Sunday, August 19

Kysymys/vastaus video part 1 !Sitte muutama kysymys jotka näen paremmaksi julkaista tekstimuodossa:
 
mitkä on sellasia asioita mitkä tekee sut oikeesti tositositosi iloseks? - hmm, mut tekee tositosi iloseks ainakin se, kun nään mun ystäviä ja kun aurinkopaistaa ja on lämmin ja kaikki tuntuu menevän hyvin. Oikeestaan se tunne kun tuntuu, että kaikki menee just oikein on parasta ilonaihetta. Mutta mm. Jos hymyilen jollekkin ventovieraalle ja hän hymyilee mulle takasin niin tottakai siitä tulee ilonen fiilis :-)
entä mistä tuut surulliseks?- läheisen ihmisen menetys, turhanpäivänen valehtelu tai valehteleminen ylipäätänsä, kaverin alakulo tai vaikka riiteleminen jonkunihmisenkanssa. On niitä varmasti vielä paljon lisääkin O: siis tapoja saada mut surulliseksi.
Mimmosista huonekaluist tykkäät? (esim moderneista tai retroista) - tykkään ku sekotetaan uutta ja vanhaa :-) jonka huomaa mun huoneestakin jollaintapaa, ite tykkään sisustaa semi rennosti. Ja jos et oo nähny miltä mun huone näyttää niin tossa sivussa on pikalinkki siihen :-)!
Ootko sä onnellinen tällä hetkellä? - kyllämusta tuntuu, että oon. en oo vielä ihan varma. oon lähellä!
Mikä on ollut tässä kesässä parasta? - sain tutustua mitä mahtavimpiin ihmisiin, näin RHCP:n, mun viekussa nukku tommonen muru useesti, yöajelut, alkoholittomat baarireissut, espoon ökykämppähengailu kera hirviökisun. ja ja ja oikeestaan tässä kesässä oli paljon hyväää :-) ja tälläkertaa oli rahaakin niin paljon kun vaan tarvitsi!
Entä huonointa? - Ehkä säät /: jonka takia tää kesä ei tuntunut niin kesältä kun yleensä se tuntuis!
Jos sulla ois rahaa tarpeeks ja saisit just nyt päättää jonkun ihan minkä vaan paikan, niin mihin menisit? - Tällähetkellä haluaisin lappiin :-D mutta varmaan sinne austraaliaan lähtisin! se olis mieletöntä (-:
Kadutko sä sun elämässä mitään? - tehtyä ei saa tekemättömäksi, joskus mulle tulee häpeä fläshpäkkejä. mutta koska toi kaikki on mun arkipäivää niin mitään en kadu!
Mikä on blogin pitämisessä parasta ja huonointa? - odotinkin jo tätä kysymystä:D parasta on se kun mä saan jakaa mun huolia ja ylipäätään päänsisäisiä ajatuksia ja toimintoja täällä, kera kuvituksen = nautin kuitenki kameran takanaolosta enemmän, vaikka näättekin täällä aikapaljon mun pärstäotoksia. Saan tehdä tästä omanlaista juttua ja muutenkin tykkään siitä, että ihmiset kommentoivat omat mielipiteensä asioista:) se on mahavaa! ja no ei tällähetkellä tule mitään negatiivista mieleen. Koska mulle ei tuu niitä "postaaa jo pliiiis" kommentteja onneksi :-D
Tärkeimmät ihmiset sun elämässä? - mun perhe kokonaisuudessaan:) enkä nyt meinaa tällä vaan äitiä ja isää. Vaan mun ystäviä ja niin kylläte tiätte :-) mm oona, natalia/natsku, axsi, veera, joonas, niko, purde, kiki ja maikki always in mah heaaart!;) 
Mitä ilman et vois elää? - ilman ruokaaa en, oisin aina niin äkänen :-( noei ilman perhettä en vois, enkä kyllä ilman tätä ilosuuden tunnet!
shoppailetko sä usein? - jos mä shoppailen, se yleisimmin on "vahinko shoppaamista" :-D joten aika usein nykyisiin
onko sulla jotain, mitä haluaisit tehdä esim. ennen kuolemaa? - benji hyppy ois mahtava! haluisin tehdä aaivan kaiken, kokea kaiken, tuntea kaiken ja elää muutenkin täysillä loppuunsaakka :-) näin kliseisesti sanottuna.
itketkö helposti? - riippuu vähän asiasta, en kovinkaan helposti kuitenkaan. n. kerran kuukaudessa jos sitäkään D: jos masentaa hyvinkin pahasti tai on paha olla niin silloin.
pelaatko ikinä mitään pelejä (esim. sims :D)? - TODELLAKIN! sims on ihan parasta & crash ctr! ainakin ne kuuluu mun alltime favoriteihin :-)
ootko tyytyväinen itseesi? - Onhan mussa paljon, mitä haluaisin muuttaa.. hyväksyn silti itseni tämmösenä kun oon. Vaikka välillä en kyllä kestä ollenkaan itteeni, jolloin heitän vaan peiton korviin ja mietin miksen pidä itestäni. Kuitenkin oon perustyytyväinen :-)
mikä on sun suurin realistinen unelma? - Se ei ole välttämättä kellekkään muulle suuri, mutta perheen perustus ja ylipäätään omat asiat kunnnossa ja hyvä elämä taattu. on mun suurin ja realistisin unelma.
entä epärealistinen?- Niitä on niin paljon :-( asioita mitä haluaisin tapahtuvan tai olevan, mutta niihin vaan ei riitä uskallus tai muu... Tottakai olis makeeta asua överikämpässä komeen miehen kanssa tai matkustaa avaruuteen tai olla miljonääri ja lopettaa kaikki työt/koulut ja elellä kissanpäiviä tai muuta vastaavaa. Haaveita on niin paljon, että kirjottaisin niitä vielä viikonpäästä jos siihen leikkiin lähtisin.


Elikkä pistelkääs kommenttia, haluutteko lisää vastauksia videolla? Vai julkasenko ne vaan yhtenä isona rykelmänä tekstimuodossa?

18 comments:

 1. ihana video!! todellakin lisää näitä =)

  ReplyDelete
 2. vaikutat niin mukavalta persoonalta, suhun ois mahtava tutustua! Lisää videoita ehdottomasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihana sinä ja uudet tuttavuudet on aina tervetulleita :-) ja videoita tulee lisää siis c:

   Delete
 3. ehdottomasti lisää videoita näist kysymyksistä ja sit ois mukava kuulla välillä esim peruskuulumiset videol tai sit jonkin muunlaista videota mitä ikinä keksitkään! :---)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mul on suunnitteilla kyl yks video mistä luulen et tykkäisitte :--) kunha eka saan hommattuu sen fisun! jaja lisää kysymysvideoita siis tiedos;)

   Delete
 4. sun ääni, woaaaa senkin ylisöpöys!!! olis loistoo törmäillä joskus =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oot maailma ihanin ja paraski puhumaa söpö :) ja se järkkäillään ku viimeks kaikki vähä suoraasanottuna kusahti:/

   Delete
 5. lisää videoita, ehottomasti!! :-)

  ReplyDelete
 6. haha kun puhuit naisellisuudesta nii kuulin et sanoi "paitsi tää parta on kyl uus" :D en just sillon kattonu tota videoo ja kelasin vähän et wtf? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahha :____D oivoivoi nauran täällä itteni penkiltä alas

   Delete
 7. räkätin tolle lopulle :D:DD oot ihana !

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha tosirasittavaa tieks ku kaikis mu videois on tommoi ebin lopetus XDDD hahah kunno lagausta taijotai

   Delete