Wednesday, July 2

ITSELLE EPÄTAVALLINEN #OOTD


Ensimmäistä kertaa koskaan... mulla on mekko päällä ilman juhlia.. yleisellä paikalla.. mitä!!?
Näinkin voi joskus kai sitten käydä. Eiran ranta on ihana, tahdon sinne pian liehuvahelmaisen hameen kanssa hyppimään taas ihanille rantakiville joihin aallot löivät. Ensimmäinen päivä varmaan kuukauteen kun aurinko paistoi & ilma oli hieman lämpimämpi, sen kunniaksi siis mekko. Ja poikaystävän hämmentynyt katse saa minut ehkä toteuttamaan tämän useamminkin. Nyt vähän asukuvia joita en ookkaan napsinut ikuisuuksiin, hups. Yritän parantaa tapani, sillä tää on sellanen osa-alue mitä en handlaa olleskaan blogin pitämisessä. Pieniä tipsejä otetaan siis vastaan ilomielin, help?
Mekko, GinaTricot | Kaulakoru, täältä! | kengät, Vans | Kello, DW | Rannekorut, Turkki

Tän kyseisen päivän muihin kuviin palaillaan huomenna. Mun työt on alkaneet tosi hyvin, viihdyn sielä kovin & oonkin viikonlopun töissä kokonaan. Lisäks mulla on paljon asiaa teille josta kerron lähiaikoina videolla. Tuntuu, että mun elämässä tapahtuu ihan liian paljon kaikenlaista. & mulla on vielä koko kesäkuu teille tiivistettävänä. Tahtoisin myös tietää että kiinnostaako teitä nää asu -postaukset & jos ei, niin mitä ois kiva täältä katsella? Äh, tekis mieli puhua teille pitkät tekstit kaikesta, mutta koitan tiivistää ne siihen videoon sitten. Palaillaan huomenna onnellisen päivän merkeissä & öitä teille ihanat!

terveisin onnellinen.

7 comments:

 1. voih ihana sinä ja ihana mekko ! tälläisiä lisää :-)

  ReplyDelete
 2. Ihan rohkeasti vaan käytä noita mekkoja! Sopii sulle ihan täydellisesti. :) Ja joo, tälläisia lisää, kiitos.

  ReplyDelete
 3. Sopii ihanasti sulle toi mekko!:) Tälläsii asu postauksii on kiva lukee ja kattoo niit kuvii, tee tälläsiä lisää!!:)

  ReplyDelete
 4. Mielettömän ihana toi ensimmäinen kuva! Ja lisää vaan!! :)

  ReplyDelete
 5. oi vähän söpö mekko :3 tee vaan lisää tämmösiä, tai ihanmitävaan, sun postauksia on aina parasta lukee :) toi sannin biisi on muuten ihana!

  ReplyDelete
 6. Mun blogista löytyy sulle haaste! :)

  http://layrn.blogspot.fi/2014/07/blogihaaste.html

  ReplyDelete
 7. onpas söpö mekko :) mä oon kans surkee asukuvien ottamisessa, ku en ikinä tiiä mis niitä pitäis ottaa ja miten päin olisin ja mitä tekisin :DD

  ReplyDelete