Sunday, November 6

Se lahjoitti mustavalkomaailmaani värikynät


Se hetki ~ En nyt ollut ihan 100% varma mitä tällä haetaan, mutta voin kertoa pari mun elämäni parasta hetkeä. Ja sitte sellasia kivoja juttuja vaikkapa joten;

Oli viimekesä, helsinki pride. Oli mahtavaa olla osa jotain niin suurta kulkuetta, kestohymy suulla, oli lämmin, mulla oli paras seura vierellä, raikas ja makea vesimelooni picnikille mukana, PMMP oli uskomaton, ja saippuakuplat. Kukaan ei pelännyt olla oma itsensä, ihmiset olivat sosiaalisia, paljon ilmapalloja ja värikästä vaatetusta. En unohda tota päivää koskaan. Ja mikä parasta, sain olla kannustamassa mielipiteitäni. Ehdottomasti kannattaa mennä ensivuonnakin, se oli uskomaton kokemus! 

Toinen viime kesän ehdoton hetki oli se, kun oltiin turkissa, alanyassa. Aurinko oli laskemassa, me oltiin kleopatran rannalla, aallot oli ihan hurjan korkeat ja voimakkaat. Juostiin veeran kanssa veteen, kaaduttiin koska aallot olivat niin voimakkaita ja me naurettiin. Moni pariskunta oli kokoontunut katsomaan auringonlaskua, horisontissa näkyi vain yksi pieni vene. Taivas oli liilan, punaisen ja siniseen sekoittunut, me molemmat hymyiltiin, oli vaan niin kaunista.

Hetkiä joita rakastan on; Pitkään nukkuminen ja kun aurinko tulee sälekäihdinten rei'istä ja tekee mukavan tunnelman huoneeseen, paljaat varpaat kostealla nurmella, kesäsateessa juokseminen, viltti ja kuuma juoma, musiikin kuuntelu junassa tai ratikassa, käveleminen yömyöhällä, aamu viiden sumuinen pelto ja auringon nousu, ruska puissa, ensilumi, kynsien lakkaus, onnistumisen tunne, pussaaminen ensimmäistä kertaa jonkun kanssa ja paljonpaljon muitakin olisi, mutta aika ei riitä niitä listaamaan!

PS. Muistakaas kaikki uudetkin lukijat käydä klikkaamassa ittenne mun & oonan blogiinkin, eimuuta tälläkertaa! (----:

9 comments:

 1. Toi Alanyan, etenki kleopatrarannan puolelta näkyvä, auringonlasku on oikeesti niin mahtava <3

  ReplyDelete
 2. värjää takas blondiks ! IHANAT

  ReplyDelete
 3. ai etsä oo hetero? grrrrrr

  ReplyDelete
 4. niin kovin ihana postaus:-) -julia

  ReplyDelete
 5. Jenna - joo älä!!

  Ano - hihii se on työnalla :---)

  maikki - jee!

  Ano - oleeen :--) mutta en hyväksy sitä ettei ei heteroita hyväksytä, joten!

  young blood julia - kiitos :--)

  ReplyDelete
 6. ihana ihana blogi c: kirjotat tosi kivasti ja muutenkin aws :DD löysin vasta tänne ja luin vaikka kuinka monta postausta putkeen c:

  ReplyDelete
 7. Roosa - ihanampi kommentti! c: kiitoskiitoskiitosjakiitos :) olet ihana!

  ReplyDelete
 8. ihana blogi sulla liityn heti lukijaks !!<3

  ReplyDelete