Tuesday, May 27

Onnellisuus on muutakin kuin rose viiniä & junamatkailua


kesä2
IMG_1951
Onnellisuus on raidallisia jalkoja aamu auringossa, ohuenohuita perunalastuja kallion yllä. Silloinkun minä istun ystävän ikkunalaudalla, ja vilkuttelen ohikulkeville ystäville. Se on isoon ääneen nauramista menneille ja tuleville illoille. Onnellisuus on vaaleanpunaisia hiuksia aamutokkurassa naamalla. Burritoon kääriytyneitä sekä tuhisevia ystäviä. Onnellisuus maistuu vaniljajäätelölle ja mansikkahillolle hänen lattiallaan. Se on auringonsäteitä parvekkeella ja se tuoksuu eiliseltä hauskanpidolta. Hyvää huomenta syntymäpäiväsankari, tältä näytti sinun päiväsi.


ojoj
IMG_1981
IMG_1997
IMG_1983
IMG_1994
Maalma tuli käymään kylässä täynnä paljon onnellisia kasvoja, jotka kävelee vastaan kaisaniemen puistossa. Kun äiti aurinko näyttää parhaimpia puoliaan, tanssii pieni poika ihmisjoukon keskellä ja katoaa sen paljouteen. Lähetin kortissa sydämen Pekka Haavistolle ja allekirjoitin kehitysvammaisten oikeuksia. Erimaiden tuoksut tulvivat hemmotellen makuhermoja, tarjoten laidasta laitaan herkkuja joista tahtoisin maistaa jokaista. Paljon ilmapalloja sekä lippuja roikkumassa telttojen reunoilla, tältäkö se tuntui vuosisitten? Kun me kävellään ympäriinsä, ja ihmiset tunnistavat kasvot. & kun me lopulta istuudumme sen ihanan puiston laidalle, jossa ylöskatsoessa ei näe taivastakaan sen suuruden vuoksi. On olo onnellinen tässä hetkessä, en tahdo liikkua tästä mihinkään nyt. Kesä ei ole edes alkanut, ja näin ihania päiviä löytyy silti. Junassa kuulutetaan pelin tuloksia, koko juna huutaa onneissaan suomea.


kippis
IMG_2009
yhteistää
memememe
IMG_2010
yhteist
& kunme viimein saavumme meille, on vastassa hymyileviä kasvoja paljon. Me nautimme olosta täällä, ja kylvemme ilta auringossa ennen lähtöä. Auringonlaskiessa suuntaamme muualle, sinne missä ihmiset hymyilevät. Olo on kuin tämä päivä ei saisi koskaan loppua. Kiipeilimme puissa ja tanssimme keskellä katua. Minä hölmö osasin kadota, mutta onneksi te löysitte minut taas. Pian tulee yö ja kävelen kotiinpäin hymy kasvoilla. En olisi voinut odottaa parempaa päivää tulevan. Kiitos siis kaikki, jotka tekivät tästä mahdollista. Minä rakastan teitä & olen onnekas tässä hetkessä.

Voi teitä, elämässä olevat pienet ilot. & kesä jota minulla on ollut niin kova ikävä.
Tervetuloa takaisin!

14 comments:

 1. ompa ihania kuvia :-)
  Mäki haluun tämmöisiä juhlia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ihana :3
   ja eiköhän niitä kesällä pomppaile eteesi!

   Delete
 2. Oii mikä ihana fiilis näistä kuvista välittyy!

  ReplyDelete
 3. Oi nää oli ihania kuvia :3 Ja tykkään sun tyylistä kirjoittaa! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha ihana, ajattelin jo tän olevan laiskanpuoleista kirjotusta. Mut hyvä että tykkäsit <3

   Delete
 4. ää oikeesti RAKASTAN sun kirjotustyyliä! voisin lukee loputtoman romaanin sun kirjottamana :3 ja nää kuvat on niiin ihania sellasia fiilistelykuvia!

  ReplyDelete
 5. Se kiva fiilis mikä noista kuvista ja tekstin sisällöstäkin välittyy jää vähän sen alle, että kirjoitusasu ei toimi (mm. yhdyssanat ja välimerkit pitkälti väärin). Siihen kannattaa ihmeessä panostaa vähän enemmän, koska tiedän että monet – ei ydinfanisi, mutta minunlaiset satunnaiset kävijät – sen takia vähän vieraantuvat. Tämä on varmasti monen mielestä ärsyttävää nillitystä, mutta poikkeuksetta parhailla ja suosituimmilla bloggaajilla on kieli kunnossa. Kun opettelee ensin säännöt, voi niitä sitten rikkoa persoonallisesti. :)

  Tämä siis paljon kirjoja (ja blogeja) lukevan mielipide; toisenlaisiakin varmasti on. Toivottavasti jatkat bloggailua toki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu ymmärrän pointtisi, mutta valitettavasti en aio tyyliäni muuttaa. Annan itselleni anteeksi kielioppivirheeni lukihäiriön takia. Lisäks mä kirjotan omalla tavalla, miten päässä kaiken ajattelen, ja pysäytän siihen pilkulla tai pisteellä :) Mä en kuitenkaan mun blogia kirjoita katsojalle tai lukialle, teen sen osion mielummin puhumalla videoilla. Mut ethän sä sitä voinut tietää, eikä varmana monimuukaan. Palaute on kuitenkin aina tervetullutta, joten kiitos oikeasta palautteesta! Tälläisiää on ollut ikävä kaiken sen turhan paskan keskellä :) ja ei, ei mun mielestä ollenkaan ärsyttävää nillitystä, oot ihana kun tulit sanomaan asiasta!

   Delete
 6. Joanna. Joko sä oot taikuri, tai sitten sulla on yliluonnolisia voimia. Ei kukaan normaali ihminen tee mitään noin kaunista. ✌

  ReplyDelete
 7. poltaakko marieeveronica? ;o

  ReplyDelete