Sunday, December 11

Me elämme viimeistä kesää!


Kesäkuu ~ Noh, olihan se perseestä. Että kun päättärit tuli, niin sairastuin sitten pusutautiin ja sanoin hyvästit elämälle. Sillä olin kolmeviikkoa sohvanpohjalla ja päivät meni kutakuinkin näin Herään> käynkoneella> katondisnitsänelii> vaihankanavaa> katon leffan > meen nukkumaan. Jep ja sitten kun parannuin, sain kuulla kaikenlaista ja lopputuloksena minä ja V erottiin sitten lopullisesti. Ja sitten koittiin juhannu jonka vietin Veeran kanssa mökkeillen.
Ja sitten käytiin espoossa useasti, koin ihastumisen tunteen ja puhuinkin kyseisen ihmisen kanssa aina aamuviiteen asti, olin onnellinen.

Heinäkuu ~ Olin korviamyöten ihastunut mutta pää halusi olla erimieltä ja kaisitte kaikki kariutu.. harmittaa kyllä suuresti :c , vietettiin monta yötä ulkona ja oltiin mm Hki PRIDEDrive In YÖ (muita kivoja juttuja voitte lukea kun selailette blogia taaksepäin! Vietin siltikin paljon aikaa espoossa (myös monta unohtumatonta yötä, kiitos pojat!), ja pian myös paljon helsingissä, jännitin kovin pian lähestyvää turkinmatkaa, käytiin kolmepäivääkestävällä roadtripillä veerankanssa mm powerparkissa ja tuurissa ensimmäistäkertaa, samalla reissulla värjättiin mun hiukset yleisvessassa ja syötiin muroja kattilasta päät yhteenkiinnittyneinä ja kisailtiin kumpi saa enemmän, syötiin myös parikertaa aamupalaa kulmiksessa, käytiin usein uimassa + veeranmökillä soutelemassa! puistobluussit & sain ekaa kertaa elämässäni sakot junasta. En edes jaksa listata kaikkea, mutta heinäkuu oli sitä elämisen aikaa. Menin nukkumaan 5 aamuyöstä ja heräsin 10 aamulla ja olin heti valmis lähtemään kohti uuttapäivää, rakastin sitä, enkä tuntenut itseäni väsyneeksi lähes koskaan siltikään.

Elokuu ~ turkinmatka, koulujenaloitus, poikaimainen tyyli saapuminen, rakastuin elokuu elokuvaan, olin paljon kotona, aloin olemaan Helsingissä päivittäin koska oona ja tutustuttiin paljon uusiin kasvoihin, koulu alko heti stressaamaan ja saatoin ihastuakkin siinä samalla mutta se meni nopeasti ohi, ja olin sitten vielä idiotti ja päätin että tä mun leijonanharja lähtee ja tilalle tuleee punanen väri! että raivostuttaa jälkeenpäin....

Kuitenkin lupailin teille täksipäiväksi kesäloma postauksen, ja tässäpä sitä olis olkaapa hyvät & pistelkääs kommenttia!

11 comments:

 1. pistäkää siis myös niitä toivepostausjuttuja! :--) ja kannattaa katsella noi harmaalla merkatut linkit!

  ReplyDelete
 2. mulla on ikävä blondeja myös, mitä tää hiusten tappo ja mielen vaihto on :-D
  ja hei, ihania kuvia !

  ReplyDelete
 3. ja sopii iha överi hyvi noi blondit sulle!:)

  ReplyDelete
 4. nataliaa - jooälä! ja kiitos murunen C:

  ronja - haha kiitos ronjaaa ;)

  ReplyDelete
 5. ihN tämmönen kesäpostaus, sainki tästä idean omaanki blogiin :):) Mut blogis on mutenki tosi ihana, ja banneri aivan upee!

  mun blogis on arvonta meneillää, käy tsekkaa, www.blognamedsweet.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Iina - hihi kiitos ja kiitos ja käyn kattomassa :)

  ReplyDelete
 7. tyksin sun blogista ja muutenkin tämmönen kesä juttu oli tosi kiva :)

  http://laura-behindblueeyes.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. laura - kiitos :) hihaaa sykyä tulossa tässä vähänajanpäästä!

  ReplyDelete
 9. hei mistä toi sun punanen pipo on ? :) ja hei tää on muuten ihan älyttömän hyvä blogi, ehdttomasti paras mitä luen :D

  ReplyDelete
 10. Ano - huiapua! hehe kiitso :) see oon ponkesista :--)

  ReplyDelete