Monday, December 24

Merry Xmas + VIDEO


glögiii

kinkkuuu
joulutähti

punastapunaista
marssiii

IMG_1429
Kiirettä juoksua, sitä joulu ei ole koskaan ollut. Joulupukin kuumaalinjaa ja suklaata se on ja hieman piparin tuoksuakin. Joulusauna tuikkujenloisteessa ja jälleen kerran mahtipontisesti täytetty joulupöytä, en vaihtais niitä perinteitä mihinkään! Yhdentoista aikaan illalla saapuminen typötyhjälle hautausmaalle, lumen loistaessa ja kynttilöiden valaistessa, se oli kaunista. Perhelle omistettu päivä vuodessa, tälläkertaa lisänä pienoinen karvakuono. Joka hullunkiilto silmissään availi lahjapaketteja, maailman suloisin otus. Paljoa en saanut, mutta yhtään en kyllä pyytänytkään. Oon tyytyväinen ja onnellinen tällähetkellä vaikka jotain puuttuu, mutten osaa välittää siitä juuri nyt. Rauhallista joulunaikaa kaikille t. vaihteeksi kovin hilpeä hihittelevä jonski :-)

16 comments:

 1. Miks et puhu normaalisti :d

  ReplyDelete
 2. nii joanna voitsä pliis puhuu _normaalisti_ ?!?! eivaan hyvää joulua rakkaani mau <3

  ReplyDelete
 3. Hei sulla on tosi mukavanolonen blogi ja tääl on tosi kivan olosii kuvii! (= Ois kiva jos pystyisit pitämään tota nykyistä päivitys vilkkautta mitä sulla on nyt täs ollut. Mut oon anonyymin kanssa samaa mieltä, että et kuulosta mun korvaan omalta itseltäsi (tai sellaselta millasen kuvan oon susta saanu) vaan kuulostit ja elehdit samalla tavalla kun tää sun kaveri Grimacen Natalia :/ Toivottavasti et pahastunut, voi olla että olenkin väärässä (:

  ReplyDelete
 4. hei aivan ihana toi sun banneri ! :-))

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiiitos! :-) taisiis sanniahan me siitä saadaan kiittää, hah

   Delete
 5. Sulle on haaste mun blogissa:)

  ReplyDelete
 6. Tosi kiva blogi sulla! Ihanan tunnelmallisia kuvia ja ah, Coldplayta! :D Hyvät uudet vuodet :)

  http://time-for-dreaming.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. löysin tänne äsken ja ihana asenne blogi! sun banneri on tyylikäs. ja tukka. wau

  ReplyDelete
 8. onceiwalkedinparadise.blogspot.com + kesäloman lemppariperinteet :)

  ReplyDelete
 9. En oo ihan satavarma mut luulisin et asut tääl jäkes ihanku olisin nähny sut pariin kertaan niihin mä jotain toivon nii JÄRVENPÄÄ POSTAUSTA! whiii

  ReplyDelete