Tuesday, December 27

viihteen teille tarjoaa minä & PERApiparihirvi!

Eli siis mainostan uutta hiusväriäni tässä postauksessa &

Koska olitte toivoneet henkevää postinkia, niin pyytäisin pistämään ehdotuksia, 
mistä olis kiva lukea tai jotain vastaavaa? aiheita siis kirjoitukseen.

& vielä ajattelin ilmoittaa ettenmä teitä oo hylännyt, täällä mä olen! Ja aijon viihdyttää teitä parilla mukavalla toiveella tässä parinpäivänsisään.
Joten pysykäääs linjoilla! (jotka meillä on tällähetkellä harvinaisen huonot, kiitos syys?myrskyn. Oikeasti. missä se talvi on?!)

5 comments:

 1. täällä se on Rovaniemellä !! 10 astetta pakkasta ja lunta riittää, voisin heittää kyllä osan sinne :o

  :D

  ReplyDelete
 2. voivoi joanna olet niin söpöskä. toi tummanruskia on ihan kiva oikeesti. mut toi punanen pukee sua paremmin kyl ;,Q tai sit se on vaa tottumis judu. ainaske viel täs vaihees.

  ReplyDelete
 3. tuuli - hah joo!! lahjotappa sitä sen verran että noi rinteet peittyy kunnolla, ja maassa olis ees se kymmenen sentin kerros :s ei tää oo talvi kun ei oo lunta ja pihallakin puhaltaa semmonen syysmyräkkä että meijän kasvihuoneen seinät on lentäny naapurin katolle :D:D ja ympäri tonttia. Yks löyty naapurin pihaltakin ja kaikkien sähkötki pätkii. mitään hyvää tästäkään :( höhö!

  sonja - hihii kiitus sonjaa :) JA ÄLÄ! näähän on ollu mulla mitä? yli viikon, enkä vieläkään hyväksy näitä xd haha! todellakin tottumis judu, harmittaa oikeesti ihan hirrrmusasti että menin värjäämään :S mut ehkä nää nyt suostuu kasvamaan nopeemmin! :) eletään ainakin toivossa, haha!

  ReplyDelete
 4. Mun mielestäää noi tummat sopii hemmetin hyvin! uskaltaisko sanoa että paremmin kun punaset, vaikka ei niissäkään mitään vikaa ollut ;)

  ReplyDelete
 5. kaisa - hihii kiitos kaisa :)! enköhän oo sitte samaa mieltä kun näihin totuttelen ensin c:

  ReplyDelete