Thursday, November 3

Mitä rakkaus on, kysymys rajaton


Mitä on rakkaus ~ Tässä tulee pieni lainaus tähän alkuun ellalta koska musta tää oli vaan niin ihuna!
"Mä muistan et joku viisas on joskus sanonu, että rakkaus on ku liikenne. On stop-merkkejä, rajotuksia ja risteyksiä joissa tiet erkanee. On yhtenevii kaistoja, liikennevaloja ja erilaisii kuskeja."
Oon ite aina miettiny, että miten voi kuvailla rakkautta, mihin se perustuu, miten sen tuntee ja milloin sen tuntee? Milloin on oikea aika myöntää että rakastaa, ketä rakastaa jne. Loppu peleissä jos sitä herää tähän nykypäivään, ni eipä tolla kauniilla lauseella oo nykynuorisolla ainakaan enää mitään virkaa. Sitä on seurusteltu päivän verran, ja oho mitäs siellä IRC-gallerian boksissa lukee "matti-teppo 48.2.0987 täst ikuisuutee kulta, rakastan sua enemmän ku mitään <3<3333<3" tai jotain vastaavaa. En ymmärrä miksei sitä voida olla niinkun ennen vanhaan, toi sana oli varmaan vahvin maailmassa, ja kaikki tiesi ettei sitä nyt ihan noin vaan sanota Niin se on mulla, en pysty lausumaan sitä enään kuin yhdelle, ennen kahdelle ihmiselle. Ja senkin sanomiseen multa vaadittiin paljon, paljon enemmän kuin se yksipäivä seurustelua. Mulla toi lausahdus on yksi oikeesti vahvoimmin merkkaavista sanoista, siksi en ymmärrä nykypäivän ihmisiä... taidampa toistaa nyt itteäni taas...
Koko hommahan rakentuu luottamuksen ympärille, koska ilman luottoa ei siitä hommasta mitään tule! Lisäks kaikki se silmiintuijottelu, perhoset vatsapohjassa, nauraminen ja hymyily 24/7, käsikädessä käveleminen ja muutenki lähesyys ja yhdessäolo yms kyllä te tiedätte. Sittenku se alkaa tuntuu siltä että tää vois olla sitä oikeeta, oikeesti se tunne ku tunnet jonku sulle maailman tärkeimmäks, etkä haluu sen poistuvan ikuna, ja haluisit suojella sitä kaikelta ja tukea sitä kaikessa. Se on vaan niin mahtava tunne kun välittää jostain niin helvetisti liikaa että sitä voidaan kutsua jopa rakkaudeks. Mutta eise rakastaminen oo pelkkää ruusuilua, siihen mahtuu niitä risujakin, mut onse sen kaiken paskan arvosta, koska se vaan lähentää ja vahvistaa niitä tunteita. Se saa sut oikeesti itkemään usein ja tuntemaan olon kurjakski, ja vääntää riidan pienestäki asiasta. Mutta kaike sen paskan jälkeen tajuaa, että oli tää sen arvosta. Jotkut sanoo että se on tunteista vahvin, ja no kaitpa se on, koska siihen sisältyy joka ikinen tunne jollainlailla. Ja onhan se aika mahtava kokemus sekin, sellanen omanlaisensa seikkailu, välillä ehkä ei niin kovin mieleinen. Mutta kaikesta paskasta kyllä noustaan takasin kahdelle jalalle ja nauretaan sille vuosienkuluttua!

sorit ettei keskittymiskyky riittäny loppuunasti, toivottavasti oli tarpeeks selvä ! :--)

7 comments:

 1. ei hitsit ku kirjotat ihanasti :-)

  ReplyDelete
 2. Hansu - mukava että tykkäsit :--)

  ReplyDelete
 3. nää on kaikki niin ihania, tykkään sun kirjotustyylistä hirveesti :---)

  ReplyDelete
 4. oon samaa mieltä edellisten kans! sun blogi on ihan mahtava ♥

  ReplyDelete
 5. toivon oikeest et teet tän haasteen kaikki päivät ku kirjotat nii kivasti :)

  ReplyDelete
 6. voi vitsi että tää oli ihana postaus! :>

  ReplyDelete
 7. Mari - hei apuaa johan näitä kehuja nyt tuleee! kiitoos ♥

  elisa - aaw, kiitos :--) ♥

  Ano - ihana! :DD juu mie tosiaanki yritän!

  Julia - ♥

  ReplyDelete