Friday, July 19

WANHAT 2013!


bailmaooos
oskuuur
badamm
lumi
tans
parte
osku
wahnoi
mekko
hop
dance
hehehehehe
vanha
wanhaaaat
tanhu
Mä astuin silloin kolme kuukautta ennen juhlapäivää ensimmäisen kerran ton koulun ovista sisään. Mulla oli tasan yksi tuttu naama mun vierellä, hän kenen kanssa wanhat tanssin. Mulla oli todella ahistunut ja hermostunut olo, sillä ensimmäiseen kuukauteen ei kukaan siinä huoneessa puhunut mulle paitsi osku. Mä aloin menettää toivoa, vaikka kuinka mä yritin päästä mukaan niin tyttöjen kuin poikien juttuihin, mua pidettiin ulkopuolella. Sitten sinä tulit ja keskustelit munkanssa pitkiä pätkiä iltaisin. Tajusin, että olen nähnyt sinut aikaisemminkin. Sun kauttas pääsin vähän lähemmäs teitä muitakin, mutten tarpeeksi. Aika loppui kesken ja kaikki harjoitukset olivat ohi. Oli aika näyttää mitä oltiin opittu. Mä en tiennyt mikä mua vaivasi, kun odotin parinvaihto tansseja innolla. Mä näin uusia kasvoja, ja sain tanssia sunkanssas. Ne olivat upeat kaksipäivää. Mä erotuin liiankin hyvin muista mun aukiolevalla takkutukalla ja itse tekemillä meikeillä, mutta se ei mua haitannut. Mä odotin sitä viimestä päivää kauhulla. En näkisi ketään näistä naamoista, en näkisi sua. Jatkoilla tuli tappeluita, ihmiset käyttäyty kun päiväkodissa ja me naurettiin niille. Mutta mulla oli kivaa, ja sain teistä muutamasta mulle ystävän arvoisia kavereita. Kiitos teille, kun uskalsitte vihdoin lähestyä mua. Sinäkin pysyit, mutta nyt ollaan erillään. & mulla on sua niin kova ikävä.

Tosiaan tanssin wanhat Hyrylän lukiossa mun ystävän kanssa kuluneena keväänä. Mulla oli vaikeuksia päästä tutustumaan kehenkään kokska olin ainoo ulkopuolinen, mutta ajan kanssa mä sain muutamia kavereita ja siitä se lähti. Wanhat on mieletön asia, ja musta on ihan mahtavaa että mä ammattikoulun kävijä pääsin osallistumaan lukiolaisten juhlaan. Vaikkei omat kekkerit olleetkaan, niin mulla oli mielettömän hauskat neljäkuukautta tän porukan kanssa. Ja jälkeenpäin joistakin näistä kasvoista on tullut mulle hyvinkin läheisiä! Suosittelen jokaselle lämpimästi tätä, jos vaan mahdollisuus wanhojen tanssimiseen tulee. Mulla iski paniikit mekkojen yms kanssa, koska osku ilmotti mulle kuukaus aikasemmin ennen harjoituksia että tuun ne hänen kanssaan tanssimaan. Mekko on siis mun kaverin ja meikit + kampaus tehty itse (koska äidin mielestä se olis rahantuhlausta kun kyseessä ei oo mun juhla). Mutta olin tyytyväinen, vaikka olinkin kovin erinäköinen kuin muut niiden hienojen nutturakampausten kanssa. Mä vietin ihan mielettömät kakspäivää näidenkanssa & sain uusia ihania kasvoja mun elämään. Vaikka kinastelu jatkoilla olikin vähän hassua, niin mulle jäi käteen hyvä mieli tosta reissusta. Ja oon elämänkokemusta rikkaampi. Vielä kerran suosittelen kaikille tätä, ja vaikka prinsessamekot ei oo ehkä se mun juttu. Niin pakko myöntää että tota oli ihana pitää päällä!

9 comments:

 1. ja toi mekko näyttää tollaselta että mulla tuli makkaroita. koska kaverillani on pidempi selkä, ja se mekko on teetetty sen mittojen mukaan. Joten se kasaantu tolleen vähän hassusti kun sitä oli ylimäärästä. Mulla on niin lyhhyt selkä

  ReplyDelete
 2. Voi mikä prinsessa sä oot!

  ReplyDelete
 3. Sinä oman elämäsi prinsessa :--3 hihi

  ReplyDelete
 4. haha vitsi oli hauska kattoo näitä kuvia, kun kyseisen yläasteen käyneenä nää oli täynnä tuttuja:D ja wanhat oli kyllä huikee kokemus & toi mekko sopii sulle tosi hyvin!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoskiitoskiitos :D ja haha mullakin tulee tollasia fiiliksiä vanhoista kouluista ja niiden blogien ppitäjistä :) se on niin hauska fiilis!

   Delete
 5. Olin iha ihmeissäni ku tulit ekaa kertaa harkkoihin koska olin tät sun blogias jo aiemmin seurannu!! Siks en ehkä oikee uskaltanukaa kunnol ruveta tutustuu koska aattelin et oisit pitäny sitä outona ku tuntu et tunsin sut jo etukäteen... XD mut olis ehkä pitäny uskaltaa ni et ois tuntenu noin!! anyway kiitti wanhoista ja olit kyllä iha yhtä upeena ku kaikki!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. apua oot ihana, ja ehkä meillä on nyt se mahollisuus? ._. kuka mahdat olla?

   Delete