Saturday, October 22

i'm not beauty queen. i'm just beautiful me.

Mariska - rajaton

Esittele itsesi ~ Elikkäs alotetaan ihan näistä perustiedoista: Joanna Emilia nimeä kantava tyttönen siis olen ja tykkäilen nimestäni paljon :-)! Seittemäntoista kesää nähnyt ja perheeseen kuuluu vaan äiti ja isäpappa, elikkäs ainoa lapsi olen. Harrastuksista sen verran että käyn välillä lenkeillä (harvoin kylläkin) sitte kohta pitäis alottaa salillaki käynti ja tottakai tää melkein aina mukana kulkeva nikonin d3000 kamerani ja sillä kuvailu (tai muutenkin itsensä ilmaiseminen jollain tapaa) on ne yleisimmät harrastukset! Ja sinkku tyttönen, joten komiat poejjaat ottakee yhteyttä ;--).
Sitte vähäsen luonteesta tai ylipäätään minkälainen mä olen ihmisenä ~ Ensivaikutelmana musta saa varmaan yleensä joko tosi ylipirteen ja sosiaalisen (puheliaan) kuvan, tai sitten vähän hiljaisemman ja poissaolevan (se riippuu ihan siitä seurasta kenenkanssa olen tai sitten näyttääkö se tuntematon ihminen halukkaalta ees jutella munkanssa). Oon myös päättäny olla ikuisesti vähän tälläi aikuislapsi, taisiis etten aikuisena aio olla sellai tylsä vaan vähän leikittelevä ja lapsenmielinen. En haluu mun elämästä mitään tylsää tosikkomaista, eiei se ei oo mua. Lisäksi monet sanovat mua todella ihanaksi ja huolehtivaksi ihmiseksi, sillä aina kun näen jotain vähänkin mulle tärkeää ihmistä, halaan sitä. Ja justiinsa ainakin niitä lähimpiä ystäviä kohtaan oon kunnon "äiti hahmo" ja huolehdin että mun muruilla on kaikki ok, ja jos ei, yritän aina auttaa parhaani mukaan. Oon myös oikeesti todella luotettava ihminen, en mene huutelemaan kenenkään yksityisimpiä asioita kenellekkään joita ei saa sanoa eteenpäin. Myös todella monet purkautuu mulle, koska osaan kuullemma auttaa kun mulla on paljon elämänkokemusta? jota en ole koskaan ymmärtänyt ihan täysin...

Mut saa myös todella helposti nauramaan oli läppä sitten kuinka hyvä tahansa, mutta mä ainakin itse inhoan mun naurua joten :-D Mä en todellakaan suutu helposti, ja jos suutun, niin sitte joku on tehny mua kohtaan jotain astetta vakavampaa (yksi huonopuoli mussa on myös se, että annan liian helposti anteeks..) . Mun jokapäiväiseen elämäntehtävään kuuluu myös 24/7 tuntityöllä käyvä haaveileminen, vaikka välillä sekin saattaa oikeesti riistäytyä käsistä. Vieläkun oon tällänen ihminen joka haluaa toteuttaa ja tehdä jotain suurta! Ja sitten päästäänkin tähän, oon todella aikaansaamaton ihminen (joten niitä toteutuksia venaillessa, hitaasti hyvä tulee!).
No mutta siis oon tyytyväinen tavallaan muhun tällähetkellä, mulla on maailman parhaat ystävät joiden avulla on selvitty kaikesta vitun paskasta mitä tässä nyt on sattunu tulemaan eteen. Mulla on perhe jota rakastan enemmän ku mitään ja oon molempien vanhempien kanssa loistavissa väleissä! Vaikka mun palapelistä puuttuukin se yksi pala joka täydentäis mun elämän lähes täydelliseksi, niin pystynmä ilman sitäkin elämään (kyllä te ymmärrätte mitä jokanen teinityttönen ainaki haikailee....ahahah mut kaikki ajallaan). Tällänen musta on tullut ja mua vitut kiinnostaa jossen kelpaa jollekkin tälläsenä, koska en aio muuttua!

Tää tehtävänanto tulee mun mielestä just sopivaan kohtaan, koska mä oon jo pitkänpitkän aikaa käyny läpi itteäni, ja minkälainen mä oon ihmisenä yms. Tässä nyt osa siitä mihin tulokseen mä oon tullut :--D Ja helvetti kuunnelkaa toi mariskan biisuli, jumankauta noi sanat loksahtaa niin mun ja varmasti monen muunki elämään! ja jos teillä on muuta kysyttävää, niin mulla on toi formin linkki tossa vasemmalla puolella, saa kysyä :---)!

13 comments:

 1. heei mikä nikon sul on ? :) btw tosi kiva blogi, sait just uuden lukijan ;)

  ReplyDelete
 2. mitä ihmettä, miks kysyin vaikka se just luki tuolla :D:D:D:D::D tyhmä minä.

  ReplyDelete
 3. ewwa - haha eisemitään :--) juu nikonin d3000 ja oon kyl vaihtamas siis ostamassa uutta, ku toi on oikeesti ihan turha vehje mulle nykysin :--D

  ReplyDelete
 4. aijaaa :D millasta oot aatellu hankkii ? :)

  ReplyDelete
 5. ewwa - aattelin vaihtaa canoniin :) ku mun yks kaveri ois valmis ostaa ton mu rungo + kitin ja sit ton lisäsalaman ja sit myyn eriksee sen tsuumiputken ni mullahan on jo uuteen kameraa rahat kasas! :--) mut tosiaan en tiiä viel minkä canonin haluisin, videotoiminto kuitenki on nyt ihan must!

  ReplyDelete
 6. pakko tulla sanoo et tykkään sun blogista ! kirjotat tosi hyvin, ja sul on ihanii kuvii :) ihailen sua oikeesti ku tuntuu et oot nii sinut ittes kaa ja vaikutat muutenki nii kivalta ja kaikkee !

  ReplyDelete
 7. Ano - apua kiitos kaikista kehuista :D! mut usko mua, mä en oo sinut ittenikanssa (tai ainakaa ulkonäköni...) mut koska mä tosiaan oon uinut itessäni kohta sen kaheksankuukautta miettien kuka oon jne ni kyllä tässä alkaa itteensä hahmottamaan :--) kiitos vielä kaikista kehuista :)!!!

  ReplyDelete
 8. hei tykkään ihan sikan sun blogista. :) kuvat on erilaisii ja kivoja. rakastan sun hiuksia. itekki oon miettiny punasen sävyy mut en raaski värjätä omien luonnolsten blondien takia. punesen värin haalistuminenkin huolestuttaa...

  ReplyDelete
 9. tykkään sun blogistas, liityn lukijaks (: !

  http://krisseonparass.blogspot.com/

  toivottavasti käyt kattoo, ja liityt lukijaks (: !

  ReplyDelete
 10. pauliina k. - kiitoskiitos :--) mau!

  -BlondGirl- - hihi ihana kiitos kaikista noista kehuista :DD niinno eise punanen väri haalistu josostat colourmaskin, mutta joo emmäkään luonnonblondeista luopuis :)!

  krissee-e - jeee kiva c: täytyy katsella! ;>

  ReplyDelete
 11. heei taisin nähä sut eilen Nosturissa! mut en ollu ihan varma, et olitse sä nii en kehdannu tulla juttelee:D....

  ReplyDelete
 12. jaana. - juu se on hyvin mahdollista :) jos mulla oli valkonen hihaton ja pipo taskussa kiinnitettynä niin KYLLÄ näit minut :--) aijjai oli mahtava keikka <3

  ReplyDelete