Monday, November 18

Mitä jos mä kirjoittaisinkin samalla tapaa kuin kaikki muut? ( BLOGGERS INSPIRATION DAY )

Lauantaina siis koitti vihdoin se päivä mitä varmastikkin jokaisessa indiedayssin nimenalla olevassa blogissa on hehkutettu viimeiset kaksiviikkoa ainakin. Indiedays inspiration päivä & awards jotka kumpainenkin sijaitsi bulewardilla! ( hyvä kun olin edes saanut nukutuksi edellisenä yönä, kun jännitin kyseistä tapahtumaa, hah ).
asukokoo
Neule, Second hand / Printtipaita, Second hand / Sortsit, H&M / Kengät, Vans /
 Kännykkäpussi, Bikbok / Kaulakoru, Second Hand

Punaista mattoa pitkin astelimme noin kello 14:00 Bulevardilla, mukanani kulki koko päivän siis aivan ihana Jenna, kenet oonkin tainnut tuntea blogimaailmasta kaikista kauiten. Meidän päivä lähti siis käyntiin tuolta päivä tapahtumasta, jossa oli siis mahdollista osallistua blogitunti luentoon, drinkkikouluun sekä valokuvauskouluun. Lisäksi paikalla oli tapahtuman yhteistyötekijät ja heidän pisteensä joissa pystyi käyttämään etuja. Itsellä hyvänä juttuna tuli tuo iho analyysi itsestään, koska itselläni ei ole ollut hajua koskaan minkälainen on mun ihotyyppini ja mitä sitä nassuun pitäisi sitten oikeen laitella ja milloin. Siellä ihastelin Vilan & Onlyn uusia vaatetuksia, säkenöiviä Kalevala koruja sekä ihastelin instrumentaariumin silmälaseja. Meidän seuraan liittäytyi myöhemmin maailman sulosin Ida & ihana uusi tuttavuus Essi.
PANNAKOTTAA
PIIPÖL
SKUMPAA
IMG_9262
 Kuten ehkä huomasitte, ei mun asuvalintani ollut ehkä se just sopivin kyseiseen paikkaan. Mutta tulinpahan omana itsenäni paikanpäälle, se kai on tärkeintä? Kaikki olivat pukeutuneet niin siististi ja tyylikkäästi etten ehkä kestä! Mutta tosiaan mun asuvalinta ei ehkä ollut ihan samaa luokkaa kuin muiden paikalla olioiden, ainakin erotuin joukosta? Kuitenkin meillä oli ihania vierailijoita naapuri maasta eli Ruotsista, meidän iltaamme siis viihdytti ihanat, upeat sekä supersuositut Angelica Blick & Andreas Wijk! Ei herranjesta meinas kyllä sydän pysähtya kun Andreas astui ovista sisälle, en löytänyt sanoja ja samalla menetin sen ainoan hetken kun olisin hänen kanssaan voinut niitä sanoja vaihtaa. Kuitenkin nämä kaksi upeutta viihdyttivät meitä siis koko illan & vaikuttivat todella symppiksiltä. Harmittaa kun en uskaltanut sitten enää mennä suutani avaamaan jälkeenpäin..
LIHAA
IMG_9256
Musiikista taisi tänään vastata itse Antti Asplund sen perusteella että hän ainakin viihtyi Dj pöydän takana tanssahtelemassa hyvän muusikin tahtiin. Eikä kyllä tuossa ruokapolitiikassakaan valittamista ollut, olsin voinut syödä niitä pannacottia ainakin miljoona enemmän, niin hyviä ne olivat! Myös Vaasan kojussa ruisnachoja 
( ruisnachoja!!! ) tarjoileva tyttönen naureskeli meikäläiselle oikeen olan takaa kun napsin niitä nachoja  menemään vähän väliä, niin hyviä!

Tässä oli siis yhteenveto Indiedays Inspiration day- tapahtumasta & niistä itse Awardseista kuullaan sitten vähän myöhemmin. Lisäksi pieni video on myöskin tekemässä tulojaan. Mutta mitäs mieltä te olette tälläisistä postauksista? Tää eroaa tosi paljon siitä rungosta mitä mä käytän normaalisti joten olis kiva kuulla että mitä mieltä ootte tästä pidemmästä ns. lörpöttely mallista? Nyt mä kuitenkin aloittelen mun tulevaa viikon lomaani vihdoin, katsotaan näkyyköse myös blogissa vaiko ei. Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

19 comments:

 1. aw tykkään sikana tästä sun lörpöttelymallista kuten entisestäki! mun puolesta postaa kummin vain, tää on ainaki ihana piristys, kuten toi sun asu aaw ihana ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi voi tuui kiitos!!! et ymmärräkkä kui ison hymyn sait aikaseks mun kasvoille :3 täytyy siis välillä vähän lörppötelläkkin!

   Delete
 2. lörpöttely on paljon mukavampaa ku se taiteileva runoilu n_n

  ReplyDelete
  Replies
  1. mielipiteet kullakin, kiitos:) täytyy siis kirjotella näinkin välillä!

   Delete
 3. Oli kyllä kiva tutustua vaikka jäikin vähän lyhyeksi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha oli kiva jutella :) harmijoo etä jäi vähän lyhkäseksi se näkeminen :(

   Delete
 4. http://keepongrowing-kk.blogspot.fi/2013/11/we-drive-cadillacs-in-our-dreams.html
  Sinut on haastettu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. BÄÄNG ! kiitos :) täytyy kirjotella tää huomenna !

   Delete
 5. Mulla ei ainakaan ollut mitään ihmeellistä päällä! :D Mutta siis noi kanavartaat, mulle ei riittänyt!

  ReplyDelete
 6. miksi et laittanut mekkoa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eii tonne päivätapahtumaan ois mun melestä ehkä ollut se ihan hyvä vaihtoehto. mut iltatapahtumaan kyllä. Siitä lisää sitte myöhemmin..

   Delete
 7. no ei tää homma kyllä muhun iske, ei jaksa säilyä mielenkiinto samalla tavalla, kun toisen tyylisissä teksteissä. se kauneus, vahvuus ja omintakeisuus piilee ehkä just siinä kuvien ja korulauseiden kokonaisuudessa. se on mulle se juttu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nose on muutenkin mun tapa kirjoittaaa :) aattelinvaan välillä poiketa reitiltä ja yrittää jotainmuuta välillä ettei blogi noudatais aina samaa kaavaa :)

   Delete
  2. JA VITSI OON OTETTU ETTÄ SÄ KOMMENTOIT TÄNNE O: oumai!!

   Delete
  3. pöh sinä :3 blogisi on ihan mun vakkarilukemistoa! (ja just samalla tajusin et vois liittyy seuraamaan myös bloggerin kautta, hah)

   ja siis tottakai vaihtelu on sallittu, jos se tuntuu susta hyvältä! kuhan tekee omaa juttuu ;)

   Delete
  4. Siis tyttö sun blogi on mun lemppari ollu jo iät ja ajat!! Haha hulluutta:D

   Jajep :) täytyy testailla aina kaikenlaista :D jotenki ku tollaset "bloggaajien tapahtumat" on kiva postat sillätekstillä miten yleensä kaikki kirjottaa, vaikka toishanse pientä erilaisuutta siihen kieltämättä jos kirjottais silleen miten normaalisti kirjottelee :) muthei, piristit huimasti mun päivää! Kiitos :3

   Delete