Monday, July 15

Tässä junassa vain kuiskauskin on huuto

jejeeeee
eeeeee
jeeeeei
Toinen toistaan hiljaisempia iltoja, kesä on mennyt ihan hujauksessa. Tuulessa kaikuva ikävä, mutten halua kuulla sitä ääntä enää. Pistän kuulokkeet korvilleni, tänään soi samuli putro. Istahdan T-junaan, joka vie minut kotiin helsingistä. Junassa istuu lisäkseni kaksi ihmistä, kumpainenkin sammuneet pitkän illan jälkeen. Tuulen vire käy avoimista ikkunoista, ja liikuttelee pienesti junan verhoja. Taustalta kuulen kuinka junan raiteet kolisevat, rakastan sitä. Tässä junassa vain kuiskauskin on huuto sekä pienikin liike suuri ja äänekäs. Mä otan kengät pois jalasta, mun jalanpohjat on mustat kuin vasta tehty asfaltti ja niistä tippuu pieniä kultahipun kokoisia hiekanjyviä. Mä olen täysin poikki kuluneesta päivästä, ja kuuntelen samuli putroa. Pysähdyn hetkeksi kun biisi vaihtuu, se on meidän kappaleemme. Yhtäkkiä tuuli muuttuu lujemmaksi ja muistuttaa ikävästään. Mä huomaa kuinka kyynel alkaa valua mun poskipäätä pitkin. Mulla on ikävä, enkä saa sitä pois mun päästä.

Sitten sä hyppäät junan kyytiin, niinkuin neljäkymmentäviisi minuuttia sitten sovimme ja kaikki unohtuu. Mulla on taas hyvä olla ja nojaan sun olkapäähäs. Tuntuu kuin se olisi aina ollut siinä, ja kuinka helppo mun on nauraa sun kanssas vaikka juuri itkin. Sinä teet siitä mahdollista. Painan pääni lujempaa sun olkapäätäs vasten, me ollaan matkalla kotiin. Yön pienillä tunneilla kun hyppäämme junasta pois ja alamme kävelemään kohti kotia. Mulla ei oo kylmä niinkuin ennen, nyt mua lämmittää jonkun toisenkin sydän pala palalta minut sulattaen tästä roudasta. Mulla on hyvä olla tässä. Enkä vaihtais sekuntiakaan.

PS. Käyppäs laittamassa edelliseen postaukseen kysymys! (clik)

10 comments:

 1. sulla on ihana blogi! oon yleensä (liian) laiska lukemaan blogien tekstejä, mutta sun blogista ne on pakko lukea joka kerta:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla :3 koska mä rakastan kirjottaa niitä. Ja haluisinkin että luette myös ne. Vaikka kuvathan ne taitavat olla tän blogin "juttu" :-D hah

   Delete
 2. aika söpöö, mut menee jo ehkä vähän ällösöpöks ja imeläksi. ei se M nyt niin ihmeellinen voi olla :o :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih no se vie mun pään pilviin ja samanaikaisesti pitää mun jalat tiukasti kiinni maassa. Se on uskomaton tavalla jota se on. Mun mielestä se on ansainnu kaiken tän ylistyksen :3 enkämä ällösöpöile. Mä kerron vaan mun mielessä piileviä ajatuksia.

   Delete
  2. apua nyt menin sanattomaks. toi oli jotenki niin ihanasti sanottu (=

   Delete
 3. ootte söpöjä:) mutta eikö sua pelota yhtään ku ettehän te kauheen pitkää oo tuntenu että jos toi koko juttu hajoo :(
  ja etkö koskaan haikaile tän sun eksän perään? tai eikö sua pelota että tää kyseinen henkilö haikailis sen eksän perään tai niitten sen "pika suhteitten" perään? mitä sillä oli eron jälkeen yks vai kaks..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun korvat o siöuljettuna anonyymeille ketkä puhuu tälläsiäää. Jos hän ite halua mulle kertoa näitä asioita hän kertoo. Mut hän tietää mun ajatukset mun eksästä hyvin. Ja mä elän hetkessä aina. Enmä ajattele tulevaisuutta. Se on lapsellista ja pelottavaa. Ja jos jonkun kuuluu tapahtua niin niin tapahtuu:)

   Delete