Wednesday, July 4

uuvet sexipääntsit kotiutettu

aluks vähän epäröin värii ja kuosii ja kaikkea, mut nyt en välttämättä haluis ottaa niitä pois jalasta :-) huomisiin !

11 comments:

 1. miten kehtaat käyttää selluliitti jalkojen kanssa noita?vai ajattelitsä pistää sukkikset alle :)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. :DDDDDD sekö on teidän suurin murheenaihe? mulle se on ihan sama omistanko selluliittia vaiko en. mä oon mä ja tosiaanki aijon käyttää ilma sukkikisia :-) hyväksykää se tai ette. anteeks tyly vastaus mut mietin et miten tämmösistä asioista jaksatte tulla kysymään...

   Delete
 2. aivan ihanat! mäki haluaisin tommoset, niin kivan näköset :-)

  ReplyDelete
 3. hyi mikä levä perse............. kivat selluliitti jalat ;)mee rasva imuuh..

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun peppu saattaa olla joo aika iso, mutta mun mielestä se on parempi kun että se olis pieni ja melkeempä näkymätön. toiset pitää toiset ei :) ja en tosiaan mene rasvaimuuu

   Delete
 4. Hei haloo! Miks pitää tulla ilkeilemään toisen blogiin, ja vielä anonyyminä! Eikö ihmiset vois keksii jotaan parempaa ku toisten haukkuminen?! Oot täydellinen sellasena ku olet, oli sulla sitten selluliitia tai ei!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hii kiitos ihanin <3 enkä muuksi haliuskaa muuttua :-) anonyymit ei vaan tajua että niien pilkka osuu vaan omaan nilkkaan. koska i don't caare! oon semmonen ku oon, ei mua oo pakko hyväksyy mut mä hyväksyn itteni (:

   Delete
 5. kauheeta tollanen haukkuminen, varsinki just anonyyminä huhhuh. kateellisia ne vaa on:) ihanat shortsit mullekin kiitti!!!


  http://kaisisblog.blogspot.fi/

  ReplyDelete