Friday, August 3

Mut haastettiin jälleen

Elikkäs kiitos haasteesta Lindalle & haasteen nimihän on "En ole koskaan... " Varmasti kaikille tuttu juttu: tehtävänä on kertoa asioita, joita ei ole koskaan tehnyt ja joiden luulet olevan muille yleisiä kokemuksia. Tässä haasteessa sinun tulee paljastaa 5 asiaa, joita et ole vielä tehnyt tai kokenut - joko hyvässä tai pahassa - ja sen jälkeen laittaa haaste eteenpäin viidelle muulle bloggaajalle.


1. Mulla ei koskaan ole ollut reikiä hampaissa, jotain alkua joskus uhkailtiin mutta se katosi yhtä nopeasti kun oli tullutkin. :-)
2. En oo koskaan ikinä syöny/maistanu kebabbia
3. En oo koskaan lukenut kokonaista kirjaa kannesta kanteen itse, oon kyllä kuunnellut kun mulle luetaan, mutta ite en ole koskaan lukenut rehellisesti kokonaista kirjaa :-) koulussakin hypin aina sivuja
4. En ikinä oppinut viheltämään
5. Enkä myöskään napsuttamaan sormia
6. Mä en ole koskaan tykännyt noista nuoruuden "kuumista miehistä" esim. Zac Efron tai Ryan Shecler ei vaan oo iskeny mun kuumat pojat listoille.
7. En ole myöskään ikinä käynyt Puuha-maassa

Voisinpa kerrankin haastaa ihmisiä elikkäs: martta, oona, miksu & lisa vaikkapa :-)

2 comments:

  1. Mä en koskaan oppinut viheltämään kunnes vuosi sitten, 19-vuotiaana sekin jalo taito pääsi mun turhien juttujen osaamis-listalle! Saan olla ylpeä itsestäni, nyt mulle ei enää naureta :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahtavaa et sen voi vieläkin oppii o: ja voitvaan arvata miten paljon mua kiusataan siitä, etten osaa vheltää:-(

      Delete