Monday, August 26

LEMMENLAAKSO


smile
puhkuuuu
vans
metsässs
metässä
mun
saniainen
Kun aurinko osuu täydellisesti lemmenlaaksossa kuusien latvoihin, heijastaen meidät yhtä pilkullisiksi kuin leopardit. Me etsiskeltiin meille luvattuja saukkoja, ja yritettiin bongata liito-oravia. Ajatelkaa että niitä voi löytyä ihan täältä järvenpäästä? Minusta ajatus kuulosti hullulta, mutta olin innoissani ja harmittelin kiikareiden unohtuneisuutta. Meidän olo oli kuin olisimme olleet ulkomailla, viidakossa. Me päätettiin paikka, jonne rakennamme puumajan. Suunniteltiin se yksityiskohtia myöten. Kiisimme meidän korkuisten saniaisten keskellä ja kuunneltiin pienten purojen liplatusta. Jokeen kaatuneet puut houkuttelivat minua kiipeämään niillä, mutta rohkeus ei antanut sille lupaa. Korkeat portaat sekä maailman söpöimmät lankkutiet vihreällä kasvismatollaan. Hämähäkinseittien väistelyä sekä tolkuttonta naureskelua. Miten tälläisiä paikkoja voi löytyä täältä meidän tuppukylästä, ja miten en sitä ole ennen kohdannut? Kun aurinko on sulkemaisillaan silmiään meille, me istutaan isolla kivellä. Viileys ei haittaa minua nyt edes pienet sortsit jalassa, koska hän on lähelläni aina.

27 comments:

 1. aivan ihana postaus, olet todella kaunis! :)

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. yritän olla sitä vaan päivä päivältä enemmän, oonko siis onnistunut?

   Delete
 3. olette ällöttäviä, lässynlässyn..

  ReplyDelete
  Replies
  1. taiat olla vaan kateellinen sille, että täällä joku on onnellinen?

   Delete
  2. en ole kateellinen. mielestäni on ihanaa että olet löytänyt jonkun, mutta toi tapa millä aina kirjoitat hänestä on oksettava.

   Delete
  3. se on vain mun tapani osoittaa hänelle kiitollisuutta, kun hän on hän kaikessa taianomaisuudessaan. Ja minusta se on järkevää näin:) toisaalta munhan blogi tää on ja saan kirjoittaa miten huvittaa. Musta vaan ilmasette ton ihanuutenne todella rumasti.

   Delete
 4. oi! että toi onni on ihanaa!
  PIDÄ KIINNI SIITÄ!

  p.s. blogisi on aivan mahtava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on mieletöntä:) kun kaikki muu vaan sulkeutuu meijän ympäriltä. Vaikka asiat ei olisi niin hyvin ennenkun nään tät herraa. Niin se kaikki unohtuu sen naaman näkiessä. oivoi :3 pidän kaksinkäsin, hah :-)

   ja kiitos ihana <3

   Delete
 5. Tykkään sun hiuksista ! On upeeta sekä hienoo kuulla et oot löytäny jonkun,joka pistää hymyilyttää :) jatka vaan tollasta kirjottamista, sopii sulle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Ite haluisin tohon tukkaan värinmuutosta :-( alkaa niin kyllästyttämään äh. Mut voi kyllä, sen ihmisen joka osaa ptää mun pään pilvissä, mutta samanaikaisesti ne jalat tiukasti kiinni maassa. Hän on ihana :3 ja jatkan, en aio koskaan lopettaa tällätavalla kertomista!

   Delete
 6. Hei tätä varmaan kysytään sulta koko ajan, mut mistä noi Vansit on ja mikä malli? Oon nimittäin ettiny tollasii ties mistä... Ois tosi jees jos vastaisit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ääh hitto nyt on pakko myöntä, etten tiiä kyllä mallin nimeä :/ Mut ostin ne k-kengästä vuos sit alennuksesta 35e & kotiutin axsilta just toiset samanlaiset noiden vanhojen kulahtaneiden tilalle. Tän paremmin en osaa auttaa, ehkä joku tulee tähän kertomaan sen mallin nimen jos tietänee? (:

   Delete
 7. mistä toi sun neuletakki tai mikä onkaan on ostettu? :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kirpparilta, esittelin sen just muutama postaus takaperin:) rakastan sitä!

   Delete
 8. en tosiaa tiedä miten mä saisin tiivistettyy sen mitä kaikkee haluisin sanoa, mut kokeilen! joanna mä ihailen sua ihan tajuttomasti. siitä ei oo hirveen kauaa, ku löysin tän sun blogin ja instagrammin ja voin kertoo et en oo lukenu ikinä mitää yhtä kaunista ja osuvaa. mä harvemmin kommentoin mihinkään, mutta nyt mulla oli pakonomanen tarve. sun kirjotustaito on jotain ihan tajutonta ja kadehdittavaa, niin kuin myös sä ja sun näkemys maailmasta. ei muuta kun kiitos että oot olemassa ja jatka samaan malliin ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sä vedit tämän tytön täysin hiljaseks, oon sanaton ja ois tosi kiva jos tulisit puhumaan mulle jossain? :3 en voi oikeesti kun lukea ja lukea tän uudelleen ja uudelleen. Vaikka olen vain mä, ja tykkään tuoda mun ajatukset tällätapaa kirjoittamalla esille, en aatellu et kukaan koskaan sitä kadehtisi. Ja turhaan kadehdit, sielä varmasti on samanlainen runosuoni sykkimässä oikeasti! Ihana että kommentoit, mun päivä on ollut ihana, mutta sä teit siitä täydellisen hymypäivän<3 kiitos että tulit kommentoimaan. :-)

   Delete
  2. hups ei tän pitäny tulla edes anona, no jokatapauksessa mä se olin :)

   Delete
  3. Oon sanaton, kiitos tästä kaikesta kaunotar! :3 voiettä

   Delete
 9. ihana postaus muru! näytät jotenki tosi pieneltä tossa ekassa kuvassa :o tuitui <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha siis pieneltä vai nuorelta xd pus pupu kiitos <3

   Delete
  2. siis pienikokoiselta! niinku tosi hoikalta ja silleen pieneltä uknow ymmärrätkö mua jompero!

   Delete
 10. ooottteko yhessä aaaws!!

  ReplyDelete