Saturday, July 20

ROADTRIP-video & veeran kans höpöttelyitäEi kai siinä. Naattikaa & kertokaa ihmeessä jos haluutte lisää tälläsiä :-)

27 comments:

 1. joo lisää :--) tosi kiva kattoo näit!

  ReplyDelete
 2. ihana!! lisäää! :-------) mistä siis ostit ton obeyn paijjan? ja onks veeral blogia? :----)

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://turskaonkivakala.blogspot.fi/ < tuossa veeran blogi :3

   ja obey on feikki xd ostin jostain kojusta haha

   Delete
  2. jeeee, hei kiitti :----) ja ookkeey :-----D

   Delete
 3. sun videot on huippuja! :)

  ReplyDelete
 4. vou onpa ihana blogi! kuvat kaikki upeeta kateltavaa :-)
  taidanpa jäädä lukijaks!
  käy kurkkaa munki blogi jos kiinnostaa :-)
  www.inhalejools.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon:) jää ihmeessä ja mä käyn tsekkaamassa :-) !

   Delete
 5. videoita lisää ! =)
  olin eilen samassa baarissa kun te, mut mua jäi häiritsemää onks teillä joku eksä vastaasn nykynen skaba? aina ku tää toinen porukka siirty olit jotenki kumman syystä hetken päästä niitten vieressä tanssii :o ja mä jotenki oon käsittäny että sulla on se joku jätkä mutta läheisissä tunnelmissa viihdyit silti siellä poikien kanssa :):o
  by. J

  ReplyDelete
  Replies
  1. eii nyt mitenkää pahalla. mut oot tainnu jo puhuu ittes pussii joten lopetappas suosiolla :) kirjotustyylit ja kaikki mätsä siihen ketämä sun luuulen (nyt tiedän olevan, koska selvitin kuka tän on lähettäny). 1. Kukaan ei tiedä mun miehestä tääläpäin paitsi mun pari ystävää kenelle oon hänen nimen maininnut 2. Joten et mitenkää voi tietää kuka tän miehen eksä on 3. Kukaan ei tosiaa vois kiinnittää huomioo mihkää sellaseen koska mitävittua :DDDDDDDDDDDD et tiedä kuka mun herra on koska en puhu hänestä kenellekkään ei mulle rakkaille ihmisille joten jep. 4. mä keikutan persettäni niiku sanoit jo aikasemmin IHAN_VAAN_KAVEREILLE se on edelleeenkin rt kaikki tuntevat sielä toisensa ;) ja jokainen näistä pojista oli siis mun hyviä ystäviä.

   Mä olen uskollisin ihminen varmaan ketä maa päällä kantaa, joten turha huolehtii tollasista asioista :-) hommaappas nyt se elämä ja jätä mu rauhaan kiitos ja hei !

   Delete
  2. valitan en oo sun kaveri, mutta saatan tuntee diten kavereita tai saatan olla diten kaveri. jotenka tiedän kuka on kenen eksä :) ja sä et kyllä tiedä mua pahoitteluni.

   Delete
  3. Sitten kun et tiedä mua enkä mä kerran sua ni voitki antaa nyt asioiden olla eiksni? :) hyvä.

   Delete
 6. heippa söpö! sun blogi on mun blogilempparit-postauksessa, toivottavasti ei haittaa että nappasin täältä pari kuvaa kollaasiin, ilmoita mulle toki jos haittaa, niin otan pois! :-)

  http://idarau.blogspot.fi/2013/07/milta-nayttaa-taydellinen-blogi.html

  ReplyDelete
 7. Haha hassua näyn tuolla :D näitä lisää!(:

  ReplyDelete
  Replies
  1. MITÄ AI NÄYT täytyy kattoo tarkemmin :DD hah mut mieletöntä!

   Delete
 8. joitain nähtävästi joanna kiinnostaa sun baari elämäki :D eivituta.
  JA eiköhän jokaisella on niitä miespuolisia kavereitaki saatana :D vittu rupee vituttaa tollanen toisen ihmisen elämän stalkkailu =DDDDDD pistä ny saatana vielä seiskaa toi nii susta tulee miljönääri. congrezz
  - lily

  ReplyDelete
  Replies
  1. huomaa kirjoittajan kypsyyden kirosanojen määrästä. mutta onhan tollanen aika hassua kieltämättä että tollasta tullaan kysymään blogin kautta;D

   Delete
  2. no sorry. joo kyllähän niitä miespuolisia kavereita saa olla. mutta mä olen käsittänyt että jos tapaillaan tai ollaan jonkun jätkän kanssa niin ei sillon käyttäydytä tollain toisia jätkiä kohtaan mutta kukin omma tyylillään.. :D ja ton tanssi jutun satuin vaan huomaamaan kun samassa baarissa olin sun ja diten kanssa.. :) -J

   Delete
  3. lilja puhuu ihan täyttä asiaa, on kypsä nainen ja saa käyttää suutansa miten huvittaa tälläses tilantees koska MIKÄ HELVETTI NYT ON ONEGLMA. Mä en elä missään valvontakameroiden alla eikä nää jutut kuulu blogiin. TUlis edes fbssä sanomaan asiansa yksityisellä. mut ei se pitää tuoda tänne :):):) onneks löytynen kohta varmaan seiskapäivää lehdestä HURRAAA musta tulee julkimo!

   Ja mä en mun mielestäni ole käyttäytynyt ketään miestä kohtaan mitenkään seksuaalisesti :) joten en oo tehnyt mitään väärää mun tietääkseni sillon? Jos mulla on ystäviä niin saan mä niiden kanssa tanssia, laulaa ja halailla ihan niin paljon ku sielu sietää:) jos tuntisit mut ni tietäisit mun käytöksen ylipäätään. & edelleenkin tiedän jo kuka oot joten lopetappas hyvissä ajoin :)

   Delete
 9. ei tohon veeran blogiin pääse

  ReplyDelete