Wednesday, November 2

Tärkeät on nää perhesuhteet, ota niiltä vastaan kehut jopa nuhteet

Raappana - Perhesuhteet

Minun vanhempani ~ Meijän perhe rakentuu kolmesta ihmisestä, ja nää kaks ihmistä on mun perhe. Ihmiset ketkä jaksaa aina kannustaa paikantullen, moittia jos oon tehnyt jotain väärin, he pitävät mun jalat tiukasti maassa, ovat opettaneet mulle lähes kaiken mitä tiedän ja osaan, lohduttavat jos mulla on vaikeaa, kertovat mikä on oikein ja mikä ei, joustavat juuri sopivasti, huolehtivat että kaikki on kunnossa, elättävät mua ja tottakai rahoittavat myös tarpeen vaatiessa yms. Mä oon kuullu niin karuja tarinoita ihmisistä ja mitä niiden perheessä on tapahtunut, mua harmittaa aina kuulla sellaista, ja kuinka vastuuttomia vanhemmat osaa oikeesti lapsistaan välillä olla ja myös sinisilmäsiä! (haloo kolmasluokkalaisetki polttaa tupakkaa nykyään tuolla prisman nurkilla?! mitä on tapahtunu?) Oon niin onnellinen, että meidän perheessä kaikki välit on kunnossa toisiimme, vanhemmat on yhdessä, mulle ei oo koskaan huudettu silleen kunnolla kun en oo kokeillu koskaan mitään rajojani, mulla on ollut maailman helpoin lapsuus (ellei vanhempien eroa tossa välissä lasketa mukaan, ovat kyllä taas yhdessä) eikä meillä oo minkäänsortin rahapulaa yms vaikka ei mun vanhemmat missään erikoisen hyväpalkkaisissa duuneissa olekkaan. Silti meillä on iso omakotitalo, lämmin henki ja maailman ihanin keittiö ♥!
Mun äiti on oikeesti maailman paras! Monet luulee meitä usein siskoksiks, näytetään kuulemma ihan samoilta (niin sanoo myös lähes kaikki mun kaverit) ja koska äippä on vielä todellatodella nuori verrattuna muiden mammoihin, se on myös todella nuoren näköinen joten en ihmettele... Oon sitä melkein kymmenen senttiä pidempi, haha! Muttasiis mä oon mun mamman kanssa todella hyvissä väleissä, voin kertoa sille mitä tahansa ja yleisimmin kerronkin, jos tarviin apua jossain kriiseistäni :DD. Oon oikeesti vaan niin ilonen että oon saanu tollasen rennolla meiningillä ja ilosella asenteella purskuttavan mamman!
Mulla on myös maailman paras isi! Joka on kestäny joka ikisen itkukohtauksen ja kerjäyksen. En oo iskän kanssa nii henk. kohtasissa väleissä, mitä mä äipänkanssa oon. Mutta just tossa puolisenvuotta sitte me lähennyttiin vähä enemmän ja oikeesti se merkkas mulle ihan hirmusesti! Oon aina miettiny, että miks mun kaverit sanoo iskää pelottavan näköseks, koska mä en itse pysty näkemään sitä sellasena muutakun sillon ku se suuttuu oikein hurjasti. Isi on tosi ymmärtäväinen ja oikeesti tosi viisas, ja oon oikeesti aina ihaillu sitä, vaikka en siihen tosiaan kunnollista lähestymiskontaktia oo silleen henkilökohtaste juttelutasojen kanssa oo saanu... (olipa hassu lause)

Kuitenki mulla on maailman paras perhe, ja en oikeesti tiiä miten selviän sitte isompana ilman niitä. Toisaalta en haluais ees aatella asiaa, että ne on joskus poissa. Mutta sitte vielä tälänen pieni loppukevennys tähän!
Bosslife jo vuodesta 1994 !

5 comments: