Monday, May 6

ryppyjen pitäisi vain osoittaa, missä hymyt ovat olleetproffa
IMG_7857
IMG_7789
IMG_7832
IMG_8075
IMG_7886
IMG_7950
PicMonkey Collage
IMG_7867
IMG_8077
j4
IMG_8027
IMG_7979
IMG_7864
Vähän sekasikiö postaus, mutta antaa mennä. Kuvat on lauantaiselta hymypäivältä. Pitkään etsimä salainen paikka järvenpäässä löydetty monenvuoden etsinnän jälkeen. Vanha vieras mies ojentamassa kiikarit lintujen bongailuun, kaunis pilvetön taivas ja järvenpää aivan uudella silmällä katsottuna. Ei laisinkaan rumalla tavalla. Lapset hyppimässä ojan pientareilla ja metsästämässä sammakonpoikasia, saippuakuplia puheltelevat humaltuneet nuoret laulamassa aikuista naista keskellä jannekatua, sinä käärimässä minut viltinsisään kylmiltä vappupakkasilta, onnellisuudesta hymyilevä ystävä, kesän ensimmäiset jäätelökiskajädet ja sinä, seitsemänkymmentä kaksi kilometriä yöpyöräilyä josta näette vielä, liian paljon hymyä, omassa elämässä elämistä. En elä enään vain sinun elämällesi, tajusin sen olevan hölmöä. Ahdistus tulevaisuudesta ja pienoinen ikäkriisi puskee päänpäälle, mutta minä en välitä. Jopa 20 astetta lämpöä ja viininpunaiset sortsit. Paljon kahvia sekä pitkiä puheluita. Sinä aivan liian suloisena tuhisemassa vieressä. Ikävä niitä kasvoja joita en ole aikoihin nähnyt ja aivan liian suuret välimatkat. Entiedä, paljon mahtuu mun viikkoihin. Nautin tästä, sekä tunnen onnellisuutta. Mutta olenko sitä? En tiedä, mutta hymystä kipeänä ovat minun poskipääni. Hyvää yötä rakkaat.

14 comments:

 1. Niin ihana postaus! Ja sun hiukset on sairaan kivat! :)

  ReplyDelete
 2. toi vika kuva ja noi kasvokuvat D: oh god why?

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia! Toi eka kuva susta on tosi kaunis ja ihana :-)) ps. teillä on söpöt neuleet!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah joo minun villapaituli molemmilla päällä xd veera ei omista vaatteita itsensä mukaan haha..:D ja kiitos ihana :3

   Delete
 4. ihania kuvia, ihana blogi ja ihana sinä! :---------)

  ReplyDelete
 5. upeita kuvia niinkuin aina, ja oot tosi nätti :))!!!

  ReplyDelete
 6. oli pakko jäädä tuijottamaan tuota viidettä kuvaa, siinä on jotain, just sitä jotain...tunnetta. Ihana <3
  tän postauksen jälkeen tekee niin mieli lähteä tarpomaan metsään ja kuunnella mitä sillä on sanottavana, onneksi lähenkin tänään mökille ja juuri sitä tekemään (:

  ReplyDelete
 7. Hah ihan loisto hymykommentti! Mä fiilistelen sitäkans vaik ei erikoinen kuva mut toi fiilis on ihan överimahti! Aion tänään myös eksyä tonne uudelleen miettimään kaikkea. Ja näyttää sen jollekkin uudelle ihmiselle. Se on mieletön ja odotan kesäää jotta kaikki köynnökset sielä täyttyvät lehdistä!! Siit tulee mieletön fiilistelypiilopleisso:)

  ReplyDelete