Wednesday, June 19

Minä ja karvakorva videolla!


Pitäkää ihanat mieletön juhannus :3 ja palaillaan sitten sunnuntain jälkeen mielettömien kesäkuvien kera &
Kertokaas teidän juhannus suunnitelmista? Sekä jotain maailman parhaimpia grilliherkku ehdotuksia? Me halutaan kokeilla jotain uutta :-) Nyt nukkumaan ja aamulla matkaan, vielä kerran hyvää juhannusta♥

9 comments:

 1. Mennään Laurin kanssa meidän isovanhempien mökille. Mökin saanti oli aluks tosi vaikeeta, koska omat isovanhemmat on viettäny siellä jokaikisen juhannuksen, niin heistä tuntu oudolta viettää juhannus ensimmäistä kertaa kotona. Saatiin kuitenkin mökki perjantaista lauantaihin ja tarkotuksena ois syödä hyvin ja mennä kalaan, saunoa ja istuu takkatulen ääressä ;) Ja tietty mitä me grillataan, niin perus makkaraa, grillivartaita ja sitten jälkkäriks banaaneja grillissä johon viilletään keskelle viilto ja sinne väliin tungetaan suklaata ja suolapähkinää! Kuulostaa jo liian hyvältä pelkkä idea, kun ohjeen katoin mitä tänään syötäisiin -sivuilta! Tulee varmaan +5kg viikonlopun aikana painoo takasin XD

  ReplyDelete
 2. pidä kivaa :) ite vietän juhnnuksen kuumeisena ja nuhasena peiton alla !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voieei:( voimia ja paranemisia sinnepäin:( toivottavasti oisit huomenna jo parempi niin ei harmittais sitte c: mutjo me pidetää ja videoo ja kuvia tulossa varmasti paljon hih!

   Delete
 3. Hengaatko paljonki saviolla? :D oon nähny sut pari kertaa savion asemalla, mut en oo ikinä kehannu mitään tulla sanomaan! :D pitäs rohkastuu ja tulla kertomaan miten paljon sun blogista tykkään! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah joo hengailen sielä joo tosipaljon yhen kamun luona jonka oot varmaan nähnytki mun seurassa xd ellet nää mua sillon yöllä kun yleensä sieltä lähen :) mutmut haha kiva et oot bongaillu ja TUU IHMEESSÄ MOIKKAA ENSKERRAL:3 ois tosi kiva!

   Delete
 4. Oot niin ihanan pirtee ja ilonen !! Hyvää juhannusta sullekki :-)

  ReplyDelete
 5. Hihi tossa vaan ehkä paniikkimainen koska kamerast oli loppumas akku xd kiitos hih c: <3

  ReplyDelete
 6. voi ettääää oot oikeesti yks sulosimmista ihmisistä ikinä tui oot ihana

  ReplyDelete
 7. voitko kertoa, millä ohjelmalla olet tehny ton bannerin? :-) kiitti ihan huikeesti tästä upeesta blogista ! :-)

  ReplyDelete