Saturday, January 12

Willa ostoksia + video!

Lalalaa eli tännän/eilen käytiin Hyvinkään Willassa ja seuraavia sattui mun ostoskoriin eksymään. Mamman kukkaroa tottakai hyväksikäyttäen, hah! Jos ette videota jaksa selailla, niin alempana ostokset kuvina. Pahoittelut vielä epäselvästä puheesta ja senatsakaisin välikohtauksista. Tää tyttö kun ei tota unta oo saanut tarpeeksi aikoihin. Siispä nyt on hyväsyy painua petiin, öitä!

IMG_1895
ristipaita
Uutukaisrakkaus NewYorkerista lähti 30 e, rakkauspaita oli pakko napata mukaan. Se oikeen huus mun nimeä rekissä "ota mut". En voinut sanoa ei kauan haaveilemalle ristipaidalle.
villlaaaa
harmaa&musta villapaita molemmat GT:stä 10e/kpl & beige neule Carlingsista 20e
IMG_1911
Ekat ihkaomat iphone kuoret 3,95 NerYorkerista, tykkään noista ihan sikana ja aattelin käydä kotiuttamassa kultaisen version viellä jokupäivä!
IMG_1891
Parka mallinen takki Vero Modasta 40e puoleenhintaan, huh eihän sitäkään oo etitty kuin kolmevuotta & nyt se on vihdoin ja viimein mun!
IMG_1906
Pöllökoru Ninja ja hintaa en tosiaan muista, jotain 9e? taisi olla :-)
IMG_1923
Jee vihdoin lämpimät omat polvisukat, HM 7,95e ah!
IMG_1903
Oma beblum? niin halvalla että naurattaa, 6,95e & vaikka ei oo laisinkaan mun tyylinen, niin jostain syystä tykkään tuosta ihan sikana. :-)
Rintsikat, H&M / Mullekkin tais harakkavaisto iskeä päälle, en voinut olla ostamatta nimittäin näitä kimaltelevia söpöläisiä. Aivan loistavat mm baari-iltoihin tai ihan muuhunkin käyttöön, tykkään !
Sitten päätin kokeilla eri colourmaskia vanhan loppuessa, ja tää Coldwell:in yksilö oli sopivasti alessa kai 16 euroa. (eli sen suurimman osan käyttämän colourmaskin hinnan verran) Oon nyt käyttäny tätä pari kertaa, ja oon tyytyväinen. Koska tästä maskista ei tuu semmoset räikeen räikeen punaset, vaan hillitymmät joista ite ainakin tykkään enemmän tällähetkellä. Että jos ette tavottele huomion punaista hiuspehkoa, niin tää on teillekkin ehkä se oikeampi ratkaisu! :-)

6 comments:

 1. onks suomessa newyorker?:o:o missä?:o :D

  ReplyDelete
 2. Oon :D Hyvinkäällä siin willa nimises ostoskeskukses :)

  ReplyDelete
 3. ihania juttuja oot löytäny :)! mistä kaupasta toi peplumi on, se on niin ihana♥

  ReplyDelete
 4. Hih mäki tykkäsin :) ja peplum on newyorkerista :3 ihan rakkaus!

  ReplyDelete
 5. voi hitto, tarvitsen ton pemplumin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah senkus käyt kotiuttamassa :p oli niitä vielä parikappaletta lauantaina jäljellä

   Delete