Saturday, February 22

Disney -elokuvia kera mustikka-muffinssi teenIMG_8071
täääääää
IMG_8054
Sain joululahjaksi salaman kameraan, ja nyt otin sillä ensimmäiset kuvat koskaan. Siitä huomaa kiireellisyyden. Yksin ollessa sitä keksii kaikenlaista, niimpä yritin jonkinsortin asukuvien ottamista. Asukuvat ei niin ole mun juttuni.

Koko hiihtoloma meni kotona löhötessä ja hänen kainalossaan. Olen maalannut paljon öljyväreillä ed sheeranin tahdissa, harmitellut sairastunutta kolleegaa jonka piti majoittua meille torstaina & katsonut todella paljon Disney -elokuvia kera mustikka-muffinssi teen. Suuret aallot stressiä on pyyhitty pois, mutta viimeiset pakerrukset ennen viimeistä työharjoittelua on edessä. Siksipä hiljaisuus valtaa blogini ainakin viikoksi tämän sunnuntain jälkeen. Ehkä sitten päästään vihdoin palaamaan jokapäiväisyyksiin. Mutta nyt mua kutsuu höyhensaaret, öitä/ aamuja/ iltoja kaikille!

8 comments:

 1. mustikkamuffinssi tee on parasta ! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin on! ihan loistavaa jos tekee mieli makeeta :3

   Delete
 2. sulle sopii oikeesti mikä väri vaan päähän! :D kivat hiukset ja postaus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaha,, no mut tää ruskee on nyt mun mukavuusalueella :3 tykkään tästä tukasta ja paljon. kuhan saisin sitä ihan vähän vaaleemmaks tai raidotettua niin sais elävyyttä siihen ! kiitos paljon, just tällästen kommenttien takii tätä on kiva kirjotella :3

   Delete
 3. Oon ymmärtänny et oot mielenterveys- ja päihde allalle erikoistunut? Oon nyt ekaa vuotta lähärissä ja kiinnostais toi ala, mut olis kiva kuulla minkälainen se on niinku opiskelijan mielestä? :) Ootsä ollu minkälaisissa työharjotteluissa ja onks teoriaa paljon ym? :) Kiva jos kerkeisit vastaa, pitänny jo pitkän aikaa kysyä, mut aina on jäänyt :'D :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. vastaaan tähän pitkästi huomenna :) aattelin nytvaan ilmottaa että jos oottelet sitä sielä, niin huomen illalla (maanantaina) täälä on sulle vastaus :)!

   Delete