Thursday, October 3

Minä tämän päivän Keski-Uusimassa

Moni varmaan on nähnyt jo instagramista ja muista sosiaalisista medioista mitä me eilen veronican kanssa teimme. Keski-Uusimaa halusi siis haastattelun liittyen lauantaina järjestettävään vlogi miittiin. Mua jännitti itseäni ihan todella paljon tää haastattelu. Koska en koskaan ole ollut näin suuressa haastattelu tilaisuudessa. Kuitenkin lopputulokseen olin tyytyväinen, enkä ollut sanonut mitään tyhmää lehteen. Suurimmaksi osaksi siiis painotettiin lauantaita, niinkuin oli tarkoituskin. Ootko sä tulossa paikalle?
lehti
lehdessä
lehtii1
Me päädyttiin siis lehden etusivulle, suurimman kuvan kanssa. Oon ihan sanaton! Äitikin oli aamulla päivitellyt facebookkiin kuinka ylpeä on lapsestaan ja että on sukua "julkkikselle". Eihän yksi haastattelu julkkista tee kenestäkään, mutta olo oli kuin julkimolla haastattelun ajan. Haastattelun aikana meijät myös haastettiin sitten tekemään videota samalla kun valokuvaaja napsi kuvia, tälläinen pätkä saatiin sitten kuvattua!Mua jännitti tosipaljon, ja jännittää edelleen. Koska tampereelle on aikaa enää 1 päivä ja mä en jaksais millään odottaa! Edelleen painotan teille, olit lukija, tiljaaja tai seuraaja. Eli seurailet mun elämää missä tahansa, olet sinäkin tervetullut minua moikkaamaan. Näkisin mielelläni millasia ihmisiä mun lukija joukoista löytyy! JA me ollaan myös muiden vlogaajien kanssa suunniteltu järjestettäviä ohjelmanumeroita, joten tulkaa katsomaan niitä. JA jos vieläkään ei mun mainospuhe teihin tehoa, niin paikalla on mm JUSTIMUSFILMS, eeddspeaks & soikku !

Ja jos kuitenkin sinua jäi kiinnostamaan kyseinen lehtiartikkeli, niin voit lukea sen
TÄÄLTÄ SIVULTA KOKONAISUUDESSAAN!

Tavataan siis Tampereella 5.10 klo 14 eteenpäin!!

14 comments:

 1. JA tapahtumalla ei ole ikärajaa niinkun ehkä lehtiartikkelin otsikko antaa olettaaa :(

  ReplyDelete
 2. harmittaa kovasti asua täällä kauempana, ois ollu tosi jees tulla tonne morottelee sua!! :--(

  ReplyDelete
  Replies
  1. noo mutta me tullaan vielä kauemmaksikin, aivan varmasti :) !

   Delete
 3. no hienoa että olit lehdessä... en oo kyl ikinä tavannu tai tuu tapamaan ihmistä joka ois nii huomionhalunen ja tuntuu tarviivan sitä nii paljon ku sinä! se huokuu iha sun käyttäytymisestä, blogista, puheista ja kaikesta huhhu.. ja aattelin iha vaa rakentavana kritiikkinä sanoo et jos sulla on nii huono itsetunto jne ku annat olettaa ni miks sun pitää haukkua, alentaa ja kritisoida kaikkia ympärilläs elävien ihmisten ulkonäköä, luonnetta ja käytäytymistä ja sillätavoin edesajat kaikkea mitä vastaan täällä ja muussaki sosiaalisessa mediassa nii hanakasti väität ajavas..se antaa susta harvinaisen kaksnaamasen kuvan! joo ymmärrän kaikki kehut mitä täällä ja muualla somessa saat koska tosiaan kuva jonka täällä annat ittestäs on tosi kaunis ja sympaattinen mutta irl näytät edustavan kaikkea aivan päinvastoin ku täällä.... en haluu et otat tätä nyt kauheena vihaviestinä ja turhana haukkumisena! haluisin vaa et heräät siihen ajatukseen että voisit ruveta oikeesti käyttäytymään niiden asioiden puolesta joita täällä toitotat arvostavasi. Tee se palvelus kanssaeläjilleni! Loppujen lopuks se on palvelus myös sulle ittelles! Kiitos!

  ReplyDelete
 4. hyvä kirjoitus oli diggasin ! ja meikä tulee ktorille ! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. OLIT NIIN SÖPÖ JA ANTEEKS KU MENIN JOTENKI LUKKOO :( koitin niin paljon keksii juteltavaa ku vaikkutit nii mukavalta :3 voi tui

   Delete
 5. voi vähänkö cool että teistä tehtii tollane juttu !! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on aika makee homma :) kun en koskaa oo päässy lehtee! paitsi sillonku olin ehkä kaksvuotias

   Delete
 6. harmi etten pääse sinne tampereelle:( ois ollu ihan sikasiistii nähdä sut!
  http://f0rtun3.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. :C voi sua, no mahdollisuuksia tulee vielä paljon! lupaan :)

   Delete
 7. näin sut siel stockkan yläkerras haha en viittiny moikata taisin tuijottaa jonku aikaa ku näytit niin tutulta hahaha

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha no höh olisit ihmeesä tullu moikkailemaan :-(

   Delete