Monday, November 5

Kas kalat ne maljakossa, jo ihan on hädissään


Kymmenen vuoden suuri haave, mä päätin toteuttaa sen extemporeena. Pääsin vihdoin käymään Helsingin Sealifessä, ja sielä meni kyllä aika monta tuntia ihan lepposasti. Lumoutuneena erinlaisiin maljakoihin ja kauniinvärisiin kaloihin. Sitä värimerta en kyllä unohta helpolla. Lumoavaa, käyttäydyin kuin pikkulapsi jouluaattona kun seilasin ympäriinsä ja kurkistelin jokaiseen akvaarioon, löytäen toinen toistansa upeamman näköisiä ja värisiä kaloja. Maagista. Mä tykkäsin siitä paikasta, oon aina tykännyt akvaarioista ja kuluttanut niiden edessä aikaa. Hait oli mulle tosin suuri pettymys, odotettiin maikinkanssa että ne olis olleet isompia. Olin silti lumoutuneena kaikesta. Eisitä kykene sanoiksi muuttamaan se pitää kokea. Ja toi pimeä meduusahuone oli kyllä ihan ykköslemppari. Kalliit oli liput, mutta oisin voinut maksaa sen hinnan jopa pelkästään niiden lumeavien meduusojen takia, rakastuin. Ja kökkökuvia taas, en tiedä mikä tätä bloggeria oikein vaivaa.. Pitäisikö alkaa lataamaan pienikokoisempia kuvia?

& jos olet kiinnostunut mun elämästä ja enemmän/ tarkemmin meiningeistä, näppäile ittes instagrammiin ja nikiksi j0uan :--) ei muuta tälläkertaa.

4 comments:

 1. oi mä oon aina halunnut päästä käymään tuolla!! harmi vaan, että Helsinki on niin pirun kaukana, mutta joskus vielä mä meen sinne :-) hihii toi kolmanneks vipa kala on ihan ylisöpö! :-D

  ReplyDelete
 2. tosi kiva blogi heii!:)
  Käy tsekkaa meijän upouus blogi!:):

  http://nooraroosa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Kiva blogi!:)Mun blogin osote on:myworldisfashionshop.blogspot.fi kiva jos liittyisit lukiaks!ei tietenkään pakko!:)

  ReplyDelete
 4. jenna: hahah kannattaa ehdottomasti käydä :--) jajoo rauskut on ylisöpöi hahah tolleen mahapuolelta xd

  Noora-Roosa Laskiainen - juuu :) kiitos !

  janita: Juuu käyn kattomasa :) ja kiitos!

  ReplyDelete