Thursday, June 27

VIRO TIETOISET VINKKEJÄ OTETAAN VASTAAAN !


takasin tallinnaan
Lähdetään kaverinkanssa tossa vironmaalle pienelle lomalle ja haluttais tietää missä sielä meidän kannattais käydä kun ollaan vaan käyty päiväristeilyillä. Jotenka kertokaas meille hyviä paikkoja, ostoskeskuksia ja jotain mistä löydettäis niiden sijainnit :-) oon kiitollinen jokaiselle joka jaksaa laittaa kommentin. t. Epätoivoiset turistit

PS. pride ihmiset muistakaas tulla vetäsemään hihasta jos törmäilette muhun lauantaina :-)

7 comments:

 1. rocca al mare-kauppakeskus on ihan huippu! :)

  ReplyDelete
 2. Millon meette sinne ku ite meen sinne keskiviikkona ? :DD oot kyllä vaan niin kaunis ♡

  ReplyDelete
 3. Rocca al mare on ihan tajuton ! Varsinki jos ettii uusia kenkiä tai laukkua. Kannattaa varaa kauan aikaa, vaikka koko päivä, että kerkee käydä koko paikan läpi :) sinne menee ainaki satamasta bussi. Kannattaa googlettaa että missä se on !

  ReplyDelete
 4. Superalko, ei liian kaukana satamasta ja valikoima laaja!

  ReplyDelete
 5. kristine (en muista kirjotetaanko noin) kauppakeskus on kans kuulemma hyvä, itekkää vielä kertaakaa päässy käymää :o new yorkkerit sunmuut sieltä löytys kuulemma. ite en tykänny tosta rocca al maresta

  ReplyDelete
 6. Rocca al Maressa käymistä suosittelen mäkin! Sieltä löytyy vaikka mitä ja varsinkin tosi paljon kenkäkauppoja! Se on muutaman kilometrin päässä Tallinnan keskustasta, ja mun käsittääkseni sinne pääsee ilmaseks bussilla A- ja D-terminaaleista. Samalla bussilla pääsee myös Kristiine-kauppakeskukseen, tosin siellä en ole itse käynyt.
  Sitten on myös Rotermannin kauppakeskus Tallinnan keskustassa Coca Cola Plazan takana. Sieltä voi löytyä vähän uniikimpia vaatteita. Rotermannista löytyy mm. Bershka, Pull&Bear ja Stradivarius.
  Sitten muista paikoista kannattaa käydä Kadriorgin palatsissa. Kadriorgin palatsia alettiin rakentaa vuonna 1718 väliaikaiseksi kesäasunnoksi Pietari I: lle ja siellä on yli 3000 veistosta ja kukkatarhoja sun muuta. Jos ei historiallisesti kiinnosta, niin ainakin sieltä saa hienoja kuvia. Jos en nyt ihan väärin muista niin sinne pääsee raitiovaunulla nro 3 (vai olikohan se 1? :D). Siitä ympäriltä löytyy myös Kadriorgin puisto ja japanilainen puutarha.

  ReplyDelete
 7. Suosittelen surf housea! se on tosi hyvä kauppa :-) kävelymatkan päässä satamasta :3

  ReplyDelete