Sunday, November 10

MISTÄ KOOSTUU MUN TYYLINI?

Moikkis! Joku kyseli tossa, että voisitko tehdä postausta sun tyylistä. Mä tossa seikkailin sheinside.com sivuilla ja aattelin nyt toteuttaa pientä tyyli kollaasia ( on muuten ensimmäinen kollaasi koko mun blogini historiassa, älkää tuomitko sen sotkuisuudesta :D) Ja samalla vähän kertoilla tyylistä ylipäätänsä mitä tykkään pukea päälle. Kaikki nämä tuotteet löydät siis Sheinside.com sivuilta!
TÄNÄÄÄN
1. Isoista gollege paidoista, joissa on joku kiva iso printti. Mm toi leijona on ihan mahtava mikä sheinsiden sivuilta löytyy! Noihin on niin kiva vaan hukkua, ja noina päivinä ainoa vaatekriisi on sukkahousut vai farkut? Aina yhtä vaikeeta!
2.& 3. Kaikki erinlaiset villapaidat ja neuleet. Ah, siis ihan ykköstä on pitää aivan liian isoja villapaitoja ja neuleita ja hukuttautua niihin ison kaulahuivin kanssa. Lisäksi laittaa jalkaan jotkut kireät farkut tai just ne sukkahousut ja kivat sortsit. Villapaitoja ei oikeesti vaan koskaan voi olla liikaa. & huomaan, että oon alkanu hamstrata sellasia ihan tosi mummopappa maisia villapaitoja nyt lähiaikoina, niistä lisää seuraavassa vaate aiheisessa postauksessa!
4. Hameet, oi kyllä hameet! En ois vielä puolisenvuotta sitten voinut kuvitellakkaan käyttäväni mitään hameita, mutta viimekesänä aloin hurahtelemaan kukallisiin hameisiin, ja tota sheinsiden sortsihame systeemiä oon kuolannut pienen ikuisuuden!
5. Housuina mulla toimii tosiaan ne sukkahousut, tummasävyiset farkut/legginssit tai sitten tollaset ihanat haaremilöllöilypöksyt. En tiedä mitään parempaa kun tollaset rentsipöksyt ja löysä toppi, ehkä vähän hippimäisen oloinen asuste, mutta toimii överihyvin!
6. TAKIT, oh god takit on se juttu! Kesälläkin tekis aina mieli käyttää takkia, takeissa on vaan se joku juttu! Siitä johtuen oonkin kunnon takkirohmu, laskin just että mulla on lähemmäs 20 takkia. Työharjottelussakin asiakkaat aina sanovat siitä, että mulla on aivan liikaa takkeja, hah. Tossa kollaasissa ois pari ihan rakkaus yksilöä, apua!
7. Oon tosi huono käyttämään koruja, mutta on mulla yleensä joku koru ja se on kaulakoru. Mulla yhessä vaiheessa oli tosi paljon kaikkia käsijutskeleita, mutta luovuin niistä jossainvaiheessa. Ehkä kasvoin niiden yli, en tiedä. Mutta nykyisin pidän vaan kaulakorua, hienommissa tilaisuuksissa myös käsikoruja. Mutta mulla ei kauheasti koruja ole, en jotenkin koskaan oo osannut ostaa niitä.. Nooh, ehkä mä vielä opin :-D
8. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä KAULUSPAIDAT! okei mulla ei kauheanmontaa tällähetkellä ole. Mutta yhessä vaiheessa mulla oli ihan kauhea hinku saada ostaa niitä. Nykysin mulla on vaan ne pari sellasta luottoyksilöä joihin turvautua. Mutta tahtoisin kovin kaappiin lisäystä niiden osalta, ja ihastuin tohon yksilöön. Oon nähnyt sen miisan päällä ja siitä asti katsellut sitä tuolta sivuilta sillä silmällä.

Siinä nyt jotain pienimuotosta lörpöttelyä, enskerralla lähestyn aihetta omilla asukuvilla. Älkää huoliko, eitästä mitään muuotiblogia oo kehkeytymässä! Mutta on se ihan kiva toisinaan tehdä tyttömäisiä postauksiakin. Mutta, mitä mieltä olitte tästä kollaasi jutusta? & tahtoisitteko nähdä niitä vanhoja asukuvia jossain vaiheessa kollaasin muodossa vielä? Aattelin myös kuvata mun viikon aikaiset asut jossain vaiheessa videolla, ainakin itse oon tykännyt katsella sellasia videoita, mutta mitenkäs te? :-)

Nyt mä meen katteleen ton voice of kidsin finaalin, oon seurannu sitä alusta saakka. Ja oon niin ilonen, että tuo pyörätuoli poika on mukana. Lähihoitajan katsomavinkkelistä se on jotenkin vaan niin kiva että erilaisuutta nostetaan taas vähän enempi esille. :-) Mutta tosiaan, moiksut nyt kaikille ja hyvää isänpäivää kaikille ihanille iseille!

9 comments:

 1. tääpäs oli kiva postaus! ja pakko kehua sun tyyliä, on aivan ihana! :-)

  ReplyDelete
 2. Mäkin tykkäilin tästä! Ja voi se voice kidsin niilo on niin ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. noniin on!! niin sulonen viimeisen mammuttinsa kanssa .__. en ehkä kestä! ja kiva kun pidit, täytyy siis lörpötellä vaatteista toistekkin!

   Delete
 3. Sulla on tosi kiva tyyli ja kattelen mielelläni lisää postauksia/videoita sun vaatteista!:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee kiva kuulla :) niitä siis jatkossa lisää! aattelinkin että täällä on ainakin muutama, ketkä tosta tyyli puolesta tykkäilee paljon. Sellasen kuvan oon ainakin saanut. hah :)

   Delete
 4. Tää sun tyyli se on vaan aivan ihana tosi tosi tosi ihana <3 Joanna olet todella kaunis,muiden joukossa :)
  Nämä sinun asut ja kaikki vaatteet oon niihin vaan niin rakastunut.

  ReplyDelete