Thursday, October 25

We are beautiful like diamonds in the sky!

Me ollaan kauniita, niinkuin timantit taivaalla. Sitä mulle hoetaan nyt jopa radiossa. Ja nytmä uskon siihen, uskoin jo aikaisemmin että jokainen on tavallaan kaunis. Mutta ehkämä alan vihdoin hyväksyä itseäni, ulkopuoleltakin. Punainen väri pukee mua, sen mä tiedän nyt ja pystyn myöntämään! Kävelin tänään katajanokan aurinkoisia katuja, eräs mies käveli mua vastaan ja tokaisi "Anteeks kun tuijotan, mutta sun tukkas on ihana!" Hämmentyneenä tapahtuneesta, en voinut kuin väläyttää hänelle hammasriviä ja kiitellä. Miten yksi ihminen voi tehdä olon niin uskomattomaksi? tiedä häntä, mutta mies avas mun silmät olemalla ventovieras. Ja mä olin niin otettu noinkin pienestä kehusta, aurinko mikset näyttäydy useammin?
Enkä muuten koskaan ole ollut niin hämmentynyt kuin nyt kun tajuan, kuinka yksi ihminen voi pelastaa ihmishenkiä. Tein itse sen nimittäin tuttavalleni. Miten yhden ihmisen sanat ja kokemukset voi kasvattaa jotakuta niin paljon. Mä ihmettelen maailmaa, se on niin uskomaton! & nää ihmiset täällä. Onneksi mä oon täällä kaiken vaikeudenkin jälkeen. Jakamassa kokemaani ja tekemässä vaikutusta tositarinoillani. Mä olen oikeasti onnellinen nyt, havahduin siihen toissapäivänä. Havahduin hymyilemästä itsekseni, ja miettimästä kuinka ihanaa täällä on. Nyt on hyvä olla. Vaikketsä olekkaan enään siinä, missä sun haluaisin seisovan. Niin mä pystyn olemaan onnellinen, mä olen, ja elän. Mä menen ja tulen milloin haluan. Mä olen vapaa, ja mä nautin siiitä mielettömästi !
Enkä todellakaan tiedä mitä tapahtui näiden kuvien laadulle. Enkä jää tähänaikaan siitä selvää ottamaan. Mulla on kiire, vaikka on loma. Ja nyt mulla on kiire petiin, että huomenna jaksan taas kiirehtiä. Palaillaan sunnuntaina & kiitos jokaiselle, joka on äänensä mulle antanut cosmoon! En vain edelleenkään tajua mistäne repäisevät mun olevan tyttöpoika? Hah.

12 comments:

 1. minun kouluni kivasti tuolla taustalla...... muuten ihania kuvia!

  ReplyDelete
 2. haluun sanoo et mua ärsyttää, kun kirjotat niin erilailla kuin oikeesti puhut ja millanen oot. Voitko joskus kirjoittaa silleen miten oikeesti puhut. Ei sulta tuu mitenkää yleensä tollast puhetta suustas ku kirjotat tänne.
  ärsyttää vain.

  ps. tosta poikatyttö-asiasta.
  ehkä ne tarkottavat että sun tyyli on tosi poikatyttömäinen ja cosmopolitanhan on enemmän naistenlehti etet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musta se tuntuu tyhmältä :Dd kirjottaa slangienkkusanakäännösmuunnos stoppaus kirjotusta :D iha sairaan rasittavaa luettavaa kässääks tämmönen vitun ärsyttävä moikiroilen ja olen nuori näättekö? En tosiaa haluu kirjottaa tämmöstä tekstii :DD neverr! Ja lisäks, aattelen mun päässä, mä kirjotan mitenmä aattelen asiat :--) ei kaikkea pidäkkä näyttää ulospäin. Eikä kaikkien pidä mun irl puheesta saada selville mitämä oikeesti kelaan pienes pääkopassa. Vihaan kirjottaa niinkumä puhun. Kirjotan aina kirjakielellä :D tai yritän jonkisortin semmost. Ja tiiän ettää on aa rakentavaa.. Mut joteki vastaan tähä nyt tosi pitkästi : D

   Ja emmä oo omastamielestä ollenkaa poikamaine. Tai tottakai tiettyinä päivinä, mut te jotka mut tunnette tiiätte et ennen se meni niin et olin. Ei enää :(

   Delete
 3. tää teksti sai mut hymyilevään mun leveän hammasrivin kanssa vaikka mul oliki suu täynnä sikke hyvää hollantilaista keksii, sä osaat tyttö kirjottaa!!! ja loistat ku kirkkain timantti vau:) -martta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maumau martta ihanuus olet ajajaujuj <3 voisit lähettää sitä keksii mullekki! Ja kiitos timangityty kisunaaikkoneen :--) oot loisto!

   Delete
 4. näissä maailman ihanin fiilis oioi ♥

  ps. onko sulla samyangin fisheye? (: jos on, nii mitä mieltä oot ollu? :___D ku mietin sen hankkimista ni kyselen muiden mielipiteitä! onko vaikee tarkentaa sillä vai?

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiva että tykkäilet! ♥

   jaja on samyang ja en itekkää oo käyttäny sitä paljoa, ja se on mulle vieläkin iha hepreaa koko obiska :D menee vielä kauan oppiakkin! ja helppo onjoo tarkentaa mut ite en pysty myyyrän näköni takia kattomaa siitä silmäluukusta mihin tarkennan. ni se tuottaa vähä ongelmaa :/ kylläsen oppii !

   Delete
 5. Kirjotat tosi ihanasti! Ja kivoja kuvia myös c: http://the-sun-forgives-the-clouds.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. ihan huikee maisema tossa ekassa kuvassa ! : )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete