Wednesday, October 2

Q&A VIDEOLLAEhkä vähän nopeesti tekastu video, mutta tossa myös muutama kysymys joihin vastasin videolla :-) (kysymykset otettu youtubesta) Olin muuten tänään haastattelussa Keski-Uusimaahan! Siitä lisää huomenna :-)

6 comments:

 1. hei pyhpyh tyttö sinä mikään "vähän isokokoinen"! sit oli joku asia mikä piti sanoa jostain asiasta mutta arvaa vaan muistanko! oot suloinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ihanuus :3 eisiis vaakanumerohan näyttää mulle normaalipainoista, mut hiemanhan sitä voisi laihtua. Ja voi tui sielä toinen!

   Delete
 2. Oii crashit ja spyrot on ihan parhaita!!! Sun videoita on muuten kiva kattella ja tää blogi on kerrassaan upee! Ihanan omalaatunen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi tui apua kiitos!! :) ihana hymykommentti <3

   Delete
 3. kun annoit noita vinkkejä millasia videoita ei pitäis tehä, niin oisit nyt hittosoikoon tän omas siihen laittanu. jotenkin todella ärsyttävä tunnelma kokoajan, ihan kun olisit hirveen ylimielinen ja itserakas?? oon saanu ihan täysin erilaisen kuvan, mut tää video oli musta erittäin kummallinen, antoi ihan erilaisen kuvan susta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Johtuen ehkä siitä et tää video ei ollu se kaikkein mieluisin. Tuntu jotenki pakko pullalta kuvata tää . Aluks aattelin et tää vois olla kivajuttu mut eise sit ollukkaa ja vei ihan kauheesti aikaa. Ja oon kuvannu saman videon jo viis kertaaa, niin se alko turhauttamaan. Joten oon pahoillani jos sait musta todella ylimielisen kuvan. :( en omasta mielestäni ainakaan ole mikään ym ihminen. Mutta ois tän kommentin voinu vähän kauniimmin kirjottaa, vaikka ei silmää miellyttänytkään. Kiitos kuitenkin rakentavasta osasta! :)

   Delete