Tuesday, February 26

kevät kutsuu sua

Untitled

klik

Untitled

Untitled

oksii

Untitled

"Se on sellanen fiilis kun lentokoneella nousee, hyppää ja laskuvarjoo ei tullut mukaan." Sitä on niin vaikea selittää, kuvittaa saatika sitten kirjoittaa tähän mitkä on mun päänsisät olemukset tällähetkellä. Kuuntelen pariisin kevättä, se inspiroi mua kirjottamaan. Sanat muodostavat mun elämää, mä ennustan niistä niinkuin eilisessä elokuvassa jonka hänen kanssaan katsoin. Ennustus kertoo minulle vaaleanpunaisista laseista, keväästä, pimeään matkaamisesta sekä keksipaketeista. Mun tulevaisuus vaikuttaa siis helkkarin lupaavalta. Mä aistin kevättä raikkaassa ilmassa, vaaleansininen taivas sai mut tänään punaisen aamuruskonsa kanssa hymyilemään leveämmin. Asiat tuntuu loksahtelevan palapalalta paikalleen, eikä tätä hymyä saa pyyhittyä mun naamalta edes öisin. Hän saa mut tuntemaan kylmiä väreitä ja sinisiä silkkiperhosia kauniine pehmeine siipineen kutittelemassa mun mahanperukoilla sulattaen pahat ajatukset tiehensä. Mun mieli on täynnä positiivisuutta ja vaaleanpunaista. Kevät ja hän, olen valmis teitä varten. Mä leijun avaruudessa kohti tuntematonta, tälläistä on siis olla elossa.

19 comments:

 1. Lyyään kaks sukunimee oveen ;) eikuhä haha pus <3

  ReplyDelete
 2. voi että oot ihana, sun kirjotustyyli on jotain niin upeeta!! :-)

  ReplyDelete
 3. You're pictures are so amazing. I don't understand the text, im from denmark :-)
  http://kreativemilie.blogspot.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. aww thanks :3 and i'm sorry, but i have a really bad english. if you can see xd and i have to say that i like your pictures tooo :-)

   Delete
 4. Saako kysyä kuka tuo hän on, kun mainitset hänestä niin usein blogissasi?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. se jääköön toistaiseksi pimentoon ainakin :-)

   Delete
  2. mutta on monta häntä. ystävistä olen puhunut jos en nimiä ole saanut mainita. :-)mutta oot hyvillä jäljillä tän postauksen kanssa hih

   Delete
 5. Ihana blogi, liityin lukijaksi! Tykkäilen erityisesti ulkoasusta ja otsikkokuvasta. (: Bongailin sut Youtubesta, täytyypi vilkasta vielä sun videoitakin niin saatan tilailla kanavankin.

  Voit myös vilkaista mun blogia ja kanavaa, jos innostut (:
  http://kohtaonjoaamu.blogspot.fi
  liljaslife @ youtube

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha mieletöntä :-) voisin itekkin käydä tsekkaamassa sun videoita :3 kiitoskiitoskiitos!

   Delete
 6. Apuuuuaaaa miten ihania kuvia koko blogi täynnä! En tajuu miten en oo ennen tänne löytäny:D

  http://itsavioletworld.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha mieletöntä:) onneks nyt löysit :3

   Delete
 7. ihana banneri!!

  http://lifeisnowpressplay.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. Oii, Pariisin Kevät! <3 Se että aloitan fiilistelemään tuota upeaa musiikkia on itelleni ehdoton merkki siitä että kevät on tulossa, jotenki sopii valoisaan mielentilaan kun luonto herää henkiin ja mielikin tuntuu keventyvän :) Upeuksia nää kuvat jälleen, ai että...

  http://karotar.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos sinä ihana :) ja oon aivan samalla aaltopituudella pariisinkevään kanssa. Koska mulle nyt on kevät ja pariisin kevät on kevättä parhaimmillaan!

   Delete