Friday, November 4

Kulta olet kaunis, ja maailma on sun

Paras ystäväni ~ Ensinnäkin, mietin tätä ihan saatanan pitkään suorastaan, että kuka on mun paras ystävä. En oo koskaan osannut luokitella ketään parhaaksi, mutta mulla on monta todella hyvää ystävää. Mutta jos ihan ykköset pitäisi valita tällähetkellä, niin tulin tähän tulokseen että he ovat:
Meillä ei oo Oonan kanssa yhteistä matkaa takana kun joku yheksän? kuukautta, mutta helvetti se tuntuu siltä ku oisin tuntenu sen jo vuosia. Mua hämmens sillon alku aikoina, että kuinka joku ihminen voi olla niin samanlainen kuin minä. Oona on ehdottomasti parasta viihdettä ja seuraa mulle, koska se on yhtä lapsenomanen ku minä. Ja en todellakaan ole ikärasistinen siis, tässä se nähdään. Sillä oonahan todellakin on mua kaksivuotta nuorempi. Jep, mäkin yllätyin suuresti kun kuulin!
Sitte Alexsandra aka axsi meijän keskuudessa! Oikeesti oon tuntenu tän naisen varmaan kakskuukautta, mut siitä on tullu mulle ihan tavattomankorvaamattoman tärkee. En tietäs miten selviäisin ilman sitä täällä räkälässä.. Tääkin ihminen on tyyliin ainoo, joka ymmärtää mun jokasen kuivimmanki läpän, ja jonka kanssa nauran vatsalihakset kipeiks ainakin miljoona kertaa päivässä. Upea ihminen, enmä voi muuta sanoa!

Tähän kategoriaan kuuluis vielä yksi tsirbula, mutta sen kanssa ajanvietto on ollut viimisen vuoden ja vähänpäälle kiikunkaakun.. tuntuu etten näe sitä ikinä ja välit on huonontunu hirmusesti.. haluaisin silti pitää sen täällä gategoriassa, mutta kun välillä tuntuu, etten tunne sitä enään. :--( en edes tiedä mitä sille kuuluu joten jätetään se johonkin muuhun kertaan.

Kuitenkaan en rupea mitään lässynlässynläätä teille sepittämään, sillä kyllähän nyt jokanen tietää millanen hyvän ystävän pitää olla jnejne. Luottamus ja yhteen natsaavat jutut + huumorintaju merkkaa mulle kaikista eniten kuitenkin ihmisessä kuin ihmisessä. Ei mulla tälläkertaa sitten varmaan muuta, huomisiin!

7 comments: