Tuesday, June 11

Miten onnellisuuden voi nähdä loistavan 90nenkin vuoden jälkeen silmistäs


mummi90
sapuskaa
hymyääää
IMG_0064
skool
hymyyy
Ei, en pelkää ikääntyä enään. Mä tiedän, että mä voin olla onnellinen vielä 90 vuodenkin jälkeen. Sen näin mummin silmistä kun niistä virtasivat kyyneleet lauantaina hänen 90 -vuotis syntymäpäivillään. Kädessään 90 ruusua ja tuo kaukaisuuteen katsova katse, kiehtova eikös? Sukujuhlat oli mielettömät, näin kasvoja joita en ollut koskaan nähnyt ja kasvoja joita en ollut nähnyt vuosiin. Kuinka mä kuulin monen ihmisen elämäntarinat kissanristiäisitä oman kultansa kuolemaan saakka ja mietin kuinka paljon sitä voi elämässä oikeesti tapahtua. Tai kuinka uskomattoman siitä voi tehdä. Mielettömiä tarinoita matkusteluista, tapahtumista ja elämäntilanteista. Mä olin pelkkänä korvana ja silmät suurina uteliaisuudesta. Ja mä päätin että haluan vähintäänkin yhtä mielettömän elämän jota muistella kyyneleet silmissä keinutuolissa parhaanystävän kanssa. Koska me päätettiin olevamme ystäviä niihin aikoihin saakka. Eläkäämme kukin siis mieletön elämä.

Mummi on ollut aina yksi mun esikuvista. Se on 90, ja terve jolla meinaan ettei ole mitään sairauksia tai lääkkeen popsimisia, eisiis minkäänlaisia kipuja. Siinä siis todiste, että voi ihminen elää vanhaksi ilman vaivoja. Tuo nainen on pippurinen ja on päättänyt ylittää 100 helposti. T. Hän jolla ei ole edes minkäänlaista kävelytukea vielä apunaan! Tähdätkää tekin siis samaan, mä ainakin aijon. Lisäksi hänellä on mieletön tarina kerrottavanaan ja kymmeniä kasvoja tukenaan. Onneksi olkoon siis vielä temperamenttinen sekä samanaikaisesti nauravainen, maailman rakkain mummi!

20 comments:

 1. oihh, kirjotat niin ihanasti ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih loisto kuulla :3 ehkä näitä nähän enempikin taas jos oikeen innostun!

   Delete
 2. ihan mieletöntä tekstiä ja kauniita kuvia. tää pisti ajattelemaan. (-:

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih se on kiva kuulla :-) ja nythän on paras mahollinen aika kelata näitä juttuja, kun on koko elämä vielä annettavana!

   Delete
 3. ihana toi teksi, pisti itekki miettimään! oot ihana :]

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. hih niin on :) paras! se just soitti että mun on pakko tulla syömään sen tekemää mangojuustokakkua huomena, en pistä vastaan !

   Delete
 5. oivoi oon kateellinen kun sulla elää mummo! omani kuoli puol vuotta mun äidin, eli hänen tyttärensä jälkee :(
  mutta ihana postaus ♥♥ !

  ReplyDelete
  Replies
  1. :c otan osaa ää ihan kamalaa tollanen! ): mutta kiitos kehuista, ja paljon haleja sulle ja jaksamisia♥

   Delete
 6. Ihana postaus. ♥

  ReplyDelete
 7. Oikeesti toi kimppu on niin mieletön! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha arvasin että tuut sanomaan siitä jotain :3 ♥

   Delete
  2. Tottakai! Vähän eri värisillä ruusuilla kelpais melkee hääkimpuks! ;)

   Delete
 8. tää blogi on niin upee!

  miten sä saat tolleen kaikki vaaka- ja pystykuvat saman kokosiksi? kiitos jos viitit vastata (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoskiitos awaw :3

   hih säädän ne sen kokoisiksi postauksen html koodista :-) ensin leveysuunnan saman kokoisksi kun muut kuvat on ja sitten pituuden niin etteise näytä typerältä. En osaa oikeen selittää O: mun kuvaleveys on 640 ja pystykuvien pituussuunnassa koko taitaa olla 980 :-D

   Delete
  2. okei, kiitos!

   Delete