäiväksi eroon pipefestin suojiin, siellä nähdään siis!

9 comments:

 1. hey i just met you, and this is crazy;))

  rakkaudentemppeli oli ihan okei. ainakin niiden jokaisten vähäisten 2 min aikana. ja ku vessanoviin ei hakattu. ja jos niitä töniviä ämmiäkää ei lasketa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. so fuck me baby ;)
   olijoo ihan okei ne kaksminuuttiii ja ne ekat minuutit oli kuumottavinta ja tottakai ne viimiset ratkaisevat minuutit myös!

   Delete
  2. emmä kyllä ihan tota tarkottanu MUT OKE !
   ekat minuutit jooo ::D:D:DD oltii iha kujal ahhah. voi luoja.

   Delete
 2. voi, olipas tää jotenki tosi kiva postaus :-) 5kuva on ihana, oot kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ää oot ihana<3 ja kiitos toinen kaunotar! c:

   Delete
 3. sul on toooooosi ihanat hiukset :):)

  ReplyDelete
  Replies
  1. apuapua kiitos<3 ne on kyllä kivat kune saa kaikenlaisii muotoihi :-)

   Delete