Sunday, June 2

"Sä omistat sellaisen sydämen, jota kukaa ei voi täysin itselleen vangita"

aurinko

raetta

hyväolo

Kesäloman alku alkoi mitä loistavammin kaupunkini rantapuistossa monen monen muun kasvon kanssa. Paljon uusia kasvoja ja monenvuoden taakse jääneitä myös. Se on hulluutta miten kuumoilmapallo nousi vaan mun nenänedestä vaalenapunaisella värjätylle taivaalle muutamien pilvilampaiden kanssa leijailemaan. Se on hassua miten niin monet uudet hymyt tervehtivät mua kertoen mun blogin mielettömyydestä, terkut teille ihanille<3. Mieletöntä myös sinä, joka saat vain ajan pysähtymään ja mun sydämen laukkamaan kuin villivarsa kevätlaitumilla. Mun vatsaan saapuivat taas ne silkkiperhoset. Enkä koskaan haluaisi päästää niitä karkaamaan enää. Sä painoit mut tiukasti sua vasten, ihankun ilta olis viimeinen mikä meille on annettu. Se oli taianomaista, kuinka kaikki ääni ja liike vain katosi mun ympäriltä, ihankuin me oltais oltu siinä kaksin. Ja kun mä lähdin pois sun luota. Pitäen sun kädestä kiinni niin pitkään kuin mahdollista ja valmiina itkemään valmiista ikävästä mä tiesin. Kyllä me vielä nähdään ja saan taas silitellä sun pienesti kiharia hiuksias. Mutta siihen asti me ollaan yksilöitä, ja mä vapaa kuin taivaan lintu tämän kesän.

Kesästä tulee mieletön. Me ollaan päätetty se yhdessä, ja tullaan toteuttamaan se yhdessä. Mulla on parasystävä, joka on valmiina jokaiseen tempaukseen. Ja mun suunnitelmat on rajattomia. Mä aion elää, ei tänne tultu häviimään. Nautitaan siis hetkestä ja eletään siinä. Tehdään kesästä ikimuistoinen ja tallennetaan se muistikorteille. Mä en osaa nyt purkaa mun ajatuksia sanoiksi. Mulla on jo iso ikävä, mutta mulla on silti hyvä olla. Mä huokaisen vielä kerran eiliselle ja pidän mun lupaukset joita suustani mä päästin. Nyt mä aion lähteä seikkailemaan Järvenpäähän ja otan kamerani mukaan. Mieletöntä kesänalkua jokaiselle ja LET'S LIVE THIS SUMMER! niinkuin statuksessanikin ilmoitin.

& sinä joka olet etsinyt blogistani vastausta siihen mitä rakkaus on, toivottavasti löysit etsimäsi. :-)

6 comments:

 1. Mistä olet ostanut tuon topin? :)

  ReplyDelete
 2. turkista t-paitana :) leikkasin siitä hihat pois. Mut nniitä saa kaikista autotapahtumista ja tollasista tori kojuista missä myydään bändi tai juomamerkki paitoja :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okai kiitoss(: Oon ettinyt tommosta kauan, mutta en vaa oo vielä löytäny :D

   Delete
  2. jatka vaan ettimistä kyllse eteen tupsahtaa ;)

   Delete
 3. must toi tukka oli jotenki nii kiva et oli toi tummma tuol tyves :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. se oli joo siisti :) mut halusin muutosta!

   Delete