Friday, July 26

INDIEDAYS INSPIRATION

kolme
Selailin tossa jokunen viikko takaperin mun sähköpostia (.. alkaaks nää kaikki postaukset näin)  ja huomasin sielä sähköpostiviestin indiedayssiltä ja voin kertoo et leuka saatto tipahtaa tohon näppäimistölle ku lähin sitä lukemaan. Mut oli siis kutsuttu mukaan 300 parhaan blogin joukkoon Indiedays inspirationin nimen alle.. huh!

Vastasin heille vasta vikana päivänä, olin tosi otettu kutsusta mutta mun piti hetken aikaa miettiä asiaa. Koska oon ollut sitä mieltä etten halua mitään yhteistyökumppanuuksia tai muuta. Haluisin pitää tän perinteisenä (muistatteko minkälaista tää bloggaaminen oli vielä kaksvuotta sitten) bloggaamisena. Mutta koin tän homman kuitenkin niin suureks kunniaks, että lähin leikkiin mukaan kuitenkin. :-) Ei tällästä tilaisuutta voinut jättää välistä. Oon vieläkin ihan sanaton, sillä tää juttu on mulle itelleni/ että myös mun blogille ihan kauheen iso juttu. En ikinä ois uskonut, että mun pienestä blogista tulis näin suurta. MUN LUKIJOITA ON JO YLI 900?! Kiitos kuuluu teille ihanat♥ & koska joku varmaan hädissään sitä kysyyy, en oo muuttamassa mun blogia mihinkään suuntaan tästä!

TÄSTÄ mun indiedays profiiliin & toivottavasti ootte yhtä innoissaan tapahtuneesta kuin mäkin, isosti haleja kaikille!

7 comments:

 1. onnea ja tervetuloa messiin ! :)

  ReplyDelete
 2. onnee & ei haittaa vaikka tähän lähdit mukaan (-: mä en ainakaa ite näe tät indiedays inspirationii liittymist mitenkää isona juttuna lukijan kannalt, koska se ei kuitenkaa tuo blogiin mainoksia tai jotai tuhottomia määriä nelly-kollaaseja. mut tosiaa, good for you ! c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha nii :-D enkämä mitään sellasia aijokkaan tehä vaikka ehkä asuja tai vaatteita saattaa vilahtaa nyt useemmin ku kerran puolessa vuodessa :-) mut ei tää mihinkään tästä muutu. EI_IKINÄ koska rakastan tätä hommaa perus bloggauksena :3 niinja, kiitos paljon ihana !<3

   Delete
 3. Heiii, paljon onnea! :) Oot ansainnu paikan sieltä!

  ReplyDelete
 4. ihana blogi ! sait uuden lukijan :> ♥

  ReplyDelete