Friday, February 7

pienessä paineessa kaiken tämän alla

noin

Mä olen ollut viimeaikoina surkea bloggaaja, mä olen kokeillut kaikenlaista uutta vaikka olin tyytyväinen siihen vanhaankin suuntaan. Mä olen ollut myös huono ihminen, halunnut kokeilla uusia asioita ja muuttunut sillätapaa huonompaan suuntaan omastakin mielestä.

Mä aloitin bloggaamisen harrastuksena, tahdoin paikan jossa voin ilmaista itseäni kuvilla ja tekstillä. Löysin täydellisen paikan sille, ja uusia tuttavuuksia myös sitä kautta. Se tuntui kivalta. Nyt se ei kuitenkaan ole enään sitä samaa, ja oon rikkonut omia sääntöjäni. Ennen indiedaysiin liittymistä mä olin todellakin kaikkia yhteistöitä vastaan. Nyt mulle on tuola alanurkassa jopa vaatekaupan banneri.. Mutta se ihan kokeilumielessä, että minkälaista tuo on tehdä yhteistyötä ja että mitä siitä itselleen jää loppupeleissä käteen. Eli täysin mielenkiinnosta. (ensiis todellakaan lopeta yhteistyötä indiedaysin kanssa jos joku sellasen kuvan sai, loistoporukkaa ovat eikä se heistä johdu millääntapaa!)

Yhteistyöt on kivoja, mutta oon päättänyt tehdä vain yhteistöitä mitkä myös tuovat mun lukijoilleni jotain kivaa (paitsi nyt tuo vaatekauppa). Joten en tee mielestäni mitään väärää?  Miksi silti tuntuu kamalalta. Muutenkin koko bloggaaminen tuntuu todella stressaavalta ja kilpailunhakuiselta jutulta juuri nyt. Ei, se ei ollut mun mielestäni blogin alkuperänen tarkotus. Vaan kirjoittaa tätä itselleen, ja suoda teille ilo nähdä millaista mun elämä on. Mä olen poikennut reitiltäni, ja aion nyt palata takaisin sille elämäniloiselle puoliskolle musta, enkä tälle stressaavalle.

Mä aion tehdä videon aiheesta vlogaaminen vs bloggaaminen, sekä oon ajatellut paljon mielipidekirjotusta bloggaamisesta. Kiinnostaisiko ne teitä? Mä kuitenkin olen suht koht hyvin päässyt käsiksi kumpaankin ja nähnyt mitä kumpainenkin homma on, niin mielestäni voisin asiasta rupatella.

Mutta tämän oli tarkoitus olla anteeksipyyntö, siitä että en ole ollut minä täällä. Vaan yrittänyt olla joku aivan muu ja tylsä ihminen. Jatkossa pidetään taas tää linja ihan jokapäiväiselämästä, mutta tässä kuussa on tulossa paljon hauskoja juttuja teille kuitenkin. Enhänmä voi jättää noita lojuumaan tonne luonnoskansioihin, enhän?

Vielä lopuksi kysyisin. Olisiko teille video tai valokuvaus tai kirjottamis ideoita? Kun tota meneilyä ei nyt tule muutamaan kuukauteen olemaan, olisi helppo toteuttaa teidän toiveita. :-) Mutta ei mulla muuta, tänään on pakko mennä aikaisin nukkumaan, joten öitä ja hyvää viikonloppua jokaiselle!

8 comments:

 1. miten sä oot ton bannerin tehny? :)

  goldmine-elly.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gimpillä pystyt vääntämään varmasti :) mutta mun ihana kaveri sanni on sen tehnyt mulle <3

   Delete
 2. Sulla on tosi kiva blogi! (:

  http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 3. Bloggaaminen on muuttunut muutamassa vuodessa niin radikaalisti että ihan itkettää.. Kaikki on aan niin hirveen kilpailunhalusia ja 90% bloggaajista tuntuu ajattattelevan vaan rahaa ja muita hyötyjä mitä blogista saa :-( Se on aika harmi, koska ennen mentiin superisti paremmalla fiiliksellä. Mä en oo kyllä sun blogin kanssa huomannut mitään tämmöstä :)

  ReplyDelete
 4. Mielipidejutut kiinnostaa aina! (: Sellane joku fakta-postaus susta itestä vois olla kiva, niistä kuitenki pääsee vähän paremmin kärryille bloggaajasta jos on esim. uus lukija..

  ReplyDelete
 5. no ei mua ainakaan haittaa sivuilla olevat mainokset koska adblock <3 se estää kaikki mainokset joten ne ei onneks edes näy mulle :D
  ja mitä muuten tulee yhteistyöjuttuihin ni voi huoh :D eka ollaan niin vastaan ja sitten kun saakin kaikkea kivaa niin kerjätään anteeksiantoa lukijoilta? mitä ihmettä

  ReplyDelete
  Replies
  1. turpa kiinni saatana. oot vitun tarpeeton anon kommentties kanssa painu helvettiin

   Delete
 6. Nyt hiljaa oikeesti. Jos haluut tehä yhteistyötä jonku nettikaupan tms kanssa, niin tee ihmeessä ! Kaikkea saa kokeilla, ja ne jotka siitä valittaa on oikeesti vaan vitun katkeria kun niiden blogeilla ei ole lukijoita tai mitään kanavaa. Älä turhaan koe stressiä siitä. Joku teemallinen valokuvausjuttu vois olla aika kiva :--) toivottavasti pääset takas toivomalles radalle.

  ReplyDelete